. תהנו וזה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשרדתי תטיול השני../images/Emo6.gif

היה נייס... אנ אספר באוף מחר... שוב זאתי עם החצאית המכוערת בקשה תגובות בונות על החצאית או משו שיעזור, אני ממש רוצה לשפר=] מדולי לצביעה בייס הופ קפה. תגובה למגיבה=]

DaRk ShinES

New member
ממש יפה../images/Emo9.gif

בנוגע לחצאית תנסי הלצלה אחרת ואל תעשי את הקווים הכהים של הקפלים כל כך ישר, עידף לתת לזה נפח ולא לעשות את זה כמו פלטה
הצללות מעולות

LudaGirl

New member
vht bjnsv ntus

החולצה יפה אבל מאוד טכנית, מאוד מרובעת והקפלים קצת מורחבים מדי. החצאית מוזרה, אני יודעת שמשהו שם לא בסדר אבל אני לא יודעת איך לתקן את זה. הנעליים מצוינות, והגוון הכהה בגרביונים כהה מדי. אהבתי את הגבות. תאפרי אותה ותוסיפי תכשיטים

נׁעה

New member
אין לי אחת חדשה

(טוב יש לי אבל היא מכוערת) אז אני אשים את זאת שוב. אני אוהבת אותה והבייס מפיירי אינק.

גמני אוהבת,

והיא לא מכוערת בכלל. והשיער והזנב כה יפים
מציעה להצליל את הצמיד והשרשרת השחורים ^^ וגם אולי לעשות להם צל P:

LudaGirl

New member
היא מאוד מיוחדת

החולצה יפה וגם השיער. הקפלים במכנסיי לא נכונים, כלומר ההצללה. לא מובן לי מה קורה שם עם הנעליים, אם זה אמור להיות דמוי רגל של סוס או פרה, את צריכה להדגיש את זה יותר. הזנב חמוד

נׁעה

New member
בייס ראשון? יפה...!

באמת. אבל תקשיבי, תפרידי בין הראש לצוואר, כי זה נראה ממש ממש מוזר ככה - הראש אמור להיות יחידה נפרדת עם קווי מתאר משלו, כי הצוואר כאילו בא מאחוריו ולא ישירות ממנו, וכי לאנשים יש סנטר
. ועוד דבר - ה..עממ... עצמות שבולטות באיזור שמתחת לצוואר - הן בולטות. הן לא שקועות. וככה זה נראה כאן. זה צריך להיות הרבה פחות כהה, ועם פס אור ליד. אה, וגם הפוך. כלומר, מתחיל מהכתפיים ויורד, ולא עולה מהכתפיים לצוואר. מקווה שהייתי מובנת מספיק

Dandoka

New member
../images/Emo3.gif

וואי הלוואי שהבסיס הראשון שלי היה נראה ככה!! חחח שלי זה נראה כמו איזה חייזרית
טוב, כמה הצעות והערות: - בין הצוואר והראש להפריד -ברגליים, הקטע שלפני הברכיים למחוק קצת, זתומרת שהרגליים יצאו ארוכות מדיי וזה לא כ"כ פרופורציונלי. אבל אל תמחקי מהברכיים ומטה כי שם זה הגיוני. -אני הייתי עושה את הפופיק יותר גבוה קצת, אבל לשיקולך.."\ -אולי תשני קצת את הצורה של הראש וגודלו? זה נראה לי יותר יתאים לגוף. כרגע הוא קטן מדי לגוף כזה ארוך וגדול.. מקווה שעזרתי =]

LudaGirl

New member
בייס ראשון, יפה

הוא מאוד מרובע בצורתו, קצת לא אנושי. יש רווח מאוד גדול בין הציצי לסוף הכתפיים. תעשילה כאילו אפקט פוש אפ, וזה יסדר לך את הקווח. ההצללות לא ממש מובנות. כאילו סתם החלטת להצליל ככה על סמך כלום.אמממ, תעדני אותם יותר. אולי יתנו לך תגובה בונה יותר. אני לא טובה בזה. המממ בפנים הכל מטושטש. קודם כל מבנה הפנים מאוד קטן ועגול, זה צריך להיות יותר אליפסי. חסר לה סנטר, אז תיצרי מצב של הבדל בין הצוואר לתחילת הראש. תעני את האף, הוא מאוד כהה ומאוד למעלה. גם הצורה של השפתיים לא מובנת. מקווה שעזרתי

אפיטצ'ו

המון המון זמן בלי דולע P: בכל אופן, אני אוהבת אותה ^^. או, ממ.. זאת מעין שמלה בתוך שמלה או משו :|

><

מי מטומטמת ושמה את קווי המתאר במקום את הדולי? *מרימה ידיים בהתלהבות*

DaRk ShinES

New member
ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

אבל זה כל כך ייפה אותה אם הצמות לא יהיו שוות

P:

גם אני חושבת ככה, ובתכנון המקורי זה היה אמור להיות ככה, אבל היא לקחה כ"כ הרבה עבודה שפשוט בסוף לא היה לי כוח. אגב, הן קצת שונות באור ובחלקים מסוימים, אבל כנראה שבאמת לא רואים ;;. אם יהיה לי כוח אני אנסה לשנות עוד קצת.

למעלה