שדח"ם.

../images/Emo66.gifתגובית

(גם על מה שתיקנת) השיער מוצלל טוב, אבל...יש כאילו יותר מדי שיער, צריך להוריד ממנו קצת. החולצה מצוינת
. בחצאית צריך, לדעתי, רק להוסיף קצת ברק. להוסיף קצת קפלים בג'ינס. חסרה הצללה בסוליה של הנעליים, אבל חוץ מזה הנעליים ממש טובות. בגרביים צריך רק להוריד קווי מתאר. מקווה שעזרתי

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאהבתי את השיער,

הצללות מעולות
משהו קצת מפריע לי בג'ינס, הוא קצת ריק מדי יהיה נחמד אם תוסיפי לו כיס או שניים:)

וואו../images/Emo99.gif

כמה השתפרת! אני מאוד אוהבת את הפלטות, במיוחד את זו של השיער. שילוב הבגדים מקסים
השיער מתאים להבעה שלה
מקסים

באמבוק

New member
איזה יאפה ../images/Emo99.gif

אולי תוסיפי עוד טיפה שוונצים לשיער וברק. הוא קורא "היי, מוכשרייה, תוסיפי לי ברק!" סתם. אבל מסכן. רחמים. בסה"כ, אהבתי

shmeksit

New member
יווו ../images/Emo99.gif

זאת רק אני או שזה נראה כאילו היא עם הגב עלינו רק מהחלק של הציצים זה מסובב
נו לא יודעת איך להסביר. כאילו היא עם התחת עלינו אבל מהחלק של הציצים היא עם הפנים עלינו. אוו אני לא יודעת להסביר את עצמי.. כמו שאמרו ברק בשיער לא יזיק ^^ חוץ מזה מדהים!

אלבוסוס

New member
היא גונבת לי את ההערות כל הזמן!

כנ"ל.. ותוספת: הציצי נראה נורא.. גדול >< לאיודעת למה זה נראה ככה
בכל מקרה זה לא נראה כ"כ הגיוני כי היא רזונת.. אלא אם היא עשתה סיליקון :p רק שלא מתאים לפריקית כזאת לעשות סיליקון.. :p

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifסברל'ס גארדן.או משו><

לתחרות כנפיים באינטו דאסט. היא פשוטה כזאת ואני אוהבת אותה, אני ל אאוהבת שמעמיסים יותר מידי דברים על דולי P: כל המוסיף גורע :) אה וכמעט שחכתי, הצללה ופנים שלי

shmeksit

New member
אאררר ../images/Emo99.gif

אין לי סיכוי כולן כאלה מוכשרות ;[ אוף איתכן. ועכשיו נעבור לדולי P: היא ממש מקסימה רק בפנים תעשי אותה יותר בהירה כי הפנים כהות מידי יחסית לשאר הגוף, ותצלילי על איפה שהנעל [ימין] זהו. היא ממש מקסימה ^^

fat luey

New member
../images/Emo45.gif+

אני חושבת שתצלילי בכהה מסביב לעיניים כדי שהן תראנה [
?] שקועות יותר.

אלבוסוס

New member
אוי, היא כזאת מתוקה..

נראית פיה צנועה כזו :p הג'ינס נראה נורא ג'ינסי :O החולצה לא נראית הגיונית כ"כ, לפי הגזרה לא מתאים לה להיות צמודה.. אז צריך להוסיף קצת קפלים, אני חושבת. הבהירי ראשה! זהו, מקסימה שכזו ^^

fat luey

New member
^_____^

אינבייס טרללה השראה מהפיות האלה שיש על מחברות ומעטפות וכאלה. האבקן שתקוע לה בתחת ממש מזעזע, נכון? פשוט אחרת זה נראה [לי] כמו חצאית-שמוצללת-לא-טוב. יש עוד כמה טאצ'אפס אחרונים, וחוץ ממה שיש לה ביד, זה גמור. ^^

אנבלייי

New member
אע, איימ אינלוב ../images/Emo99.gif 3>

אולי טיפה לרכך את הקפלים בחולצה. השיער מאממת ;;

למעלה