הי לך!!
מצאו חן בעיני הבייסים מאחורה. יצאו טובים... ורציתי רק להגיד על מה שאמרת בהודעה הקודמת שלך שכבר ראית פורומים טובים שנסגרים- אל דאגה, הפורום הזה תמיד ככה בחורף. לאף אחד אין זמן בגלל הלימודים
את יכולה לראות בארכיון איך הפורום מלא בקיץ באנשים.... ועכשו בקשר לדולי: קודם כל- כל הכבוד! נראית ממש טוב. בקשר לההערות
: שיער- אין, על מה אני מדברת. מצפה לראות אותו! בטח יצא יפה. טופ- מקורית החולצה.. וגם הפלטה טובה. רק רציתי להגיד שאת החזה אנחנו נוהגות להצליל בחבילה אחת- ולא כשני חלקים שונים. כככה זה ברוב החולצות, וזה נראה יותר טוב. כדאי גם לצבוע בגוון השני את החלקים שמסומנים בורוד (גם בחצאית), ככה אני עושה. כדי שהחולצה תיראה טבעית יותר, כדאי להוסיף כמה קפלים. גם את הרשת כדאי להצליל. אז מה אם היא רק רשת...
חצאית- באמצע החצאית לא צריך להיות כהה יותר, וגם לא בנקודות האלה [
מסומן בירוק זוהר]. יכול להיות קפלי מתיחה, או משהו כזה. הרשת על הרגל- כנ"ל הרשת בחולצה... גם לה מגיע שיצלילו אותה. כמו כן, בכל הדולי הבחנתי שסימנת את קוי המתאר (שהם טובים, דרך אגב) ואז הצללת לפי הגוף שמתחת. גם אני עושה ככה בדרך כלל, אבל רק כדי לעזור לי לראות איפה צריך להיות אור וצל. אח"כ צריך להוסיף קפלים, נקודות אור פה ושם, כדי שהבגד לא יראה כאילו הוא צמוד ו/או שקוף. אשמח אם תשימי לב להערות שלי, ואפילו תתקני... מקווה שהבנת הכל
. בהצלחה!