תמנוני:)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifשדכי לי אותו;;

אבל תעשי לו שיער שחור הוא מזקין!
אר זה כל כך מזכיר את הסגנון של זהאת מאווטם פיקסל ביצ'.

Dandoka

New member
מוכשרת!!../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

מתה לראות את ההמשך, השיער פשוט מושלם! וזה גם ממש קשה להצליל בשיער לבן, אז כל הכבוד~

cute but psycho

New member
מושלם../images/Emo99.gif

הוא שקסי בטירוף
הקישור לאתר הבייס לא נפתח
את יכולה פליז לשלוח שוב?

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif זה פשוט....וואו!!!!

זה כ"כ מדהים!!!!! את כזאת מוכשרת

נׁעה

New member
ובכן

אני ממחזרת דברים. זכותי. (החצאית, היא לקוחה מהדולי הקודמת שעשיתי על הבייס הזה. לאמשנה). בייס של מארי, כמובן בזמן האחרון אני עושה דוליז רק בשביל השיער. רק ממנו אני נהנת. בשאר אני סתם מחפפת כדי לגמור את הדולי. גם ככה קפלים אף פעם לא יוצאים לי טוב.

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifממש יפה

תקראו לי חולת נפש אבל אני הייתי שמה לה פונפון אדום של מעודדת ביד... I HAVE SOME SERIOUS PROBLEMS ואת סתם מעצבנת כי הכנת דולי יפה מידי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתעשי פורטיטים../images/Emo3.gif

או איך שקוראים לזה, שזה רק הראש והציצי. הכפלים בסוף של השרוול דווקא ממש יפים

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|המשךלתגובה|

פשוט עברתי מחשב בשביל ההדגמה[
] אהאה, אז הדגמה.
סימנתי לך באדום מאחורי הדולי איפה שאמורים לראות שיער. לא הגיוני שהשיער כל כך ארוך מקדימה ומאחורה לא רואים אותו.
בחצאית תתעלמי ממש שעשיתי לה, לא יודעת מה קרה לה. ניסיתי להדגים משהו ופשוט, אע. זה נורא.
הנעליים. בסוליה היה משהו מוזר כזה. זאת אומרת, הצורה שלו הייתה יותר מידי לפי הרגל, וזה לא הגיוני, אז הוצאתי ממנו רצועות, ואז זה הופך את זה ליותר הגיוני. ובנעל הימנית [שלנו] הוספתי כמה פיקסלים לסוליה. [אני פשוט לא זוכרת בדיוק איפה, אז אממ תנסי למצוא
אני הוספתי את זה בצבע של הסולייה כדי לראות אם זה מתאים, וברח לי מהעיניים המיקום שלהם] ובכללי, הדולי ממש חמודה^^

נׁעה

New member
את משעשעת. ותודה רבה ../images/Emo9.gif

השיער, הוא לא ארוך כ"כ מקדימה, פחדתי שזה יראה ככה באמת, אבל השוונצים בצד ימין זה שרוול קרוע, ולא שיער
תודה, אני אעבור על הנעליים, זה אף פעם לא היה הצד החזק שלי וכן, חשבתי על פרוטרטים, אבל אני לא מתה עליהם, זה לא כ"כ "דולי" בעיני.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifחע, משעשעת? תודהP:

אוהמ, חשבתי שאולי זה שרוול, אבל זה בפלטה של השיער, לא? וגם, אני חושבת שהשיער הארוך יותר מתאים מקצר
והנעליים דווקא ממש יפות, אני אף-פעם לא מצליחה לצייר נעליים עם כזה עקב:\ פשוט הסולייה היית קצת יותר מידי לפי הרגל של הדולי... ולמה פורטייטים [נו, איך שלא קראת להם] לא נראים לך דולי? זה מאוד דולי בעייני דווקא.. דולי מיוחדת
גם עדיף, לדעתי, כן? שתעשי פורטייט ממש מושקע מאשר דולי שלמה מחופפת בשביל שיער..

למעלה