שרשור פרק 5

amitooshacham

New member
אני בסך הכל אמרתי את זה כי

אני שואל אנשים אם הם באים לפורום הישרדות בתפוז, אז כולם עונים לי את אותה תשובה, והיא: "לא, כל הזמן רושמים שם מי ינצח וזה הורס." אז אני אומר שמה זה חשוב כמה ספויילרים היא שמה, לא חובה להגיד מי מנצח.

galivar

New member
וחוץ מזה...

יש אנשים שהם חדשים ועוד לא מבינים את משמעות הסימן של הספויילר ונכנסים כי אין להם מושג מה מחכה להם בהודעה. זה קרה גם לי וכך נודע לי, לצערי, מי המנצח. אז נכון ששמת 3 ספויילרים אבל לא כולם מודעים לסימן הזה. אפשר לגלות קצת יותר אמפטיה לבאסה שלה. היא גילתה מי המנצח והיא לא התכוונה לגלות. זה הרס לה עונה. גם אם נהגתם ע"פ הכללים, זה עדיין מבאס, מה לעשות.

BabyBlue

New member
עוד פעם...

במקרה תפסו אותי על מילה,אבל חצי מהאנשים פה כבר כתבו מי מנצח במקרה הוספתי את המידע לאחת מההודעות שלי והילדה הזאת נכנסה! אז אני מצטערת! אני נכנסתי להודעה של מי מנצח בלי סימן של ספויילר! גם אני הייתי באותו מצב שלך! תארי לך איך אני הרגשתי! אבל מתגברים!!! זאת רק סדרה טלוויזיה(אמנם הסדרה האהובה עליי ביותר,וגם לי זה הרס את כל העונה) אבל לא נורא!!! עכשיו כולם לדעת-סימן של S אדום זה סימן של ספויילר!!!!!!!!!!!!! שלא ניכנס לעוד מצב לא נעים כמו זה!

Outlast

New member
ואולי כדי שזה יהיה יותר ברור-

פשוט לכתוב בכותרת (או לפחות בתחילת ההודעה) שמדובר בספוילר שקשור לזוכה. יש הבדל בין מישהו שנכנס לספוילר בשרשור על פרק בהנחה שמדובר בספוילר שקשור לפרק הבא ובין מישהו שנכנס לספוילר בידיעה שהוא הולך לגלות מי הזוכה.

Boran

New member
איפה יש מקום?

איפה בדיוק יש מקום בכותרת לכתוב שההודעה מכילה ספוילר בקשר לזוכה? לכן מוסכם, שאם כתוב ספוילר ממש גדול, כמו מי הזוכה, יש שלושה סימני ספוילר.

Outlast

New member
מה הבעיה?

כותרת כמו "בלה בלה בלה
(לזוכה)" נכנסת בלי בעיה. כל מיני הסכמים כאלה לא כ"כ יעילים, כי אף פעם לא כולם מכירים אותם, יש אנשים ´מזדמנים´ וכאלה... כל מה שאני מבקשת זה קצת מחשבה לפני שכותבים הודעה, זה לא מאוד מסובך.

deep ocean

New member
אני מסכימה!! ../images/Emo46.gif

אני כמעט פתחתי את ההודעה, כי הנחתי שזה ספויילר שקשור לפרק הזה, ושזה לא ספויילר שקשור למי שיזכה בסדרה, ואז ראיתי את ההודעה מתחת שהיא התעצבנה כי גילו לה מי הזוכה. אנשים, 3 אייקונים של ספויילרים זה לא מספיק. תכתוב משהו בכותרת שזה ספויילר שקשור בזוכה, ולא ספויילר שקשור בפרק מסויים. זה כמעט נראה שמי שגילו לו מי הזוכה, רוצה להרוס לאחרים, בשביל להתנקם במי שגילה לו בעבר מי הזוכה. זאת הסיבה שאני כמעט ולא נכנסת לפורום הזה (אני נכנסתי לכאן מאז תחילת העונה 2-3 פעמים), ואחרי שראיתי את המקרה הזה, באיזה קלות אנשים רושמים ספויילרים בלי להזהיר בכותרת שזה סופיילר על הזוכה, ולא ספויילר על הפרק, אני לא מתכוונת להיכנס לכאן יותר. נתראה בסף העונה
צפייה מהנה.

Optimus_Prime

New member
אתם מניחים יותר מדי דברים

מאיפה לכל אחד לדעת שהסימן
הוא ספוילר? אם זה הודעה ראשונה שלו בתפוז? מאיפה הוא צריך להכיר? שיעשו אמוטיקון נורמלי יותר, או שאנשים לא יתעצלו לכתוב -ספוילר- בכותרת..

artist

New member
בדיוק כמו nitz nitz

בדיוק כמו שהיא כתבה לכוווווווולם בלי להתחשב שיעיפו את גבריאל והזהירו אותה ששוחטים מי שלא מזהיר מספוילר לדעתי זאת לא בעיה לכתוב כזה [ספוילר] בכותרת

mishmesh

New member
נכון!

