כי אני שומעת אותו עכשיו.
Y yaeloolik New member 23/8/05 #29 אני בחרתי../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif מדהים יפה שולט ורד פשוט- ! כאילו וגם את נחמדה ... סתם נו! את כוסית על!
אני בחרתי../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif מדהים יפה שולט ורד פשוט- ! כאילו וגם את נחמדה ... סתם נו! את כוסית על!
T The Young Amyrlin New member 24/8/05 #145 היהי, אתן חמודות../images/Emo24.gif קפצו על המציאה אם מציעים לכם לנסוע במשלחת של בצפר לגרמניה. Guten Morgen!
היהי, אתן חמודות../images/Emo24.gif קפצו על המציאה אם מציעים לכם לנסוע במשלחת של בצפר לגרמניה. Guten Morgen!
ש ש שפ שפי שפירית New member 24/8/05 #1 גאדXD../images/Emo79.gif שפתחתי את התמונה חשבתי שזה פורטיסXDDDD
ש שיידי ליין New member 23/8/05 #27 תונה מטומטמת למדי, אני חייבת לציין תתעלמו מהחצ'קונים ושאר הפגמים... הכל תוקן
ה האגוש New member 23/8/05 #33 איזה חמודה את ../images/Emo13.gif ואת גם מאגניבה..! [לק שחוררר שולטט..
O o0Invisible0o New member 23/8/05 #36 דולי חדשה!!!../images/Emo133.gif ברור, כי אני כזאת מהירה ועשיתי מאתמול עוד דולי.XD תמונה שכבר פרסמתי פה..נמנ. אני בשמלה השחורה עם הרבה יותר מדי איפור.
דולי חדשה!!!../images/Emo133.gif ברור, כי אני כזאת מהירה ועשיתי מאתמול עוד דולי.XD תמונה שכבר פרסמתי פה..נמנ. אני בשמלה השחורה עם הרבה יותר מדי איפור.
B broken winges New member 23/8/05 #42 אעעעעע אני ראיתי אותך ואני ראיתי אותך חהחהחהחהחה !! את יפה מאווווווודד!! אני עדיין זוכרת שהתמונה היא מהחתונה של אחותך לא?
אעעעעע אני ראיתי אותך ואני ראיתי אותך חהחהחהחהחה !! את יפה מאווווווודד!! אני עדיין זוכרת שהתמונה היא מהחתונה של אחותך לא?
O o0Invisible0o New member 23/8/05 #43 ../images/Emo45.gif../images/Emo122.gifתודה!../images/Emo3.gif../images/Emo133.gif