שדח"ם?

sillyputty

New member
בייס שלי ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

ניראה לי שהיא מתאימה לתחרות מיקלחת..
, לא יודעת.. השיער ניראה קצת רטוב>< אהה. מה כדי להוסיף?.

o0Invisible0o

New member
הצילו.../images/Emo7.gif

בייס מבאניסטיק.
לתחרות כנפיים באתר של סיוון ומרב.
איך האדמה השמים והמים? המים צריכים להמשיך גם מאחורה כזה..נכון? אוף אין לי כוח..
איך קווי המתאר של השיער..? אני יכולה להצליל בלי ממש לעשות סיומת..א ושאני חייבת? אני דווקא חושבת שזה סביר למדי לסיים את השיער ככה..
מה אתן אומרות..? אה והצללתי על.
יותר טוב, נכון? אההההההה..ולוותר על הרקע וזהו?

באמבוק

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את חיה? כןכן. כבר לא. לוקחתסכיןורוצחתאתאיילת. אל תוותרי על שומדבר

אמרת שאין לך זמן לשנות את החולצה|קפ

אבל עשית כ"כ הרבה מאז
. החולצה ממש מפריעה לי ואני נתתי לך תגובה לגביה ואיך תוכלי לשנות אותה כשי שהיא תיראה יות רריאליסטית. כל הדולי מדהימה ולפי דעתי הקטע עם החולצה הורס...

o0Invisible0o

New member
אני מצטערת שאת חושבת ככה..../images/Emo4.gif

אני דווקא חושבת שהיא חביבה..
חוצמזה למקרה שלא שמת לב לא סיימתי את השיער עדיין..ואפשר להגיש עד מחר!!
ואני מתחמקת מדברים שאני לא אוהבת לעשות ומוסיפה שטויות [שמיים, מים, אדמה, סלעים ועלים..
לגמרי לא נחוץ..:X] כי יהיה לי ממש קשה לשנות את החולצה ולעשות שיער. עכשיו שיער אני חייבת..אז אני מכריחה את עצמי לסיים איתו..אבל חולצה כבר יש לי. חוצמזה ניסיתי חולצה..אני אוסיף אותה בתגובה הבאה..אבל באמת..היא פשוט נוראית. חבל שאת לא מאמינה שלי..וחבל שאת נעלבת מזה..או מה שזה לא יהיה.:X אני באמת מעריכה את התגובות שלך..אבל אין לי תמיד כוח לשנות וזה לא נראה לי הדבר הכי נחוץ.
במיוחד שזה לשנות את כל החולצה לחלוטין..

o0Invisible0o

New member
החולצה..

סורי שזה עם חצאית כזאת..זה פשוט נשמר באותה השכבה לפני שעשיתי את החצאית..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתגובה, שרציתי ושכחתי

