בקשר לחלק הראשון- את צודקת.
הייתי מעוצבנת ומתוחה אחרי ריב, והדבר שבלט לי היה רק זה שאת כותבת שאני כאילו מדכאת בתגובה שלי. אני באמת מתנצלת. תקבלי את סליחתי? בקשר לחלק השני- נו באמת, את חושבת ש"הצללתית" היה בכוונה כזו? "הצלתית" היה תוצאה של אי יכולת להביע את הרגשתי, וניתן לראות את זה לפי הנקודות שקדמו לכך. חמודה, יפה, נהדרת, זה לא סותר שום דבר- אני מאוד מאוד אהבתי את קווי המתאר של הדולי הזאת, הם נורא הרשימו אותי- ולכן הדולי נהדרת. את ההצללה פחות אהבתי, היא לא לטעמי. מה הבעיה במשפט הזה? המפ, על כל הערה אפשר להגיד שהיא מוגזמת, וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, אני לא מצפה ממנה שום דבר. אני מצפה ממנה שתקרא את התגובה ותפנים מה שבא לה, זה הכול. ואם היא הייתה רוצה לשנות זה לא היה בשביל שזה יקלע לטעמי, זה יהיה כי מה שאמרתי לה נראה לה נכון. במקרים רבים כשאני פרסמתי דולי והגיבו לי, פתאום ראיתי שמה שהם כתבו נורא נכון. וכן, פעם גם שיניתי לגמרי לגמרי הצללה של דולי בעקבות תגובה שהעירה על ההצללה והראתה לי שאני באמת יכולה לעשות משהו ש*אני* יותר אוהבת. זוהי מטרת התגובות- להראות לאנשים זווית אחרת על הדולי שלהם. אחרת מה הטעם בתגובות? מה הטעם בשרשור הזה? ואני שוב חוזרת, התגובות נועדו *להציע* דברים, ואני בטוחה שזה ברור לכולם. אני כותבת תגובה בשביל שיקראו את התגובה שלי, ויבינו את הדעה שלי- אולי גם ישפאו לפי ההצעות, אם זה נראה להם הגיוני ולטעמם. אולי הייתי צריכה להגיד "לדעתי" ו"לטעמי" כל דקה, והייתי עושה את זה כשעוד לא הגבתי הרבה בפורומים באינטרנט. אבל בשלב מסוים זה התחיל להישמט ממני. עדיין נראה לי ברור שהכל כאן דעות. בשום דבר בעולם הזה אין דבר מוחלט, ולכן כל דבר הוא דעה- אפילו שקולומבוס גילה את אמריקה, כי אני בטוחה שיש לא אחד בעולם שיגיד שבעצם זה היה דודוז'רפוצ'יקולון בשנת 100 לפנה"ס. ואת אף פעם לא כתבת בתגובה שהצללה "גושית"? אני בטוחה שכן. זה שההצללה גושית זה לא עובדה, אבל לא הוספת "לדעתי" או "לטעמי", כי ברור לכולם שכאן זה אינטרנט- מילה נרדפת לאינטרנט זה דעה. אוף, אני מנסה לא להתקיף, באמת

הערה: במשך כל ההודעה לא כתבתי לדעתי, ברור לכולם שהכול לדעתי ושום דבר כאן לא עובדה..?