שדח"ם??

Dandoka

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם??

לא להרוג בבקשה, פשוט הממ.. מחר זה יהיה כבר 10 ימים מהשדח"ם הקודם

LaLaPoP

New member
זה כזה יפההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif|פטריה|

זה ממש דולי יפה! D: אתן מוכשרותתת :)

0_0

זה מושלם...אני אוהבת את כל ההצללות והפריטים. אולי כדאי לצבוע גם את האודם שלה בסגול כי האדום נראה קצת לא קשור... ממה אהבתי!!!!!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה כל כך יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

רעיון מקורי,ופריטים חמודים. נכון המנורה הזאת שהיא מחזיקה? היא צריכה ליהיות מאחורי הגוף (שימו לב ליד) בהצלחה בתחרות

rotemi22

New member
אומייגדדד ../images/Emo99.gif

זה כ"כ מדהיםםם.
ההצללות, הבגדים, הצבעים... הכל פשוט כזה מושלםםם.

Dandoka

New member
אוי אוי מושלם

בהצלחה בתחרות, שתיכן כ"כ מוכשרות!!!!!! ניחושים מי עשתה מה- חנה 100% את המנורה נראה לי, שני 100% את החולצה.. חצאית נראה לי חנה, כובע נראה לי שני.. צודקת? =) מקסים

shanchan

New member
צודקת בהחלט P:

אני גם עשיתי את השיער, חנה את הקדירה, הפנטגרם והספר (כי אני כישלון בפיקסלארטס...)

TheWingedPig

New member
אויש, שני, תפסיקי להצטנע, אוף איתך P:

חח, דנה, את פשוט טלפתית, מה אגיד לך D: כמובן שאת צודקת בכל הניחושים..חח תודה:)

TheWingedPig

New member
אני מתעצלת להודות לכל אחת בנפרד, אז

אני מאחדת את כל התודות להודעה אחת^^ תודה לכל התגובות החביבות שלכן
(בשמי ובשם שני, כמובן), אנחנו מאוד מקוות לקבל מקום טוב בתחרות הזאת:) ומעיין - צודקת בקשר למנורה, שמתי לב לזה רק אחרי שאמרת..חח

shanchan

New member
../images/Emo45.gif אני איתה :)

תודה לכולן, וגם אני באמת לא שמתי לב עד שאמרת..

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאין בעד מה לשניכן../images/Emo9.gif

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אין נעליים?
אהבתי את השיער ^^

Dandoka

New member
מקסיםםםם! כזה חמודXD

הייתי מוסיפה אבל בפלטה בשיער גוון יותר כהה כדי להדגיש מה הולך שם..^^ ממש חמודייי, גם הבסיס!

Dandoka

New member
סוף סוף דולי חדשהההה=)

לתחרות של פיות-פורטיט אצל מייגן. הערות, הארות? =) ** זה בייס אקסלוסיבי לפורום- pixel princess ואני ערכתי את הפנים=)

שיער..*-*

איזה יפה הוא!!!!!! אני גם ממש אוהבת את החולצה. היא אמורה להיות פיה אבל הכנפיים הם של מלאך, אבל זה בכ"ז יפה^^

Dandoka

New member
תודה רבהXD

חחח ואני יודעת בקשר לכנפיים.. רק אחרי שסיימתי פתאום הבנתי שציירתי בטעות כנפיים של מלאך.. טוב אבל לא נורא אני אוהבת אותן, וחוצמזה אני במילא לא הייתי יודעת איך לצייר כנפיים של פיה ^^'

TheWingedPig

New member
מקסים, כמו כל הדוליז שלך:)

השיער פשוט נהדר, רק תוסיפי קצת ליד האוזן (פיאות לחיים), זה נראה קצת קירח שם...ותוסיפי הצללת על בחולצה... הכנפיים מהממות (ואני יודעת עד כמה קשה לצייר אותן
), המון בהצלחה בתחרות! נ.ב מייגן = גרפיק דולז?

למעלה