ש ט ו פ

New member
ישבתי במשך שעות וניסיתי לתקן את זה.

+.. אבל זה לא הולך!
תודה בכל מקרה.

tamaguchi girl

New member
היא ממש יפה ^^

רק בשמלה, בקפלים המאוזנים משהו מרפיע לי. הקפלים יותר מדי מתנגשים בינהם. כדי למנוע את זה פשוט אפשר להפריד את הברק. משהו כמו מה שאני ניסתי לעשות
[על הגרסא בי ההדפסים
] סה"כ ממש יפה, והקפלים שלמטה נהדרים

o0Invisible0o

New member
ואוו.../images/Emo99.gif

זה הרבה יותר יעיל ממה שאני ניסיתי לעשות.o_0 כל הכבוד לך!!
דנה [נכון?
] הייתי מציעה לך לא לוותר ובאמת לנסות לתקן ככה..זה ממש ישדרג את השמלה.^^

ינקיפנק

New member
הנה אני!!!

או לפחות נביון די מוצלח לצייר את "אני"... בייס מILCK... כן, אני ג'ינג'ית.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ממש השתפרת../images/Emo99.gif

שיער.. אמור להיגמר דק.. כשערות לא עבה (ושמים לב שעשית את זה אם מברשת XD) ההצללה קצת מוזרה לי, אבל לא נורא ^^ חמודה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif

וואי, ההצללה ממש ממש יפה
כמו שאלאור אמרה, כדאי לדקק ולחדד את הקצוות של השיער ^.^ וכדאי מאוד להצליל על, לדעתי, זה יוסיף
את משתפרת ^^

AnImE BaBe

New member
שמתי ולא הגיבו לי =\

בייס וואיקיז פלייס פלטות שלי מדריכים של מרי ^_^

ינקיפנק

New member
איזה מגניבבבבב!!!!!

ואוו.....רק תצלילי את הצמיד ברגל או שאני עיוורת?...לא...אני עיוורת!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

חמודה מאוד! ^^ כדאי להוסיף באמצע קבוצות השיער הקיימות גוון בהיר נוסף, ולסיים את השיער בשוונצים ולא בעיגול כזה P:, או לפחות להוריד קווי מתאר ולהצליל בצורה יותר אנכית מאשר מאוזנת את השיער שמאחורי העורף וזה שלא על הקרקפת, בקיצור ^^" החולצה ממש חמודה ^^ את ההדפס כדאי להצליל עם הבדלי גוונים גדולים יותר. ^.^ את הרשת על היד כדאי להצליל :), וצריך הבדלים גדולים יותר בין הגוונים בחצאית
היא די דורשת נעליים, בגלל האורך של הרגליים שלה P:, או חותלות, מאוד יוסיפו לדעתי. אולי גרביונים ונעלי בלט בצבע אדום או משהו פשוט ונחמד כזה? ^.^ פיסת הבד/הצמיד/מהזה שעל הרגל שלה, למעלה, נו, הסגול הזה P:
, כדאי להוסיף לו קווי מתאר למעלה ולמטה וגם בצדדים, אני מתכוונת, שקווי המתאר בצדדים שלו "ייצאו" מקווי המתאר של הגוף, שייראה שיש לו נפח ולא כאילו היא צבעה לעצמה את הירך P: זהו ^^ עלי והצליחי!!D:

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif תודה רבה על התגובה..ו..

טכנית על הירך זה כזה קעקוע מוזר ^_^ ובשיער ניסיתי קוקו וזה התפקשש. אני אנסה לתקן הכל. תודה רבה על התגובה. תגובה מעולה ^_^

למעלה