שיהיה לשבת:)

shmeksit

New member
XD ידעתי שזה יבוא

אני לא מובנת, הא? אז אממ הינה סימנתי לך בקובץ איפה לדעתי תורידי את הקווי מתאר... ^^ ושכתבתי שהחזה נורא מוזר לא התכוונתי להצללה או משהו פשוט שצורה של החזרה, הוא אי סימטרי כזה

cecilia L

New member
הו, הבנתי. :)

זה לא עוזר, כשמורידים את זה. ניסיתי. Oo בכל אופן, הציצי נראה מוזר כי חלק ממנו מוסתר ע"י השיער.. חח עכשיו גם לי זה נראה משונה. אבל אני מבטיחה לך שהוא סימטרי

the crazy frog

New member
שלי..

מאתמול בייס:אנגי צ'אן אם יש משו לשפר תגידו לי או שתעשו אתן אם אתן רוצות ותסמנו איפה תיקנתן אל תשכחו שררק לפני יומיים התחלתי פעם אשונה שלי שאני עושה קוקו גבוה בדרך כלל עשיתי פזור ומתולתל

תגובה בונה../images/Emo96.gif

שער: התחלת אותו גבוה מידי. את התחלת אוות איפה שהראש של הדולי מתסתיים, וזה מאוד לא הגיוני. ציירתי לך בירוק איפה צריך להיות שער(שלא תהיה קרחת:p.) בקוקו ציירתי לך את הקוקו רק יותר פרוע, כי ככה זה יותר הגיוני:] (את לא חייבת לעשות בדיוק כמו הקווי מתאר אלה רק להבין את הרעיון הכללי) חולצה: ת'אמת, זה ניראה כאילה צבעת את החולצה לפי הצללות הגוף של הבייס ואם צובעים ככה זה ניראה כאילו החולצה שקופה. אם תעמדי מול המראה תיראי שהצללות הגוף שלך לא מתבטאות בחולצה- יש לה כפלים. ציירתי לך בשחור איפה שאני חושבת שצריך להיות צל ובירוק בהיר את האור( את לא חייבת לעשות בדיוק ככה את הקלפים אבל להבין את הרעיון הכללי:p) מכנס: אוקי, זה ניראה כאילו צבעת לפי הצללות הגוף ואז ציירת על זה כיסית וכפלים של ג'ינס. אבל! אם את מציירת כפלים, צריך להיות גם את האור של הכפל:]. ציירתי לך בירוק איפה צריך להיות אור לפי הכפלים שציירת. והקפתי באדום חלק שלא הבנתי בכלל
. זהו, מקווה שתביני. אם את לא יודעת איך להיות כפלים אני יכולה להביא לך טיוטראלים( מדריכים) שיעזרו לך:]

the crazy frog

New member
אוקיי

מה שסימנת באדום אמור להיות רוכסם אבל לא ידעתי איך להמשיך אותו ואת צודקת אני עושה לפי הצללת הגוף... כי יותר נוח לי וכן אם תוכלי להביא לי מדריכים

../images/Emo47.gifדולי נחמדת ^^

לא יקבלתי תגובות עליה בשדח"ם הקודם >< אמ.. למי שהגיבה לי על זה שלא צריך לשים דולי עם פחות משני פריטים, נראה לי שחולצה ושיער זה 2 פריטים :0 או שאני מטומטמת >>" בייס גראפיק דולז אני הפעם אגיב ^^ פשוט הייתי טיפה עסוקה בימים האלה, חוץ מהעובדה שעכשיו אנחנו נחנסים למקלט כל 5 דקות

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifהשיער,!!1

השיער מדהים כל כך:O בחולצה אני לא מבינה את ההצללה;; כאילו אני לא רואה את ההצללה;;

Dandoka

New member
טניסטניס! XD

לא גמורה. מישהי מכירה אולי טיוט לנעלי ספורט?? ניסיתי לעשות לה שעה.. בכל אופן, איך היא בינתיים? שווה להמשיך? "\ אני ממש לא מתה עליה. אבל מגיע לה להיות כאן כי נורא השקעתי
בייס אי קנדי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifכמו כל הדוליות שלך-_-;

כולם מקסימות, הצללה מיוחדת, ומתוקות;; את מוכשרת=[

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif

עדיף שאני לא אדבר

מקסימה../images/Emo99.gif

אני אוהבת במיוחד את השיער. ראיתי טיוט' טוב לסניקרס לפני כמה חודשים - אני מחפשת ומשרשרת לך אותו.

lady blak

New member
אי קנדי,../images/Emo92.gif,תגובות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מזמן לא פרסמתי דולי^^[ הפעם זה בעצם דוליז^^,אפשר לשרשר שניים ביחד כמו זה משמאל שלנו->
... תגיבו על מה שאתם רוצים...^^

../images/Emo97.gifמממ. תגיבו לי בבקשה!

בייס מבאניסטיק... הצללות שלי. לא גמורה. מכוערת. אם יש למישהי רעיונות להמשך אז בכיף! אני נואשת..

lady blak

New member
ווווווווווואאאאאאווווווווווו|מואהב|

תעשי כזה פרחים עפיים והפרחים עפים ומסתירים לה ציצמ^^ |מאוהבענקיענקי|

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifפ..פאק..

זה מה שנפלט לי מהפה שראיתי את זה. אלוהים, זה מדהים! איזה שיפור מטורף!! פשוט וואו! זה מה שיש לי להגיד על זה, וואו אחד גדול.

למעלה