חמודה
Y YaEloNeT New member 8/11/05 #19 פרפקט פלסטיק. משותפת עם Inbar789. היא חולצה, החלפות פלטות לנעליים ולג'ינס [הימניים], וקווי מתאר לשיער. לא גמורה. ואיזו גרסה?
פרפקט פלסטיק. משותפת עם Inbar789. היא חולצה, החלפות פלטות לנעליים ולג'ינס [הימניים], וקווי מתאר לשיער. לא גמורה. ואיזו גרסה?
W Welcome To My Life1 New member 8/11/05 #42 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מהמם!../images/Emo99.gif
M Miss Naama New member 8/11/05 #67 ../images/Emo48.gif ימניתימניתימנית../images/Emo99.gif מקסימה ^^ כדאי להצליל על, ולצבוע את השפתיים בגוון קווי המתאר או משהו, משהו יותר כהה או לאדעת, האדום הזה לא ממש מתאים לגוון העור של הבייס וזה, הוא זעקני מעצבן כזה |נופלת|
../images/Emo48.gif ימניתימניתימנית../images/Emo99.gif מקסימה ^^ כדאי להצליל על, ולצבוע את השפתיים בגוון קווי המתאר או משהו, משהו יותר כהה או לאדעת, האדום הזה לא ממש מתאים לגוון העור של הבייס וזה, הוא זעקני מעצבן כזה |נופלת|
O o0Invisible0o New member 8/11/05 #23 בייס אפיטצ'ו. אם למישהי בא לעשות לי קווי מתאר של מטריה אני הודה לה מאוד..כי ניסיתי, ובלה. היא אחרי תיקונים, שיער ארור. די מרוצה מהכל..חוצ מהתיק והשיער. והמקל ביד- התחלה של מטריה. זהו.
בייס אפיטצ'ו. אם למישהי בא לעשות לי קווי מתאר של מטריה אני הודה לה מאוד..כי ניסיתי, ובלה. היא אחרי תיקונים, שיער ארור. די מרוצה מהכל..חוצ מהתיק והשיער. והמקל ביד- התחלה של מטריה. זהו.
ש ש ט ו פ New member 8/11/05 #28 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif *אודה. יש לי הרגשה שאת במשבר, תיקנו אות השבוע פעמיים
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif *אודה. יש לי הרגשה שאת במשבר, תיקנו אות השבוע פעמיים
O o0Invisible0o New member 8/11/05 #34 ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif נו, אני לא מרוכזת כ"כ..
י ינקיפנק New member 8/11/05 #35 אני אוהבת להגיב לכולם!! זה עושה לי טוב על הנשמה... ההצללה בחצאית קצת...מוזרה, אבל יפה מאודדד, ונכון המקל, הוא נראה כמו שרביט...מגניב
אני אוהבת להגיב לכולם!! זה עושה לי טוב על הנשמה... ההצללה בחצאית קצת...מוזרה, אבל יפה מאודדד, ונכון המקל, הוא נראה כמו שרביט...מגניב
W Welcome To My Life1 New member 8/11/05 #39 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ההצללה ממש מעולה נוו טוב *שותקת*
O o0Invisible0o New member 8/11/05 #50 ../images/Emo6.gif גם אני לא. בחיים לא חשבתי שזה יעבוד..זה רק שלושה גוונים..זה הזוי.
ש שושה היפיופה New member 8/11/05 #36 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif התגעגעתי נו, מהממם כרגיל
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif התגעגעתי נו, מהממם כרגיל
W Welcome To My Life1 New member 8/11/05 #37 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif החולצה והשיער ../images/Emo99.gif וגם על השאר