שיהיה לשבת:)

נׁעה

New member
אוו, שדח"ם

היא להשת"ם. (כל הדוליז שעשיתי לאחרונה היו לפינות, לאן נעלמה המקוריות וההשראה שלי, לאן...? ): ) בייס אפיצ'ו. לא החלטתי עם אני אוהבת אותה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif

הכובע כ"כ גאוני! DD: בגרביים הייתי מוותרת על הגוון האחרון בהצללת רשת ומשאירה רק פס דק של ברק [כמו במחוך או משהו
]

LudaGirl

New member
מדהימה

לא זוכרת אם הגבתי עליה כבר. אהבתי הכל ובמיוחד את הכובע. הצבע הכהה בפלטה של הפרח והנעליים כהה מדי. ואולי תורידי קווי מתאר בנעליים?

נׁעה

New member
תודה בנות ../images/Emo9.gif

שמחה שאהבתן, אני אנסה את מה שהצעתן (בנעליים, אגב, זה לא ממש קו מתאר. אבל זו כן הצללה מוזרה ואני ככל הנראה אשנה אותה בכל מקרה...)

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif

ואווו! הכובע ממש גאוני! הייתי מוסיפה איזה שוונץ קטן בחלק ימין של השיער. אממ נכון יש את השני פסים צהובים האלה במחברים בין בתחתונים לבין הגרביים? הייתי מציעה לך לשנות את הצבע או לעשות אותו כהה יותר כי זה ניראה כמו חלק לא קשור מהחצאית
זה כזה יפה;;;

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבאמת שאני לא יודעת מה ניסיתי+

לעשות, אבל זה מה שיצא. [זה מה שקורה כשאין השראה ואין אינטרנט במשך כמעט שבועים..
] אני אוהבת רק את הפונפון בכובע
בייס ממריייס דולז האוס.

נׁעה

New member
יאאאאא....!

היא כזאת חמודה. ומוזרה. ומקורית
הכובע נראה מעולה בגרסא חסרת הפסים שלו. היתי ממליצה לקצר את הקוצים שער הכדור, ו, מה זה הדבר שהיא מחזיקה ביד...?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה../images/Emo9.gif

אני כבר אעשה משהו עם הכדור קוצים
והיא מחזיקה ביד את הכנף השניה. [טוב, זה לפחות אמור היה להיות כנף כזו שעשוייה מטבעות ^^"]

LudaGirl

New member
בהחלט מקורי

אבל אני לא רואה את ההצללה, הפסים די מסבכים את הכל. אבל זה מאוד יפה. ההצללה בכובע השחור מעולה. והכדור הזה גם כן נראה כמו פון פון, אולי תעשי פחות ניטים. השלשלאות די נראות כמו כנפיים, אולי תעשי רק אחת..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה :)

אני אוסיף עוד גרסא בצבע אחד, אבל כל הרעיון זה שזה איזה מלאך-אסיר משהו, אז הבגדי פסים האלו דיי נחוצים הייתי אומרת
את הכדור אני אתקן :) ומה זאת אומרת רק אחת? רק כנף אחת?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתיקונים ועוד 2 גרסאות ../images/Emo13.gif

שינתי לגמרי את כדר הקוצים ברגל, והוספתי עוד 2 גרסאות של הבגדים והכובע בצבעים אחידים. [שחור/לבן] אני עדיין הכי אוהבת את הגרסא המקורית -הפסים, לדעתי זה היחיד שמעביר את הרעיון של הדולי- שבעיקרון זה אמור להיות מלאך שאסרו אותו ותלשו לו את הכנף [או משהו
] אבל אני אשאיר את הגרסאות הנוספות בכל מקרה. (וגם כי ככה רואים את ההשקעה שהשקעתי בה מלאמלא זמן
). ושכחתי לציין בהודעה הראשונה שערכתי את הפנים של הבייס (עיינים ופה).

נׁעה

New member
וואו ../images/Emo99.gif

עכשיו באמת רואים איזו הצללה מעולה...! אם כי זה באמת קצת הורס את הרעיון. תנסי אולי לעשות פסים הרבה יותר עבים, כך שיראו עליהם את ההצללה. מה שכן, הכנפיים ממש לא נראות לי כמו כנפיים... וכדור הקוצים עדיין נראה לי יותר פרוותי מקוצני..

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אממ לגבי הכנפיים לי זה היה מובן. אהבתי את גירסא 2 אבל זה קצת הרס את העיקרון של הדולי. אז כמו שאמרו לך תנסי לעשות פסים יותר עבים ^_^ מחכה לראות תוצאות P:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעוד גרסא../images/Emo3.gif

אני אשאר עם הגרסא השניה, הפסים העבים באמת נראים יותר טוב ^__^ ואני לא מצליחה לגרום לכדור הקוצים להיראות יותר קוצני
אבל טוב, נו, לפחות ניסיתי X:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו, שמאל../images/Emo99.gif,

הצללות מעולות, איך עשיתא ת זה? הייתי מתייאשת אחרי דקה
נראה ממש מעיק לעשות את הפסים, כל הכבודO: יותר אהבתי את השמאלית, כי קצת עשה לי סחרחורת
סרטנית מוכשרתDD::

למעלה