שרשור היכרות

coolit

New member
הממממממממממ..|בלוןכ|

פתח תקווה
מכורה ל..למערכת הפורומים של תפוז?.. ל...לשירו צ´אן?*סוגדת* ל...לרותם/מ?.. אין לדעת..
לקרוא ותפוז, כאילו כזה?
מכירים פירושו מה? את מי ראיתי פעם, למשל: אור- הגברת האפורה, שיר- Jelly Beans, סיגל- הרמיוניdanger, טל- dracos love, גל- Pigwidgen Weasley, רוני- icy, גוני- כמה זמן שהיא לא כתבה פה- HaMsTeR, אופיר- כבשה מייללת לירח, ואני לא זוכרת מי עוד.. הסתפקו בזה

Shusho

New member
../images/Emo3.gif

פתח תקווה
פריט שמיחד אותי? אממ... אולי לא פריט, אבל חלק גוף - העיניים שלי. לאף אחד אין אין העיניים הירוקות - תכולות - צהובות (כן, גם זה לפעמים), שאף יום לא נשארות באותו צבע.
דבר אהוב.. אממ.. המחשב שלי נראה לי. גם ג´ני, הכרית הפרוותית שלי (החתולה שלי). וגם אחותי, אם אפשר להחשיב אותה ל"דבר".
דנה (
), מיכל (המנהלת אבל דיברתי איתה פעמיים..), יובל, הולי, שירה (חנבה ושמה שירה), עדי, רותי ומוטי.

maria nadia

New member
../images/Emo85.gifהגיוני שאת אחותי התאומה?לא שי

ש לי אבל תראי את הפרטיפ שלי
פתח תקוה
העיניים שלי יש להם תכלת,ירוק,אפור,צהוב,כתום,חום,שחור ברצינות
הבגדים שלי,החתול המתוק שלי תולי ואחותי...
ואני מכירה את נועה שהיא חדשה פה cami mi vida

the rock girl

New member
yeah yeah thats me ../images/Emo184.gif

-תום גבכתי בת 14 כמעט -מראשון -פריט המייחד אותי? מחזיק המפתחות השוווה שלי וניטים.. -הדבר האהוב עליי: החברים שלי,הפוסטר המטורף שלי,ועוד מלללא דברים -מכירה אנשים אבל לא אישית... *עוד 3 חודשים עגיל בגבהההה!!!*

צו צאנג

New member
אמממממממממממ.......................

אני מחור באזור השרון (ישוב קטן שאף אחד לא מכיר- קדימה)
העיינים שלי, אני שונאת אותן כי הן לא כחולות אבל מצד שני אני אוהבת אותן כי הצבע שלהן די מיוחד (אני חושבת).........
החפץ האהוב אליי זה המחשב, ובובה שיש לי מגיל 2 (בובה של פינגווין) ואני אוהבת את המשפחה שלי (כמובן) ואת החברות שלי.
פגשתי את מיכל/קסט (המנהלת), את אור (הגברת האפורה), את שיר (ג´לי בינס), את רוני (ICY), את סיגל, את טל (אחותה של סיגל- דארקוס לאב) את יעל, וזהו נדמה לי........ סורי אם שכחתי משהו...

:)../images/Emo105.gif

אני גרה NEXT טו חיפה...
פריט
צמיד מפקק קולה כחול, נאבד לי לצערי במחנ"ק, אז אני חושבת שמהם.... נעלי אדידס או בלונדיות.
אוכל טוב... מוזיקה טובה... חברים... כיף... הדברים הרגילים
מיכל-שושו, טאל-טראפיק לייט, לירי-נסטי גירל, יובעל(סורדאוף)-תותשדה, נועה-נועית, דניאל-שמוצה והמם... סורי אם שכחתי מישהו

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

[קצת צומי עוד לא הזיק לאף אחד.
]
אני מקיבוץ קטן ומזערי ברמת הגולן.
המפ... פריט מייחד? אני אני וזה מספיק בהחלט. אבל אם אפשר לשנות את זה לסימן זיהוי - אז יש לי שרשרת כזאת עם סמל שאני כמעט כל הזמן לובשת.
אנשים - כל החברות שלי, והמשפחה שלי. דברים - הנזם בצורת כוכב שלי, הגיטרה השקסית שלי - בתיה (
) והמכנסיים האדומות שלי.
אנשים שאני מכירה מהפורום - מיכל (
), הילה (ביג וונאבי), שירצע (חנבה ושמה שירה), תום (טינקרבל - כבר לא כל כך כאן משום מה...), רותי (פרפל משהו.. לא זוכרת מה הניק החדש שלה.
- כנ"ל) ועוד כמה אנשות שיצא לי לדבר איתם כמה פעמים אבל אני לא כל כך מכירה אותן, ואם שכחתי מישהי, סליחה כי אין על הסניליות.

oOsheOo

New member
גם לי יש נזם בצורת כוכב מאז ולתמיד!

וגם גיטרה שקסית ביותר! וגם שרשרת עם סמל שלא יורדת לעולם... וגם....טוב זהו.

i c y

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

ממזכרת בתיה (איפה?
)
פריט המייחד אותי?
אמממ... לובשת מכנסי X-BOY (כמעט תמיד
) וגרביים לא תואמות (תמיד!
).
אין לי מושג, יש המון.
מהפורום הזה פגשתי את: קסט, טל(
), יעל(
), סיגל(
), גל(
) היא אחותי
, שיר(
) ואור(
). סליחה אם שכחתי מישהי, אני פשוט מכירה פה די הרבה...

למעלה