חמוד! ../images/Emo99.gif
הצד הימני של השיער שעל הראש מעוך משהו, קצת כמו כדור פלסטלינה שזרקו עליו כדור גומי.
._. השיער הולך יותר מדיי לפי קווי הראש, בניגוד להצללה שלו. להוריד כמה גוונים בהירים [הם משוים מראים של אפקט פוטושופ] ולהיות נדיבה בקיצוניים ביותר שבהם פחות. הגוונים הבהירים פשוט מתנגשים בגוונים הכהים בקו השיער [אגב, הוא הוצלל ממש יפה!]. להסיג אותם קצת משם. להוסיף כמה שוונצים. חשבתי על כאלה שהולכים כזה עם הקו פיקסלים הישר ההשמאלי מהקו השיער. P: ובפוני גם יוסיף הרבה. הקוקיות גושיות ומוצללות קצת כמו כדור. [כן, עוד כדור
]. אין לי עוד מה לומר עליהן או הצעות שיפור, אבל אני מציעה לך לחפש תצלומים של צמות ולעשות על פיהן או לקחת השראה מסגנונות הצללה שונים של דולריות נערצות. P: החולצה נראית גם כן גושית. כדי [הרבה] יותר מהשני הגוונים הכהים הראשונים ופחות מבהירים הקיצוניים, ולקחת קו בגוון כהה מבית השחי כלפי מעלה ולהצליל קלות בנפרד מההצלה בחולצה. הכפלים בחולצה לא אפשרית ואין להם דיי יחס לסרט ההדוק. נסי לעשות פחות כפלים, או לפחות פחות כפלים גסים וקרובקרוב לסרט לשים קפל גדול.[P:] בכלל, יש הרבה כפלים וין שום התייחסות אליהם בקווי המתאר. אם תחליטי לתקן, אז כדי לעשות כמה קצת דיי מודגשים וקצת חדים. לשים בשקע אחד לפחות בין שני קפלים מהגוון הכהה, זה ישווה לזה מראה ריאליסטי קצת יותר. ^^; המכנסיים - לא'דעת. סמוך לאחד מקווי המתאר כדי לשים פחות גוונים כהים. ._. בכל אופן, גם איתם אני מציעה לחפש תצלום של מכנסיים בסגנון ולהשוות. ^^; הבגדים לא מצלילים על העור. באמת בייס מתוק! נכון שתתני לי לינק לאתר שלו? :< [הא, הדרכים המלוכלכות, התחמניות והשפלות שהולכים בהן כדי להשיג לינקים לאתרי בייסים נחשקים. >>] נראה מישהי מנסה להתחרות בי בחוסר קשר לכאן.