שדח"ם.

mirymoo

New member
אוקיי..שיניתי את דעתי

פזור- חולצה ארוכה-ג'ינס קצר עם חצאית

think shon

New member
החצאית עם החולצה הארוכה,בלי מכנס מת

*חת. אני מציעה לעשות גם גירסה קצרה לשיער אבל זו בחירה שלךP:

באמבוק

New member
או אם ג'י ../images/Emo99.gif

[אוומייגאד, OMG.] זה נורא יאפה
ממ. ממ. אין לי מה לבחור. הכל חביב.

mirymoo

New member
../images/Emo99.gifואו!

לדעתי הכי יפה רק עם ג'ינס ושיער פזר.. היא ממש יפה!

LudaGirl

New member
ייאי! תודה לכולן!

זה בתהליכי תיקון. ומה עם הקפלים על החולצה? זה בסדר?

LudaGirl

New member
וואה! תיקונים!!!

של החולצה, שהכי שנאתי. אחרי ששעות (פשוטו כמשמעו) ישבתי על זה. אני מרוצה בערך. אם משהו באסה אז תקנו לי נא. בייס מויוה לה דאקי

InvisibleTouch

New member
לא שינית כלום ממה שאמרתי:/

את מתלוננת שלא מתייחסים לתגובות שלך, אני השקעתי ולא קיבלתי אפילו התייחסות. :/

LudaGirl

New member
אוקי..

אחד הדברים שאמרת לי לשנות זה את ההצללה בחולצה. שיניתי את זה. ציינתי גם שלקח לי המון זמן. לשנות את הצבעים לא יכלתי כי לא הייתי על המחשב שלי ולא היו לי פלאטות. לשנות את הגוון האפור על המכנס אני גם לא יכולה כי המסך שלי כהה והגוון שאפור אצלך שחור לאללה אצלי. לא מבינה מה לא בסדר :/

אלבוסוס

New member
מתקנת את התגובה למעלה.

הורדת את החולצה האהובה עליי!! ואת הצמות, ו..ו..
ושכחתי לכתוב קודם- כמו שאמרה ספיר- השחור מאוד אפרורי. והציצי נראה לי עכשיו נורא מרובע כזה, בעיקר משמאל.. וכמובן שזה שהיא משגעת והכול עדיין תקף ^^

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo25.gif

גם אני אהבתי יותר את שיער B ואממ איזה כנפיים יותר יפות?

LudaGirl

New member
תגובה בונה?

משהו בערך. הבובה מאוד קשה ולא מובנת.כל מני פיסות בד. אם תסבירי יהיה יותר קל. גם את פיסות הבד יש להצליל וליצור עליהם קפלים. זוהי לא פיסת מתכת או פלסטיק. יש זרימה מסוימת. המגפיים קצת מתרחבות מדי בקצה. תעגלי אותם טיפה לפי הרגל. אולי תוסיפי סוליה כלשהי. אולי אבזמים. מאחורה יש פיסת בד שמוצללת ממש יפה. השיער, השיער די סבבה. הוא קצת גושי.ואם אני לא טועה אין הצללה מתחת.

shmeksit

New member
אממ תודה ../images/Emo25.gif

זה שהיא לא מובנת ומסובכת כזו זה כל הקטע בה, שהיא מוזרה לא מבינים מה הולך אצלה בבגדים, מוזר כזה. אממ אין לי ממש מה להסביר הבד שהיא תקעה בו את הסכין זה כאילו חולצה והבד השני כאילו גלימה. את הבד של ה"חולצה" הצללתי אבל אולי בגלל הפלטה לא ראו את זה, שיניתי את השמאלית ויאמצעית (בחולצה) ורק הימנית נשארה אותו הדבר, אשמח לקבל תגובה על זה שוב. אני אוהבת את המגפיים ככה, ניסיתי אבזמים וסוליה זה פשוט לא מתאים. אממ תודה גם אני אהבתי את הבד שמאחורה ^^ השיער שלי אולי קצת גושי אבל אני לא יודעת איך לסדר אותו אשמח לקבל עזרה. ובאמת לא הייתה הצללה מתחת ותיקנתי ^^ ושוב תודה ^_^

למעלה