הפרק שהיה היום!!!
אהה איזה פרק יפה!!!!!!!!!!! באמת העונה הולכת ומשתפרת... רק חבל שהיו צריכים להעיף את גבריאל
אבל הוא גם לא כזה גאון... כאילו, טוב הוא בא לשם בשביל "החוויה" לא בשביל הכסף... ולא בשביל המשחק או שיהיה!!! אבל בכל זאת... אם הוא אהב את זה עד עכשיו הוא לא היה מתנגד להישאר עוד קצת אז מה העניין בלסתום את הפה קצת... לא היה מזיק לו... ואני חושבת שג´ון הוא סתם פרנואיד מגעיל... כאילו, הוא אמור להיות מאוחד עם חברי השבט הקודם שלו... ולגבור בכך על שון ורוב מריאנו... והוא גם טיפש על כך שהוא סיפר לשון על התוכנית שלו... כאילו לאאאא שון יהיה כזה מלאך ולא יספר לרוב ווי על זה... בעעעעעע ת´אמת... אני מאוד לא מסכימה עם זואי או תמי (אני לא מבדילה עדיין!! חחח) בהצבעה... כשהיא אמרה שכמו שהוא לא בא לשחק את המשחק והוא לא מעוניין בכסף... היא כן באה לשחק את המשחק והיא כן מעוניית בכסף... אני הייתי נשארת עם מישהו עם גישה כמו של גייב מאשר להישאר עם מישהו כמו רוב מריאנו או שון - עצלנים ואנוכיים!! בכל מקרה, ג´ון הוא סתם מטומטם לפי דעתי... הוא היה צריך לראות את "התמונה הגדולה" ולהיפטר מרוב מריאנו ושון בהזדמנות הראשונה שיש לו כדי להגיע לאיחוד עם חברי רוטו וזה אבל הוא היה חייב להיות פרנואיד ולחשוב שגייב יחבור עם חברי מראאמו לשעבר.... תחרות הפרס... איך הייתי שמחה בשביל מראמו..... הגבתי לכך בהתלהבות כה רבה שאפילו מחאתי להם כפיים!! חחחחח
ואהבתי את הבזיזה... אפשר להגיד שזהו פרס מעניין ביותר...
מגיע להם פעם ראשונה... ותחרות החסינות - זה היה מטומטם לחלוטין לתת לשון וי ורוב לחשוב על זה... כאילו, מה לעזאזל הם עשו שם? אני הייתי בונה משהו יותר טוב... אני יודעת שהיה חסר להם ציוד וכל זה (במיוחד אחרי הבזיזה של מראמו) אבל הם יכלו לחשוב על דרך אחרת... ולמרות מה שקראתי למטה כאן בפורום, שאמרו לו במי לבחור... אני עדיין חושבת שמה שמראמו עשו היה הרבה יותר בולט מאשר מה שרוטו עשו... איזה חמודים... איך הם שמחו וכל זה!!!! עכשיו השבט האהוב עלי הוא מראמו... רוטו נהייה מגעיל כזה... במיוחד אחרי שהם העיפו את גבריאל... אני רוצההה לדעת מתי יעיפו את ג´ינה... כי כאילו, עד לאיחוד, מראמו יצטרכו להמשיך לנצח בתחרות של החסינות כדי להשאיר אותה.... אה ויש לי עוד שאלה... למי גבריאל הצביע!? לא ראיתי את השם טוב...