לתת לך. קודם כל, הדולי מדהימה! אני ממש ממש אוהבת אותה, התעלית על עצמך וההצללה בחולצה מדהימה. ובחצאית. והכנפיים נראות כל כך ריאליסטיות
. אוקי, ועכשיו- *אני מצטערת אם אני אשמע ביקורתית מידי, אני מתה מאודמאוד על הדולי שלך
. דאמ, הכנפיים
*
סימנתי לך בקובץ בכחול, איפה האור בציצי שלה אמור להיות. הציצי הימני [שלנו] נראה מעוך מידי.
בצהבהב סימתי איפה כדאי להוסיף עוד כפלון קטנטון. כדאי שהראש שלו יהיה כהה, והגוף שלו [
??] יהיה בהיר. כמו הכפל שלידו, רק שאני ממליצה שהחלק הכהה יהיה השניים-שלושה פיקסלים הראשונים מלמעה, והשאר יהיה בצבע הבהיר יותר. ו, הוא אמור כאילו "להיכנס" לתוך הכפל השני. הבנת משהו? אם לא, אני אנסה להצליל אותו בעצמי ולהראות לך.
הרקע לדעתי מיותר. הדולי הרבה יותר "נקיה" ועוצמתית בלי הרקע. לא שהרקע לא חמוד, דווקא כן, אבל בלי הרקע, כמו שאמרתי, זה הרבה יותר הולם את הדולי
.
אמרת בשדחם הקודם [או אמרו לך] שהדולי לא בדיוק נכנסת לתוך הגבול המותר, אז התחלתי כבר לחשוב על רעיונות, איך להפוך אותה לג'יני, או לקטוע לה את הרגל באלגנטיות, עד שכבר הגעתי להודעה של מרב\סיוון [לא זוכרת מי מהן
] שאמרה שהן יסלחו לך על הפיקסלים המיותרים. הפואנטה מכל הסיפור המעניין ביותר הזה היא שאחד מהדברים שעלו לי, זה להעביר את הסרט שמלופף סביב הרגליים- להיות מלופף סביב היד. עם העלים, כמובן. אני חושבת שזה יהיה יותר מתאים מסביב ליד, מאשר מסביב לרגל. -הבעיה היחידה עם זה, זה שעכשיו הרגליים נשארות לך ריקות ואת צריכה לחשוב על משהו בשבילן... אבל אני בטוחה שאיזו מישהי תמצא לך רעיון מגניב [נעלי בלרינה אולי?]. זהו, נראהלי. אה, ואהבתי את ההתחלה של השיער [כולן צריכות לשמור או/ו לשנן את מה שרקיע הדגימה/עשתה/הסבירה? באחד השדחמים, על הדולי שלך...], למרות שדווקא הסכמתי עם מה שסאפיר [נראה לי] הציעה לך באחד השדחמים [רשמתי הרבה "באחד השדחמים" בהודעה הזאת
] שאני לא זוכרת מה היא הציעה, אבל אני זוכרת שאהבתי את הרעיון. אהאה.
. והיא מאוד מאוד יפה, תכניסי אותה לתחרות. זאת פקודה. חעחחעחעחעחעע.

o0Invisible0o

New member
אעאע..שכחתי להגיב.../images/Emo122.gif

אבל קראתי, ראיתי והפנמתי..
ותודה.^^ ואני אתקן..פשוט לא היה לי זמן..
אני מקווה שאני אוכל להראות שדחם הבא את התיקונים...

ואו ממש יפה..לגבי השיער->

לדעתי יתאים יותר שיער גלי ארוך שנשפך על הגוף מאשר הצורה הזאת. כי זה מיוחד והכל..אבל לא הכי מתאים לדעתי.. זה מדהים בכ"א ^_^

InvisibleTouch

New member
עו^^.

זה יישמע ממש ביצ'י אבל. הרקע הורס אותה. כאילו, היא כלכך מושקעת והכל, והרקע, אממ זה לא שאת לא מוכשת פשוט לא היה לך זמן
נו. בקיצור בלי רקע
[סליחה אם נעלבת>:] והשיער, עומ. אני מקווה שתצליחי להצליל אותו טוב, למרות שאני הייתי הולכת עם שיער גלי חום כהה, משהו "אלפי" שכזה, עם קצוות מכל צד אסופות אחורה. זה גם יחסית קל לביצוע, גם מתאים בצבעים וגם מתקשר לרעיון של הדולי כזה. [אם את רוצה אני אסביר]. אבלאבל. הכל החלטה שלך, כע?^^.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

לא נעלבתי. את השנייה שאומרת בלי רקע..אז בדקתי את העיניין ובאמת יותר יפה בלי רקע..[ אני אמשיך אותו..אבל לא לתחרות.
] בנתיים הגשתי בלי רקע..וגם בלי שיער.
לא הצלחתי באמת להצליל את הגוש הזה..
וגם לא היה לי זמן לשיער חדש..
קיצר תסתכלו מתישהו שיעלו הדוליז ותראו כבר מה יצא.. אני אמשיך לתקן אותה..עוד לא סיימתי.
[כן תמי..גם את החולצה.
] זהו. תודה כולן על התגובות המושקעות..ממש עזרתן לי.^^ ובהצלחה לכל המשתתפות בתחרות!!

Yume Chan

New member
הצללתי, צ'ריוויל.

אני מסתכבת עם השמלה. גררר. חשבתי על שיער קצוץ ופרוע.

הייתי מוותרת על הגוון האחרון../images/Emo54.gif

או אולי מעדנת אותו, כי הוא די הורס לדעתי. חוצמזה זה יפה:)

למעלה