o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בחולצה, כדאי להבהיר את שני הגוונים הכי בהירים קצת, ואת הכי בהיר קצת יותר P:! אולי גם להכהות קצת את הכי כהה. ואת הגוון השני, השני הכי כהה, נו P: להכהות גם. ההצללה טובה מאוד ^^" את יודעת איך קוראים לכל הבלאגן הזה? ליצור פלטה עם הבדלי גוונים גדולים יותר.
XDDDDDD. שיגעת אותי..אני קוראת וקוראת..ומנסה להבין איזה גוונים לשנות איך. ואז פשוט הבנתי..לשנות את כולם.XDDD
הו. את מבדרת.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif נשלח לי לפני XD

נו, התכוונתי P: - להה! לההעאעא!! O: XD אני... אני... לא אמרתי לה לשנות את הגוון האמצעי, נו!
נו
*מתפגרת*

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifראשונה?

משהו שאני עובדת עליו. בייס מסויז צ'יז ארמי.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ממש יפה ../images/Emo99.gif

תפסיקו רק השתיים הראשונות שאני מגיבה וכבר מתקפת עצבים למה אני לא מוכשרת ככה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את טכניקת התלתלים שלך ^.^ השוט ממש נחמד
[עד כמה ששוט יכול להיות נחמד
], ארמ, כן, אבל כדאי להצליל אותו יותר בהצללת סיכה שכזו, אבל עם קווי מתאר או משהו O: ממ, לא הכרחי, ואני צ'כה לשתוק
התחבושת עם הדם נראית אמיתית *-* *צמרמורת*,
יפה יפה לך D: כדאי מאוד לעבות הרבה את הקפלים במכנס ולהקטין את המספר שלהם, ובכלל, לדעתי צריכים להיות בו שניים או שלושה קפלים לקראת התחבושת ובצד השני לקראת הקרעים. הרי הוא על הירכיים, והוא נראה די צמוד, אז הקפלים מיותרים. בכל אופן, כדאי להפוך אותו למכנס עור ^^^^ זה יתאים מאוד ^^!! אם את חושבת שזה יהיה נחמד, נו P: את משתפרת כל הזמן ואת מוכשרת וחתולים קופצים לי על הראש ^.^ *מתפגרת*

../images/Emo13.gif דולי. לא גמורה.

לא מרוצה בכלל. בייס מ.. אהה.. נו שכחתי. אני אח"כ אזכר ואומר

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif נחמדה../images/Emo99.gif

שמלה פלטה לא טובה.. הבדלי הצבעים קטנים מדי.. פלטה צהובה זה מאד קשה אני מבינה אותך
בתמיד להוריד קווי מתאר

מה פלטה מה? אפקטים../images/Emo178.gif

אני לא חרוצה כמוכן! אני פדלאה! אין לי כוח להכין בפיקסלים מזדיינים... ותודה... אני כבר מורידה את קווי המתאר

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif הרבה יותר../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד, מצפה להמשך ^.^ כדאי להצליל על, והצמיד על היד לא כל כך בולט, כדאי שיצליל על טיפונת או להכהות אותו קצת כדי שיבלוט יותר

למעלה