שדח"ם.

Dandoka

New member
האהא היא ממש מגניבה!!

חהחה אובר פירוט אבל לא נורא! את מוכשרת!

אלבוסוס

New member
זה, אע, מקורי.

ופורנוגרפי למדיי
השיער מגניב. היא מגניבה :) תעגלי את המים, הם לא קוויפ ישרים כאלה.. ותצלילי אותם :)

Dandoka

New member
סיימתי!! ^^

הוספתי אור בשרוול ותיקנתי קצת את המכנסיים.. איך זה? אגב, כדאי צמידים או לא? בייס-אורנג' קרוקס

Dandoka

New member
אופס

שלחתי בטעות את הישנה יותר.. הנה הגמורה עם השיער והכל -->

MorSims

New member
היא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

רק נראה לי שכדאי שתעשי לה יותר שיער בצד ימין (שלנו)

o0Invisible0o

New member
ממש יפה!!../images/Emo99.gif

אני מאוד אוהבת את הסגנון שלך.. אבל בראש יש חלק שהיא קצת קירחת. הוספתי באדום איפה לדעתי כדאי להוסיף קצת שיער.^^

shanchan

New member
ממש מגניבה :)

הייתה לי רק בעיה אחת- המיקרופון נראה כאילו הוא מאחורי היד ולא בתוכה... בירוק- איך זה אמור להיות לדעתי כדי שהוא יראה בתוכה :)

חדשה+ דולי ^^

דולי חדשה. אני חדשה XD היא מהאנימה פרינסס טוטו, מי שמכיר. ויש לי בעיה, ישלי דולי נורא יפה שרציתי להראות. חרשתי על כל האתרים ששמורים אצלי ולא מצאתי את האתר שממנו הדולי. עזרו!!! T-T והנה מאיפה הבייס: http://perso.orange.fr/mangaangelle/dollz/basesdivers.html

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo16.gif...

ברוכה הבאה... כפיי ששמתי לב את יודעת כבר את רוב החוקים^^ שאלות מאיפה הבייס[איכזור בייס]וכל הנוגע בזה[פלטות,הסברים וכ"ו...]אנא פני לשעו"וה[שרשור עזרה ושאלות הדדי..או משו כזה>.<...] מאי בת 11 עוד חודשיים וחצי 12...^^

FOBgirl

New member
../images/Emo12.gif

חרשתי על כל האתרים ששמורים אצלי ולא מצאתי את האתר שממנו הדולי. הא? את הכנת תדולי... לא? ברוכה הבאה
הדולי מאוד חמודה, אבל היא לא מוצללת נכון- בפורום למעלה יש מאמרים, כנסי למאמר "ה..הצ..הצללה? הא?" משהו כזה>< יש שם סוגים שונים של הצללות, בחרי את היפה בעייניך.

XDDD

אני מפורום דוליז בטיפו ^^ אלה הצללות אנימה XP לא היה לי מושג איך מצלילים אנימה ו...ישלכן אשכול של מאיפה הבייס? בקובץ הפרס (זה היה לתחרות אנימה ^^) היא לא מהכי טובים ^^ יש עוד יותר טובים P:

טעות

לא היה לי מושג איך מצלילים אנימה _______________________________ לא היה לי מושג איך מצלילים טוטו XP

אלבוסוס

New member
דולי נהדרת!

אני חושבת שגם הצללת אנימה צריכה להיות קצת יותר הצללתית.. באשכול "שעווה" את יכולה לשאול מאיפה הבייס.

נׁעה

New member
טוטו!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא מקסימה..! מוצללת בדיוק כמו באנימה. אל תתני להן לדכא אותך, תצלילי איך שאת רוצה...! איזה כיף למצוא אנשים שאוהבים פרינסס טוטו, יש ללא ספק מעט מדי כאלה
אבל רגע, בלבלת אותי. מה את מחפשת? הדולי היא לך, את עשית אותה, לא? את מחפשת בייס מסויים שאת לא יודעת מאיפה הוא לקוח? כי אם זה העניין, אז יש את שרשור השעוו"ה (מסומן ב-
) שבו את יכולה לשים את הבייס ולשאול מאיפה הוא.

אלבוסוס

New member
היי, אנחנו לא מדכאות.

ברור שהיא תצליל איך שבא לה. כל דבר שכותבים בשרשור הזה הוא רשות בלבד.. כאילו, אני לא מכריחה כאן אף אחד! אני לא אוהבת הצללות כאלה, אולי כי אני לא אוהבת אנימה בכללי, אז לדעתי יהיה יותר יפה אם היא תוסיף לקווי המתאר המושלמים הצללה שהיא טובה יותר לטעמי. סליחה על ההתפרצות, די מרגיז לקרוא אחרי שחשבתי וכתבתי תגובה שכל מה שהיא עשתה היא לדכא. כי אם כל ביקורת היא "לדכא" אז אני אפסיק לכתוב ביקורות.

