Shusho

New member
../images/Emo110.gif

דברים שיש לי על הראש עכשיו: שיער חום שצריך להסתפר שתי סיכות של הלו קיטי כחולות גומיה כחולה קשקשים בטח
סתם נו תשרשרו ת'דולזי שלכן ותכתבו מאיפה הבייס

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifפיזיקה ]:

זו קאזמון מדיג'מון.איפיצ'ו.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif זונעעעעע../images/Emo99.gif

ה..הי...היא... מדהימה
יפיפיה! לא להאמין
לפי דעתי תורידי את קווי המתאר..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif אהבתי את הרעיון!

מאוד יוסיף מקצועיות ויופי לדעתי לשנות את הקפלים באחת הגרביים, הסימטריות הזו מעצבנת ובלע
עושה הרגשה שחיפפת, ואני יודעת שבכלל לא, רואים שהשקעת O; התלבושת כ"כ מאגניבה
|דיג'ימוןרולזP:| אממ, מהזה הדבר הכתומשחור הזה על הכפפה הימנית [שלנוP:] שלה?P:
יותר מדי צל במפשעה, הצללת את זה כאילו זה מכנסונים שם, אבל, אמ, שתינו יודעות מה יש שםP: |מתה| *סדן בגודל שטרולדשגכיג [באדיבות אולפני דיסני ומיקי מאוס] נופל על הראש של נעמה וקובר אותה עמוק עמוק באדמה*
נו. אני חושבת שאת מסוגלת להרבה יותר בשיער, הצל באמצע שתי קווצות השיער שנופלות על הפנים חד מדי, וגם הברק. נסי יותר להצליל בקבוצות ומעברים פחות חדים. כדאי לשנות את צבע הגבות לסגול כמו צבע השיער P: זה יהיה מגניב, דווקא בגלל שזה לא צבע טבעי והכל ^.^ ה-m שיש במצח, נו, איך שהשיער מתחיל, יותר מדי מוגזמת, תעשי את ה"מפרצים" פחות בולטים וגדולים.
אהבתי ^^"

../images/Emo45.gif

בייחוד בקטע שדיג'ימון רולז! אבל אני ממש מעריצה אותך שיכולת בכלל לפקסל אותה! התלבושות הדיג'ימוניות כ"כ מסובכות שזה מפחיד ^^.

../images/Emo140.gif יזה יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך? איך? איך יש לך כוח לעשות פיקסל פיקסל

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifפאק איתך, ילדה../images/Emo99.gif

החולצה כאילו לא עוברת דרך אמצע הגוף. אבל אני סתם קטנונית קנאית. רררררררררררררררררררררררררר

kesemotek

New member
יפהה

אני לא כל כך יודעת לעשות תגובות בונות אבל בקצרה: מקורי מאוד.... הצללות נורא נורא יפות... בגד מגניפפ =] והשיער מאוד מאוד יפהה =]

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif שלי..

בייס של ברבי טיוט' של סשה לגינס + פלטה הדולי הכי טובה שלי ^^ תנו תגובה
הוו שדחם ריק מגניב ^^

ינקיפנק

New member
ממשממשמשמשמשמשממשמשממשמש

כי אני אוהבת משמשים....ואת הדולי שלך!!!! מהמהמםםםם!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif השתפרת!!../images/Emo99.gif

***טיוט' של עיריט* לג'ינס+פלטה
ממ! בהחלט השתפרת ^^
הג'ינס ממש יפה
, אבל כדאי להוריד קצת מהגוון הכי כהה ולעשות אותו ברשת כזו, להשתמש בו פחות, הוא בולט מדי. קפלי המתיחה מכיוון המפשעה - מיותרים ודקים מדי, עושים הרגשה של הצללה שונה מבשאר הג'ינס וזה פוגע ביופי שלו O: כדאי לעשות אותם אלכסוניים, ואחד בצד אחד ושניים בצד שני וקצת יותר עבים, אם את מתעקשת להשאיר.
איפה שהג'ינס מכסים את הנעליים - ציירי את הסיום שלהם בצורה יותר עגולה כזו, של חצי עיגול, מבינה? חצי עיגול כלפי מטה כזה, כי ככה זה נראה די חתוך ולא הגיוני ^^" הגזרה של הג'ינס ממש גבוהה *_*", כדאי להוריד מהג'ינס באורך כמה פיקסלים מהסוף שלהם, מבינה?
ואם למעלה שם מעל הקו התכלת שהצעתי זו חגורה, תגדירי אותה יותר לעומת הג'ינס*-* ותחליפי את הפלטה שלה.
בחולצה, כדאי להבהיר את שני הגוונים הכי בהירים קצת, ואת הכי בהיר קצת יותר P:! אולי גם להכהות קצת את הכי כהה. ואת הגוון השני, השני הכי כהה, נו P: להכהות גם. ההצללה טובה מאוד ^^ כדאי לצבוע את ההדפס החמוד והקטן והשחור בקצה של החולצה בהבדלי גוונים גדולים יותרP:!
את הגבות כדאי לשנות לצבע השיער, זאת אומרת, את הגוון הכי כהה שלהן לצבוע בגוון הכי כהה של השיער וזה P: השיער סכ"ה ממש מוצלל יפה!! O: כל הכבוד, באמת! השיער שמשוך אחורה קצת מוגדר *מדי* עם הקווי מתאר מסביבו, אבל הוא חמוד ^^" כדאי לא להשתמש בגוון הכי הכי בהיר של הברק בשיער בשיער שמאחורי העורף, נו, הצד האחורי שלו P: -דחוף - להגדיל מצח
|משטרתהמצח| -כדאי להוסיף כמה שוונצים ליצירת מראה יותר "שיערי" של, אה, השיער PPP:! דוגמא באדום ^.^ דברים שהתקשיתי להסביר, בקובץ P:

kesemotek

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

יפהה אהבתי =] אבל משו בשיער לא מסתדר לי =\

M o o M o o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif.

נעמה, בזמן האחרון אני מסכימה איתך הרבה *_* D:.

למעלה