שדח"ם.

Dandoka

New member
אווףף HELP ME../images/Emo7.gif

מישהי יכולה לצייר לי אולי קווי מתאר של נעלי בובה? בגלל שהרגל הפוכה כזאת ובתנוחה מוזרה אני לא מצליחה לצייר, הכל נראה לא הגיוני. =[ אם מישהי מוכנה אז ממש *ממש* תודה

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifכותרת מושכת צומי../images/Emo122.gif

Room4squerrS לשלב הבא בתחרות דולי כהת עור אממ כן זה מחוך לא גמור וכן למטה השמלה בכוונת קרועה / מרוטשת כזאת ואין לי מושג איך להצליל זאת

המחוך מקסים^^

אני דווקא אוהבת את קפל המתיחה.. בקשר לצבעים של השמלה, שימי לב שמדובר בדולי כהת עוד והצבעים שבחרת, יחד עם העוד הכהה, גורמים לה להראות "רצינית" וקצת "כבדה". בכל מקרה, המחוך וקווי המתאר של החצאית נהדרים. את החצאית את יכולה להצליל כמו חצאית רגילה, זה אמור להיות בערך אותו עקרון. ראיתי כבר חצאית אחרת שלך ואת מוכשרת, אני בטוחה שתצליחי להצליל אותה יפה.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifתודה../images/Emo24.gif

בקשר לצבעים... אני יודעת שהם כהים לצערי אני מכורה לצבעים כהים
אבל אחרי שאני אסיים אותה אני אעשה עוד כמה גרסאות

Dandoka

New member
ואוו!!

ממש אהבתי את קווי המתאר והכל!! ^^ ההצללות במחוך נהדרות, מחכה כבר לראות המשך

Effoliation

New member
ואו!!../images/Emo210.gif

מחכה לראות את ההמשך.. שאלה: בתחרות אתם חייבות להשתמש באותו בייס מהשלב הקודם?

M o o M o o

New member
ואו, ממש יפה../images/Emo13.gif!

אהבתי את ההצללה במחוך וקווי המתאר נהדרים. D:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifתעשי לה שיער....

בלונדיני / וורוד / כחול / תכלת ארוך ארוך בקבוקים ופוני בצורה כזאת כמו בדולי *דולע שלי* ולמעל לפוני סרט בצבע תכלת עם נקודות ורודות / אדומות היא יפהפייה

Dandoka

New member
../images/Emo140.gif

היא כ"F מתוקה! הצללות מצויינות1! הצעות: שיער בלונדיני, עם פוני, פרוע וארוך וברקע אולי תעשי כוכבים צהובים קטנים שחוזרים על עצמם בשורה כזאת..

Effoliation

New member
אהבתי..../images/Emo210.gif

הייתי עושה לה שיער בלונדיני חיוור, חלק עד לכתפיים, ומהכתפיים למטה גלי, או שמה בלונדינית\חום בהיר ארוכה מאוד, שמלופפת על המברשת שיניים... מקווה שהבנת........ יצא לך מזהים!

shanchan

New member
שלי, כולל בייס :)

אה... הפרצוף יצא פיכס כי אני גרועה באף ושפתיים... הפלטה לגוף היא מהביסי המדהים של הראש ששמו פה |ושכחתי מי שם
|, אני מקווה שזה בסדר, כי אמרת שאפשר לקחת את הפלטות... :)

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifואואואוא ../images/Emo99.gif

לדעתי כדי להקטין את הפה שלה ולנקד אותו פחות^^ הכי אהבתי את השיער החום ואת המכנסיים השמאליים והחולצה השנייה משמאל^^

למעלה