זה כזה ברור שהם אומרים לאיש הזה במי לבחור. למרות שהפעם הסימן של מראמו באמת היה הרבה יותר טוב. אבל אני דווקא מאוד אוהב את תחרות האוכל.

GirlFriend

New member
עזרה...

לא ראיתי את התחרות הראשונה... אתם מוכנים בבקשה לספר לי מה היה? ולדעתי לא היו צריכים להעיף את גבריאל!! הוא סתם תמים...

nitz nitz

New member
הפרק שהיה היום!!!

אהה איזה פרק יפה!!!!!!!!!!! באמת העונה הולכת ומשתפרת... רק חבל שהיו צריכים להעיף את גבריאל
אבל הוא גם לא כזה גאון... כאילו, טוב הוא בא לשם בשביל "החוויה" לא בשביל הכסף... ולא בשביל המשחק או שיהיה!!! אבל בכל זאת... אם הוא אהב את זה עד עכשיו הוא לא היה מתנגד להישאר עוד קצת אז מה העניין בלסתום את הפה קצת... לא היה מזיק לו... ואני חושבת שג´ון הוא סתם פרנואיד מגעיל... כאילו, הוא אמור להיות מאוחד עם חברי השבט הקודם שלו... ולגבור בכך על שון ורוב מריאנו... והוא גם טיפש על כך שהוא סיפר לשון על התוכנית שלו... כאילו לאאאא שון יהיה כזה מלאך ולא יספר לרוב ווי על זה... בעעעעעע ת´אמת... אני מאוד לא מסכימה עם זואי או תמי (אני לא מבדילה עדיין!! חחח) בהצבעה... כשהיא אמרה שכמו שהוא לא בא לשחק את המשחק והוא לא מעוניין בכסף... היא כן באה לשחק את המשחק והיא כן מעוניית בכסף... אני הייתי נשארת עם מישהו עם גישה כמו של גייב מאשר להישאר עם מישהו כמו רוב מריאנו או שון - עצלנים ואנוכיים!! בכל מקרה, ג´ון הוא סתם מטומטם לפי דעתי... הוא היה צריך לראות את "התמונה הגדולה" ולהיפטר מרוב מריאנו ושון בהזדמנות הראשונה שיש לו כדי להגיע לאיחוד עם חברי רוטו וזה אבל הוא היה חייב להיות פרנואיד ולחשוב שגייב יחבור עם חברי מראאמו לשעבר.... תחרות הפרס... איך הייתי שמחה בשביל מראמו..... הגבתי לכך בהתלהבות כה רבה שאפילו מחאתי להם כפיים!! חחחחח
ואהבתי את הבזיזה... אפשר להגיד שזהו פרס מעניין ביותר...
מגיע להם פעם ראשונה... ותחרות החסינות - זה היה מטומטם לחלוטין לתת לשון וי ורוב לחשוב על זה... כאילו, מה לעזאזל הם עשו שם? אני הייתי בונה משהו יותר טוב... אני יודעת שהיה חסר להם ציוד וכל זה (במיוחד אחרי הבזיזה של מראמו) אבל הם יכלו לחשוב על דרך אחרת... ולמרות מה שקראתי למטה כאן בפורום, שאמרו לו במי לבחור... אני עדיין חושבת שמה שמראמו עשו היה הרבה יותר בולט מאשר מה שרוטו עשו... איזה חמודים... איך הם שמחו וכל זה!!!! עכשיו השבט האהוב עלי הוא מראמו... רוטו נהייה מגעיל כזה... במיוחד אחרי שהם העיפו את גבריאל... אני רוצההה לדעת מתי יעיפו את ג´ינה... כי כאילו, עד לאיחוד, מראמו יצטרכו להמשיך לנצח בתחרות של החסינות כדי להשאיר אותה.... אה ויש לי עוד שאלה... למי גבריאל הצביע!? לא ראיתי את השם טוב...

nitz nitz

New member
סורי שלא שירשרתי למטה... ../images/Emo13.gif

ועוד משהו... למה שון ורוב מריאנו (ווי שהולכת אחריהם בכל דרך שהם יפנו) שינו גישה... והצביעו עם ג´ון והשאר!?

shirakl

New member
אז ככה../images/Emo58.gif

ג´ינה תעוף (לצערי - היא ממש חמודה) כבר בפרק הבא... וגייב הצביע לג´ון, לא?

nitz nitz

New member
אויש ../images/Emo58.gif

מסכנה... גם אני אוהבת אותה מאוד... תודה בכל אופן

למעלה