. תהנו וזה.

morusha

New member
אוקי פתחו..!!

טוב אז ככה דבר ראשון אני לא ממש מרוצה מאיך שיצא אבל אני די אוהבת את השמלה.! יש פה 2 גרסאות אחת של השמלה בצבע אחד ואחת של השלמה עם כמה גוונים. הגרסה השנייה לא יצאה ממש טוב כי רואים את החיבור בן הצבעים... חשבתי שזה יצא יפה אבל זה לא..! השיער יצא פשוט מכוער ואני ממש ממש לא אוהבת אותו אבל הבייס פשוט קטן מידי.. ואם כבר מדברים על הבייס אז מצטערת שאין אזכור בייס, אבל פעמיים שאלתי בשעווה מאיפה הבייס ואפילו תגובה אחת לא קיבלתי, אז ניסיתי לחפש באתרי דוליז ונכנסתי למלא ופשוט לא מצאתי!! וכל כך רציתי כבר לשים את זה בשדחם.. אז תסלחו פעם אחת.. ואם מישהי יודעת מאיפה הוא אז שתגיד!!

אנבלייי

New member
~.~

טוב. אחרי... 4 חודשים, שלא עשיתי בהם שומדבר חוץ מלכתוב בצייר- "את נראית כמו עטלף נגוע!@!21111" הנא נטייה לב..בב-ביס? פלטות מecandy בייס. טוב. אני קוראת לו- 'אוגר'. כי אי אפשר להגדיר אותו בשו דרך אחרת. אני לא יודעת לעשות ידיים ורגליים, ליב וויס איט, ריספקט איט אנד אימברייס איט.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא מקסים.*O*

בבקשה תעשי ידיים? אני בטוחה שתצליחי.

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהוא מדהים ;;

אם יש דולרית שהבייסים שלה גורמים לי לרצות לעשות דוליז, זו את 3>

../images/Emo221.gif RunWay Project

בייס של mariii הפלטה של שָל מספארקל אייס אהמ זהו.. אה וכדאי לכן לראות את התוכנית מסלול כל יום שישי (טוב כבר היה) זה מביא המון רעיונות והעיצובים שלהם מדהימים

roni727

New member
מבחן מחר T_T

*הולכתלהתכונן* בנתיים אני משאירה לכן את זה :] מרוצה בעקרון... בייס של נועה פאט לואי

למעלה