שדח"ם.

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif וחוץ מזה הכל מושלם! ../images/Emo99.gif

;;[[[ את מוכשרת יותר מידי. ;[

אלבוסוס

New member
וואווואווואו.

זה פשוט.. וואו. המשקפיים חמודות אם כי לא ריאליסטיות-בכל מקרה הם לא מתאימים לדולי >< היא דולי ענוגה כזו, לא קולית כ"כ.. אוח, הכפלים בשמלה כ"כ מדהימים שאין מילים. המגפיים הלבנות מגניבות. יהיה ממש יפה אם תכרכי מן חוט אדום על הרגל הימנית (שלנו).

באמבוק

New member
רביעית. קווווווווול.

או שלא בטוח? >< טוב. מהשדח"ם הקודם. תגובות בונות. פליייייייייז.

LudaGirl

New member
חבל.

הגבתי לך. לא תיקנת דבר. ואת מעלה שוב. יש מלא בנות שלא יגיבו לך. אני נשראת באותה דעה.

באמבוק

New member
הו! כנסי!

נונו. אני מעלה כדי לקבל אולי עוד תגובות. ואני ממש מצטערת כי אני פשוט לא בבית וכפי שכתבתי לשירה כעשיתי לה את התגובה הבונה, אני לא מוצאת את הצייר, ובכן, אין לי דרך לתקן. אני ממש ממש רציתי לתקן ובכלזאת תודה לך, אז חשבתי שבינתיים אני אקבל עוד תגובות ובבית אני אעזר בהכל ואתקן. סליחה אם פגעתי או עשיתי משהו אחר.

LudaGirl

New member
חחח שטויות!

זה לא היה בכוונה לפגוע. פשוט תמיד יש פה בנות שמעלות שוב ושוב אותה בובה. ומגיבים להן, והן לא מתקנות ושוב מעלות. כבר אין מה להגיב.

mirymoo

New member
אממ

אמממ לדעתי ההצללה גושית קצת....אם את רוצה אני יכולה לעשות לך דוגמא בקובץ(לא טובה במיוחד כי אני גרוןעה בהצללות אבל שיהיה) רק תגידי אם כן...

mirymoo

New member
הינה

על בייס של דיספירד אלמנט.... יצא נורא ממש ממש ממש נורא.אני מקווה שאיכשהו אוליי זה יעזור

באמבוק

New member
ושכחתי להגיד..

להתייחס רק לאיזור הבטן. כל מי שהגיבה לי בשדח"ם הקודם - [רק 2 בנות
, אני אעזר בכן בערב, כי כרגע אני לא בבית. אז סליחה. ואני אעלה את התיקון.]

אלבוסוס

New member
אין מה להגיב לאיזור הבטן, הוא סבבה.

הציצים+ השרוולים בעיתיים. אבל ביקשת שלא נגיב על זה. אז אני שותקת.

LudaGirl

New member
גרסאות!

וכאלה, וכאלו. בייס מויוה לה דאקישמישהו בבקשה יתקן לי את הקפלים בחולצה

InvisibleTouch

New member
עו, הגרסא עם הצמות כאן^^

רק אמ. 1. הצבעים ממש ממש לא מתאימים. כאילו, בורדו-סגול-שחור, זה ממש לא הולך יחדP: עעמ אם את מחליטה על בורדו, תעשי את החולצה נניח לבן/בז' וחצאית ירוק-צבאי-כהה, זה יכול להתאים. או שתשני את צבע השיער שלה ואז יהיה לך יותר נוח מבחינת שילובי צבעים. 2. השחור שהשתמשת בו ממש ממש אפרורי. נסי להתשמש בפלטה יותר כהה, כי ככה הכל יצא לך אפור וזה כזה לא מתאיםP:. 3. הצווארון ואיזור החזה גושיים מאוד. הצללת את הצווארון בהצללת כרית וכך גם את החזה, וזה לא אמיןP: תצלילי בהצללת כדור את החזה [בחבילה אחת!], ואת הצווארון תצלילי באופן "שטוח", בלי להצליל-על מתחתיו. המ. אחרי שתשפרי את זה אני אסתכל עם צריך עוד שיפורים^^.

למעלה