נׁעה

New member
זה היה ממש לא במקום ../images/Emo11.gif

אני לא תקפתי אף אחד. בטח שלא הודעה שאפילו לא הייתה כתובה כשהגבתי
. התגובה שלי הייתה מיועדת אליה, ולמען האמת הייה מאוד ידידותית, של התלהבות מהדולי, ובהחלט לא באה כביקורת על אף אחד. לקחת את זה יותר מיד ברצינות, והרבה יותר מדי אישי. אבל אם אנחנו כבר בנושא, אךף אחת מהמגיבות לא דיברה פה על הצללה טובה יותר "לטעמה". אתן מדברות על הצללה של דוליז כאילו היא דבר אוניברסלי לחלוטין, קבוע ומוחלט שאין לערער עליו - ושוכחות שלכל אחת יש את הטעם שלה והסגנון שלה. יש אלפי דרכים להצליל דולי, והעובדה שהיא לא מוצללת בצורה, איך קראת לזה - הצללתית?, שאת אוהבת, לא אמורת שהיא לא מוצללת טוב. ואתן עוד אומרות שהדולי חמודה, יפה, "נהדרת" - אז למה לעזאזל היא צריכה להיות מוצללת אחרת...? אתן לא נותנןת לה נקודות קטנות לתיקון - אתן אומרןת לה לשנות את כ-ל סגנון ההצללה, רק בגלל שהוא לא מוצא חן בעינכן. זה באמת נראה לך הגיוני...? לצפות ממישהי לשנות לגמרי את הדולי שלה כדי שתקלע לטעמך...?

אלבוסוס

New member
בקשר לחלק הראשון- את צודקת.

הייתי מעוצבנת ומתוחה אחרי ריב, והדבר שבלט לי היה רק זה שאת כותבת שאני כאילו מדכאת בתגובה שלי. אני באמת מתנצלת. תקבלי את סליחתי? בקשר לחלק השני- נו באמת, את חושבת ש"הצללתית" היה בכוונה כזו? "הצלתית" היה תוצאה של אי יכולת להביע את הרגשתי, וניתן לראות את זה לפי הנקודות שקדמו לכך. חמודה, יפה, נהדרת, זה לא סותר שום דבר- אני מאוד מאוד אהבתי את קווי המתאר של הדולי הזאת, הם נורא הרשימו אותי- ולכן הדולי נהדרת. את ההצללה פחות אהבתי, היא לא לטעמי. מה הבעיה במשפט הזה? המפ, על כל הערה אפשר להגיד שהיא מוגזמת, וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, אני לא מצפה ממנה שום דבר. אני מצפה ממנה שתקרא את התגובה ותפנים מה שבא לה, זה הכול. ואם היא הייתה רוצה לשנות זה לא היה בשביל שזה יקלע לטעמי, זה יהיה כי מה שאמרתי לה נראה לה נכון. במקרים רבים כשאני פרסמתי דולי והגיבו לי, פתאום ראיתי שמה שהם כתבו נורא נכון. וכן, פעם גם שיניתי לגמרי לגמרי הצללה של דולי בעקבות תגובה שהעירה על ההצללה והראתה לי שאני באמת יכולה לעשות משהו ש*אני* יותר אוהבת. זוהי מטרת התגובות- להראות לאנשים זווית אחרת על הדולי שלהם. אחרת מה הטעם בתגובות? מה הטעם בשרשור הזה? ואני שוב חוזרת, התגובות נועדו *להציע* דברים, ואני בטוחה שזה ברור לכולם. אני כותבת תגובה בשביל שיקראו את התגובה שלי, ויבינו את הדעה שלי- אולי גם ישפאו לפי ההצעות, אם זה נראה להם הגיוני ולטעמם. אולי הייתי צריכה להגיד "לדעתי" ו"לטעמי" כל דקה, והייתי עושה את זה כשעוד לא הגבתי הרבה בפורומים באינטרנט. אבל בשלב מסוים זה התחיל להישמט ממני. עדיין נראה לי ברור שהכל כאן דעות. בשום דבר בעולם הזה אין דבר מוחלט, ולכן כל דבר הוא דעה- אפילו שקולומבוס גילה את אמריקה, כי אני בטוחה שיש לא אחד בעולם שיגיד שבעצם זה היה דודוז'רפוצ'יקולון בשנת 100 לפנה"ס. ואת אף פעם לא כתבת בתגובה שהצללה "גושית"? אני בטוחה שכן. זה שההצללה גושית זה לא עובדה, אבל לא הוספת "לדעתי" או "לטעמי", כי ברור לכולם שכאן זה אינטרנט- מילה נרדפת לאינטרנט זה דעה. אוף, אני מנסה לא להתקיף, באמת :( הערה: במשך כל ההודעה לא כתבתי לדעתי, ברור לכולם שהכול לדעתי ושום דבר כאן לא עובדה..?

למעלה