שדח"ם.

../images/Emo221.gif אוקי תגובה בונה

השער- דבר ראשון הראש של הדולי נותה לצד זאת אומרת השער לא יכול להיות כזה ישר. כמו כן אז הכובע יתה הצידה. גם כן לאבדיוק הצללת את השער שלה, כאילו הצללת את הפוני אבל לא את הצדדים.
שמלה- אולי כדאי לך להגדיל את פתח של השמלה האדומה למעלה. בצהוב סימנתי לך (רק בחלק אחד) איפה לדעתי חסר עוד גוון של ברק.
נעליים- תעשי לנעליים סוליה. חסרות לך הצללות על.. ככה היא דולי מאדיפה.

MorSims

New member
../images/Emo51.gifרבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifתיקון אח"כ../images/Emo204.gif

MorSims

New member
תיקנתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

תודה לכולכן
תיקנתי

Yume Chan

New member
נמ. קצת באיחור?

בכל מקרה, אותה אחת מהלפני האחרון. גרסאות. עוד לא גמורה מבחינת גרסאות. יש לה שיער חדש, אני מרוצה. זה יצא חמוד. תודה לlady from the hell ולthink shon(סליחה, אני לא יודעת את השמות שלכן><) על הצעות להוספת ירקות ופירות(><") לדולי. בייס של מארי'ס דולז האוס.

../images/Emo221.gif חח קוראים לי ז'אן

אהמ הגרסא עם האולסטאר השחור יותר יפה. וממש אהבתי את השער החדש. ולא כל כך הבנתי מה מציץ לה שם מתחת לחולצה

think shon

New member
קוראים לי שרון/שונ^^

אני מציעה לך לעשות קרע יותר גדול כדי שיראו קצת יותר את התחתונים. ד"א,אם כבר תחתונים,אז התחתון הלבן עם הנקודות האדומות

אלבוסוס

New member
השיער מעולה.

גם החולצה. החצאית נראית לי קצת ישרה כזאת, קפלים זהים ומושלמים כאלה, כדאי לתת הרגשה פחות מושלמת שתיצור יותר ריאליסטיות. הגרסה השמאלית עם האולסטאר השחור. או הימנית עם התחתונים הלבני-אדומים, ועם חור יותר גדול לתחתונים, שיראו שזה תחתונים :p

אהמ.

מרוצה מהשיער.. לתחרות המים או מה שזה לא יהיה^^" בייס מדולז-אן-סטאף אפשר תגובות בונות? הממ מה עדיף יותר? דוש או אמבטיה? [לא הצללתי את האמבטיה]

באמבוק

New member
XD

אויי, היא כוסיט.
גמאני אוהבת [מאוד] את השיער. ממ. אני סוגדת לדושים [או לפי אחותי: טושים] אבל יותר מצאים אמבטיה לפי דעתי.

למעלה