ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gifש.שד.שדח. שדח"ם^^.

המ. כן נו.
להודעה ראשית.
אחת בלבד.
קרדיט לבייס- חובה. הודעות פסולות יימחקו בלי התראה מראש.

cecilia L

New member
בייס מדולקאט. :)

אחרי ה-מון זמן שלא עשיתי. ההצללה של המכנסיים יצאה מוזרה מעט, אבל שיהיה. היא לא מיוחדת משהו, אבל אני אוהבת אותה. וחושקת בנעלים.
(ואפילו נראה לי שזכרתי לעשות הצללות-על!!
)

NoaBab

New member
וווואווווו../images/Emo99.gif

חסר רק הצללת על חוץ מזה היא מושלמת.....

../images/Emo66.gifתגובה בקובץ../images/Emo27.gif

אם יש משהו שלא הזכרתי - סימן שזה טוב ואין מה לשפר
בסה"כ דולי מאוד יפה

cecilia L

New member
באמת תהיתי איפה הקובץ :)

תודה לך על ההערות. את קווי המתאר אני לא רוצה להוריד, כי אני חושבת שזה יותר יפה ככה. בקשר לנעליים, אני יודעת שהן מתחברות, פשוט לא הצלחתי לעשות אותן אחרת. אבל המון תודה לך.

morusha

New member
היא חמודה!

החולצה ממש יפה! במכנסיים ההצללה קצת גושית, אם תרצי אני יכולה להראות לך בקובץ איך להצליל את זה יותר טוב. ודבר אחרון הייתי ממליצה לך להוריד קווי מיתאר.. חוץ מזה זה ממש יפה!

../images/Emo42.gifאני חיה../images/Emo6.gif תגובה ^^

הדולי מאד נחמדה ^.^ לדעתי אל תורידי קווי מתאר. במיוחד לא בנעליים ובחולצה.אבל בשיער אפשר
אוקיי השיער: הקווים הכחולים (כהים) בעצם... עשית שם את צורת השיער לא הגיונית. לכי לעמוד לפי המראה ופשוט תראי שאין מצב שהשיער יהיה ככה, זה מה שאני עשיתי >< הקווים הסגולים- הייתי מציעה לך לעשות לפחות שני שורשים כאלה לא אחד. אני כמובן ישר הייתי מגדילה את השיער, כי אני לא יכולה לעבוד על שיער עם שטח כזה קטן
הקווים בתכלת- כמו למעלה, יותר שורשים יותר צל. הפלטה של השיער- תחליפי לדעתי. אני לא אוהבת צבעים מעושנים כאלה, צבעים חיים וזוהרים זה יותר יפה ^.^ דבר שני כמעט לא רואים הבדלים, הכל נראה מבולגן, את חייבת גם שהצבע הבהיר ביותר (אבל בפלטה הזאת אין צבע בהיר לברק) יהיה הברק. גם מפריעה שלא עשית ברק בכלל, או שכן ולא ראיתי?
בחולצה- קו הצל של החזה לא טוב >< הוא צריך להיות ישר, ולא עגול כמו הציצי.
עשיתי לך דוגמא, זה מה שאני עושה, צבע כהה לקווים עצמם ומסביבם הצל של החזה. את החולצה מאד אהבתי, אבל גם פה כמו בשיער, הצבע כזה מת, לא יודעת להסביר, קחי פלטה יותר עם צבעים כאלה חיים ועם אור! אור זה דבר חשוב
בכל הדולי הזאת אין לך אור
המכנסיים, אותו דבר כמו השיער והחולצה על הפלטה. כנ"ל לנעליים, אבל הנעליים מאד יפות
אבל שוב חסר אור. הדולי לבסוף, מאד יפה, אני חושבת שאם תתקני זה יעזור ^.^ ואני מקווה שאני עזרתי XD אהה וכמובן שחכתי הצללות על. והיא טיפה ריקה, תעשי לה דברים, סטאף.

../images/Emo66.gifנו, דולי><

כן, אני יודעת שכבר העלתי אותה... ולא שיניתי כלום מאז>< אבל אני רוצה עוד תגובות, ואני אתקן
אז בבקשה, תגיבו

NoaBab

New member
אין לי מילים!../images/Emo23.gif

ממש חמוד םשוט אין מה להגיד אין לי הערות... פשוט יפה וחמוד!

morusha

New member
זה חמוד..

הצורה של השיער לא ממש נכונה, הראיתי לך בקובץ איך היא אמורה להיות. בחולצה תעגלי את הקפלים.

../images/Emo66.gifטנקס^^

הבעיה היא שאני לא יכולה לשנות את זה כלומר, אני יכולה אבל זה יהיה ממש באלגן, כי צריך למחוק את השיער ולצייר את ההצללה של הבייס... אם אני אתן לך את הראש של הבייס תתקני בשבילי?|מתחננת|

למעלה