שדח"ם.

רחלי03

New member
שוב זאתי...

הממ. כבר שמתי אותה כאן, ואז ז'אן (Jeanne D Arc ) נתנה לי תגובה- וניסתי לתקן אותה על פי זה. שיניתי צבעים, תיקנתי על פי התגובה, הוספתי דוגמא לחולצה.. מה דעתכן? על פי קווי מתאר חמודים של הגמדת שלי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

זאת עם ההדפס מהממת! הצללות רכות, צבעים נוחים..וממש יפה!!
אהבתי ממש.

פאפאיה23

New member
התחלה של דולי (קווי מתאר)

בייס מסוויטפיקס. היא אמורה להיות לוחמת אגדית או מש'ו. מאוד אשמח לביקורת, ורעיונות להמשך. אני לא מתכוונת לעשות לה טופ :p

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהחצאית../images/Emo99.gif

אין מילים אבל למה האמצע של החצאית בקווי מתאר מודגשים..הם צריכים ליהיות דקים
אלא אם כן ההצללה תיהיה טובה הומתאימה. מחכה להצללות ^^

morusha

New member
בייס ממרי דולז האוס

הצללה בחולצה יצאה מגעילה אז עשיתי הדפס (שיצא עוד יותר מגעיל).. ואין לי כוח להוסיף לה עוד דברים..

פאפאיה23

New member
לעזאזל, אני לא מבינה אותך!@#$

היא מושלמת. מדהימה. מהממת. מנקרת עיניים. תתנדפי

InvisibleTouch

New member
פאק. היא מדהימה.

הייתי משנה טיפה את הגוונים כי יש המון חום-חום-חום, אבל חוצמזה היא פשוט מדהימה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

אהבתי את הימנית- הירוקה והכהה יותר.
ממש חמודה. רעיון ההדפס חכם, לא יצא מגעיל.

נׁעה

New member
בייס Caf~Dollz

הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת בכלל את הסגנון של עצמי. נו, מילא.

TheWingedPig

New member
מה נסגר

עם ההערכה העצמית הנמוכה שלכן, בנות?... טוב, אני חושבת שזו דולי מאוד נחמדה :) כדאי לך לאחד את קטעי האור בקבוצות, ולא לפזר אותם בנקודות (בכובע, בשיער והג'ינס - כל הגוונים הכי בהירים). החולצה והאפודה יצאו ממש טוב :) אה, וחסרה הצללת על, במיוחד מתחת לשיער.

o0Invisible0o

New member
הכובע ממש חמוד!!../images/Emo9.gif

החולצה שחור לבן- מוצללת ממש טוב. בשיער- הייתי מצלילה גם את האזור ליד העורף- מאחורה. בעוד גוון כהה כזה, כי צביעה בצבע אחד..ממש לא מעניקה עומק וסתם משעממת לדעתי.
לא מתה על הסגנון שבו "הלבשת" אותה, אבל ההצללות חמודות! רק בג'ינס- כדאי למקם מחדש את הקפלים..תסתכלי על תמונות ג'ינסים בפוזה הזאת..ואיפה יש קפלים ותמקמי בהתאם..כי כרגע זה לא ריאלי במיוחד.
[מותר שלא יהיה, כה? פשוט נראה לי מתאים שעם חולצה כזאת וכובע שכזה..שההצללה של הג'ינס תהיה ריאלית יותר.] דולי מקסימה בסה"כ..

בייס של מריייי

יאללה, אחרי יותר מחצי שנה בלי להתחיל דולי. הבגדים והצבעים משעממים לגמרי, אבל רציתי לבדוק את ההצללה, לא את חוש האופנה שלי. את זה אני בודקת כל יום עלי:p

למעלה