שרשור פרק 5

העיפו את גבריאל!!!!

בס"ד אני שונאת את רוב שיעיפו אותו הוא כזה מניאק חושב שהוא איזה מלך. הוא אמר לגבריאל אני יהיה איתך והוא לא היה איזה זבל... ומראמו החדש ממש חמוד נכון???? אני אוהבת אותם עכשיו יותר מאת רוטו. ומגיע לרוב שיעיפו אותו!!!!! אושרה שכועסת עכשיו

Outlast

New member
(בערך ../images/Emo32.gif) אני פה, ../images/Emo181.gif

את הפרק לא ראיתי, אבל מהקצת שקראתי פה נשמע נחמד... יש לי כאן בעיות עם המחשב, שהן בקיצור- או שלוקח שעה לעשות כל פעולה (אתם לא יודעים כמה זמן לקח לי להיכנס ל"תגובה להודעה") או שפשוט אי אפשר לעשות שום פעולה. בכל אופן, אני אשתדל להתארגן עם משהו, לנסות לכתוב לפחות, אני יודעת...
זהו, גרוע לחזור הביתה, נחמד לחזור הנה, והמון תודה לאייל!
אוסי.

bakara15

New member
לדעתי למראמו זה חד פעמי

ובטוח תהיה תחרות פיזית בקרוב לא? שהם לא יצליחו בה. חוץ מזה ההתאוששות של מראמו היתה במזל בגלל שהם זכו בפרס שגרם להם לזכות בחסינות כי הם בזזו את כל החומרים הטובים. אבל זה לא יקרה שוב כי רוטו עוד יתחזקו מול 3 נשים וזקן

Boran

New member
אני לא חושב

אני בכלל לא חושב שהתחרות בפרק הבא תהיה פיזית, כי המפיקים או מי שזה לא יהיה שמארגן את התחרויות יודעים שאין יחסי כוחות שווים בצד הפיזי, אז הם יחפשו תחרות שדורשת תכונה שיש לה שוויון כוחות בין השבטים, ואפילו יכול להיות ייתרון קטנטן למראמו

Boran

New member
והפרס של השבוע מוענק ל...

Gabriel Cade--Gabe only wanted a perfect society. No million dollar dreams for this golden boy. For this lack of interest in playing the game Gabe earns the PAGONG AWARD for not wanting to taint himself with alliances and scheming, and the DR SEAN AWARD for being blissfully naïve about how the game is played.

shira245

New member
איזה דיכאון הם הם מעיפים את../images/Emo58.gif

ג´ינה פרק הבא אז בכלל העונה מבאסת! בכל מקרה אני שונאת ג´ון-עלאק ריצ´רד 2, הוא אידיוט. כנ"ל גבריאל,פה זה לא מחנה האהבה והידידות(או כמו שג´ון אמר שנות ה-60) מה אתה חושב שיעשו-אתה חזק,תורם,נחמד לכולם,לא באת בשביל הכסף,ולא מוכן להקים ברית,שישאירו אותך?איזה בזבוז. מראמו לעומת זה ענקיים,עכשיו הם כמו רוטו לפני האיחוד,מאוחדים וכולה וכולה.ק´אתי הייתה ענקית בתחרות הפרס!איך היא ניווטה אותם וכל זה. פסקל ונליה ממש חמודים(ר´וגר ואליזבת 2)-איה חמוד פסקל שהוא שמע שגבריאל עף! גם שמתם לב שלאף 1 מחברי רוטו המקוריים לא מדבר על האיחוד של השבט בלי אף חבר מראמו?? וספיה אדירה גם,היא משחקת כל כך חכם.מצד אחד יש לה ברית עם רוב ושון ומצד שני היא עוזרת וחברה של חברי רוטו. רוב,זואי ותמי מפגרים,חושבים שג´ון יעזור להם וכו´ ולמרות שהיה פרק ענק,אני מעדיפה 3!

Boran

New member
לא הבנתי מה הבעיה

קודם כל, דבר ראשון בכלל לפני שאני מתחיל וספיה מסריחה לי את המסך של הטלויזיה. נקודה. עכשיו: לא הבנתי למה רוב זואי ותמי מפגרים? למה, כי יש להם ברית עם ג´ון? אם כך אז כל מי שיש לו ברית מרובעת מפגר. אני ממש אוהב את ג´ון. לא הבנתי מה רע בריצ´ארד 2. לא היתה דמות יותר מעניינת מריצ´ארד בתולדות הישרדות (טוב, אולי כן... אבל ריצ´ארד בהחלט היה מעניין). האיש היה גאון, תכנן והנהיג את הברית שלו. הדבר הלא-חכם היחיד שג´ון עושה זה להתנהג יותר מדי כמו המנהיג של הברית, וזו טעות כי אחרי ריצ´ארד כולם למדו מהטעויות וברור שיועף מי שינסה לחקות אותו. פסקל ונליה יודעים (עכשיו אני מתכוון, לא בסדרה) שמשווים אותם לרוג´ר ואליזבת. מייד אחרי האיחוד שהיה הם גם פגשו את רוג´ר ואליזבת ודיברו איתם. מה שכן, את צודקת לגבי גייב, נחמד לראות שאני לא היחיד שחושב שגייב עף בצדק.

CarolineKinney

New member
הדבר הכי.....

אבל הכי מטומטם שעשו בפרק האחרון זה לזרוק את גבריאל וחבל מאד שזה יעלה להם ביוקר..........

Amber

New member
גבריאל פתאום מזכיר לי את ויצמן

מעשרים פלוס ועניין של זמן... מפחיד!

shirakl

New member
אולי

אבל אתה חייב להסכים שהפעם באמת הסימן של מראמו היה הרבה יותר טוב... ומצד שני - זה לא פייר שזה היה דוקא אחרי הבזיזה... מראמו לקחו לרוטו הכל, ורוטו עוד לא הספיקו להתייצב מחדש... ומצד שלישי - אם היו עושים את זה בפרק הקדם למשל, אז ברור שרוטו היו מנצחים, כי להם היו את כל החפצים... לא יודעת, התבלבלתי..

למעלה