../images/Emo42.gifאני חיה../images/Emo6.gif תגובה ^^
הדולי מאד נחמדה ^.^ לדעתי אל תורידי קווי מתאר. במיוחד לא בנעליים ובחולצה.אבל בשיער אפשר
אוקיי השיער: הקווים הכחולים (כהים) בעצם... עשית שם את צורת השיער לא הגיונית. לכי לעמוד לפי המראה ופשוט תראי שאין מצב שהשיער יהיה ככה, זה מה שאני עשיתי >< הקווים הסגולים- הייתי מציעה לך לעשות לפחות שני שורשים כאלה לא אחד. אני כמובן ישר הייתי מגדילה את השיער, כי אני לא יכולה לעבוד על שיער עם שטח כזה קטן
הקווים בתכלת- כמו למעלה, יותר שורשים יותר צל. הפלטה של השיער- תחליפי לדעתי. אני לא אוהבת צבעים מעושנים כאלה, צבעים חיים וזוהרים זה יותר יפה ^.^ דבר שני כמעט לא רואים הבדלים, הכל נראה מבולגן, את חייבת גם שהצבע הבהיר ביותר (אבל בפלטה הזאת אין צבע בהיר לברק) יהיה הברק. גם מפריעה שלא עשית ברק בכלל, או שכן ולא ראיתי?
בחולצה- קו הצל של החזה לא טוב >< הוא צריך להיות ישר, ולא עגול כמו הציצי.
עשיתי לך דוגמא, זה מה שאני עושה, צבע כהה לקווים עצמם ומסביבם הצל של החזה. את החולצה מאד אהבתי, אבל גם פה כמו בשיער, הצבע כזה מת, לא יודעת להסביר, קחי פלטה יותר עם צבעים כאלה חיים ועם אור! אור זה דבר חשוב
בכל הדולי הזאת אין לך אור
המכנסיים, אותו דבר כמו השיער והחולצה על הפלטה. כנ"ל לנעליים, אבל הנעליים מאד יפות
אבל שוב חסר אור. הדולי לבסוף, מאד יפה, אני חושבת שאם תתקני זה יעזור ^.^ ואני מקווה שאני עזרתי XD אהה וכמובן שחכתי הצללות על. והיא טיפה ריקה, תעשי לה דברים, סטאף.