../images/Emo7.gif

פשוט מדהים! רק בהצללה מתחת לחולצה, כדאי לך לעשות קו הצללה אחיד (בצבע הכי כהה של ההצללה עשית ב"חלקים", וזה נראה כאילו לחולצה יש שוונצים בלתי נראים וזה הצל שלהם \:) חוצמזה:
מגיע לך בהחלט! אפילו עוד אחד P:

P N 4 E

New member
../images/Emo99.gif ממש ממש יפה ../images/Emo99.gif

אהבתי את הרעיון של הנעליים

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהים!
האולסטאר לא זהות
היא פשוט מדהימה, ברצינות.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif *הלם*

כבר אמרתי לך מה אני חושבת באייסיקו
נו,
: Miss Naama (20:40) : פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק Miss Naama (20:40) : את!!!!!!!!1111 Miss Naama (20:40) : אאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!11111111 Miss Naama (20:40) : מי הרשה לך לצייר את הדולי ההיא שבשדחמ?!?!!?!1 מי?!?!?!?!111111111 מממממממממממייייייייייייייי?????????????????????????????????

Dandoka

New member
וואוווו!!../images/Emo99.gif

בובה מדהימה! באמת! אהבתי נורא את הכל אבל הג'ינס בעיקר.. אהבתי ת'רעיון של הקרעים ובנוסף זה גם נראה אמיתי הכל! כל הכבוד!! ^__^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ראויית שחיטה שכמותך../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

היא פשוט מדהימה, והבגדים, הנעליים והכל פשוט מוצלל בצורה גאונית להפליא
אני ממש מעריצה את הטכניקות שלך
ממ, אולי תנסי לשנות את הצללית לצבע בורדו כזה או סגול של הגרביונים?.. קצת להבהיר את הגבות שלה, אני חושבת
בולטות מדי
את השיער למעלה שנאסף איכשהו
|מתה|
נו, אז תעשי כמו חריצים כאלו בין כל קבוצת שיער, מבינה? כי ככה כשזה עגול כזה זה מעצבן ולא מתרשמים לגמרי מההצללה בלי צורה טובה.
אממ זהו

Dandoka

New member
מדהים!

היי בובה מהממת והתלבושת שלה מדהימה !! רר אני נורא קשה לי להצליל שמלות אבל יצא לך מדהיםםם!! הדבר היחידי שחשבתי שאולי תשני זה את האור בפוני.. תרככי אותו קצת "\ נממ נשיקות

P N 4 E

New member
נו שיהיה

זאת אותה דולי, רק עם שינויים קלים אז תתיחסו למה שבא לכן
בייס מפוקסי. היא לגמריי לא גמורה, והקיר לבנים 98% ישתנה כי אני לא סובלת אותו
אז תגיבו
|הולכת להתכונן להבעה| |מתפגרת|

למעלה