Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מממ.. לא כ"כ

אולי... אולי מגפיים חומות כאלו יפות ומעוצבות עם הרבה פרווה [מזוייפת:p] בז'ית בקצה ואבזמים כסופים וכאלה
ושיער חום בערך באותה פלטה אבל לא יודעת OO תלוי מה תעשי בתור שיער

ש ט ו פ

New member
בשדח"ם הקודם לא הייתה אפילו תגובה א

חת
לא גמורה, בייס מנונקי.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מאד נחדמה ../images/Emo99.gif

במעבר שח הלמעטה והלמעלה בלחלקו ליד האוזניים יותר מדי צל. מסתיים ישר מדי. לפי דעתי בתיק להוריד את ההדפס. והיד ריקה מדי
תוסיפי לה משהו.

ש ט ו פ

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

*של, *למטה. מעבר איפה?
ישר איפה?
אני דווקא די אוהבת את ההדפס, אני אעשה שתי גרסאות, ואחליט אח"כ
אני חושבת שאני אוסיף כפפה, תודה

|טמבל../images/Emo188.gifישר..

מסתיים השיער.. לזו הכוונה >< ואני כן מחוברת לאיי סי
על לא דבר!

ש ט ו פ

New member
אני רוצה להוסיף כפפה, איזה צבע כדאי

+? היי, זה חשוב
[הקפצהסמויה]

כחול, כמובן ../images/Emo99.gif

עם עיטור כזה מיוחד בקצה זה יהיה מצוין. וכדאי להכהות את הקפלים בשמלה (נו, בחלק החצאיתי), כי לא יכול להיות שהם כולם זוהרים. ועדיף בלי ההדפס P: ואולי עגילים או כובע או משו?

o0Invisible0o

New member
הרשיתי לעצמי להשתעשע עם הדולי..

זה לא נשמע הכי טוב, אבל אני מקווה שזה בסדר.
רציתי להגיב לך וזה..אבל יש לי הרגשה שכבר פשוט לא יהיה לך כוח לתקן, נכון? טוב אז אני בכל זאת אצרף את הקובץ שהכנתי..
זה לא גמור כמובן..התאיישתי..לדעתי יצרת מצב של קצת יותר מדי מקום לקפלים אופקיים, ואז ההצללה שלהם פשוט לא יוצאת מי יודע מה טוב. הייתי מאריכה קצת את הקפלים האנכיים ככה שיהיה פחות מקום לקפלים אופקיים. חוצמזה, הייתי מוסיפה עוד משו לשמלה, לא הדפס על כולה, כי זה גורע מיופיה קצת..אלא כמו שציינתי בשעוו"ה נדמה לי..
הדפס על חלק ממנה..
אולי איזשהי חגורה מעניינת? משו שיהיה מעבר לשמלה!
חוצמזה, אני מציעה להוסיף כפפות בצבע קרם.^^ ודבר אחרון- להכהות את הגוון הכי כהה בשיער. ושאלה לי אליך, מה הולך שם בשיער? ניסיתי להבין את ההצללה, ללא הצלחה.
בכמה גוונים השתמשת?
והקובץ!

ש ט ו פ

New member
וואו.

ממש תודה. אני אלך לבדוק בשעו"ה מה אמרת. את לא מכירה את הטיוט' של מעיין? בקשר לגוונים- לא ספרתי, סתם עשיתי.... אני יכולה לספור, זה לא כ"כ קשה

למעלה