../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתגובה, שרציתי ושכחתי
לתת לך. קודם כל, הדולי מדהימה! אני ממש ממש אוהבת אותה, התעלית על עצמך וההצללה בחולצה מדהימה. ובחצאית. והכנפיים נראות כל כך ריאליסטיות
. אוקי, ועכשיו- *אני מצטערת אם אני אשמע ביקורתית מידי, אני מתה מאודמאוד על הדולי שלך
. דאמ, הכנפיים
*
סימנתי לך בקובץ בכחול, איפה האור בציצי שלה אמור להיות. הציצי הימני [שלנו] נראה מעוך מידי.
בצהבהב סימתי איפה כדאי להוסיף עוד כפלון קטנטון. כדאי שהראש שלו יהיה כהה, והגוף שלו [
??] יהיה בהיר. כמו הכפל שלידו, רק שאני ממליצה שהחלק הכהה יהיה השניים-שלושה פיקסלים הראשונים מלמעה, והשאר יהיה בצבע הבהיר יותר. ו, הוא אמור כאילו "להיכנס" לתוך הכפל השני. הבנת משהו? אם לא, אני אנסה להצליל אותו בעצמי ולהראות לך.
הרקע לדעתי מיותר. הדולי הרבה יותר "נקיה" ועוצמתית בלי הרקע. לא שהרקע לא חמוד, דווקא כן, אבל בלי הרקע, כמו שאמרתי, זה הרבה יותר הולם את הדולי
.
אמרת בשדחם הקודם [או אמרו לך] שהדולי לא בדיוק נכנסת לתוך הגבול המותר, אז התחלתי כבר לחשוב על רעיונות, איך להפוך אותה לג'יני, או לקטוע לה את הרגל באלגנטיות, עד שכבר הגעתי להודעה של מרב\סיוון [לא זוכרת מי מהן
] שאמרה שהן יסלחו לך על הפיקסלים המיותרים. הפואנטה מכל הסיפור המעניין ביותר הזה היא שאחד מהדברים שעלו לי, זה להעביר את הסרט שמלופף סביב הרגליים- להיות מלופף סביב היד. עם העלים, כמובן. אני חושבת שזה יהיה יותר מתאים מסביב ליד, מאשר מסביב לרגל. -הבעיה היחידה עם זה, זה שעכשיו הרגליים נשארות לך ריקות ואת צריכה לחשוב על משהו בשבילן... אבל אני בטוחה שאיזו מישהי תמצא לך רעיון מגניב [נעלי בלרינה אולי?]. זהו, נראהלי. אה, ואהבתי את ההתחלה של השיער [כולן צריכות לשמור או/ו לשנן את מה שרקיע הדגימה/עשתה/הסבירה? באחד השדחמים, על הדולי שלך...], למרות שדווקא הסכמתי עם מה שסאפיר [נראה לי] הציעה לך באחד השדחמים [רשמתי הרבה "באחד השדחמים" בהודעה הזאת
] שאני לא זוכרת מה היא הציעה, אבל אני זוכרת שאהבתי את הרעיון. אהאה.
. והיא מאוד מאוד יפה, תכניסי אותה לתחרות. זאת פקודה. חעחחעחעחעחעע.