הו את^^ :]
י ילדת השוקולד המקורית New member 29/5/06 #111 דולי נחמדה../images/Emo13.gif יש כמה דברים שרציתי לתקן. בירוק הראתי לך איך להצליל בערך את הבגדים בנעליים כנ"ל ובשיער להפחית כמה פיקסלים . ועוד משהו, להצליל את הרשת. מקווה שתתקני^^
דולי נחמדה../images/Emo13.gif יש כמה דברים שרציתי לתקן. בירוק הראתי לך איך להצליל בערך את הבגדים בנעליים כנ"ל ובשיער להפחית כמה פיקסלים . ועוד משהו, להצליל את הרשת. מקווה שתתקני^^
L lady from the hell New member 28/5/06 #9 ../images/Emo221.gif יש לי עומס בלימודים ../images/Emo7.gif בייס מאפיצ'יו רק חצי מהשער
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 28/5/06 #40 סיימי את השער ואז אני אגיב^^../images/Emo96.gif בנתיים יפה:]
B Black Pearl666 New member 28/5/06 #44 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifגמלי יש עומס../images/Emo7.gif ולצערי הרב גם 7 נכשלים... מממוצע 98 ירדתי לממוצע 67 השיער מקסים אני ממש אוהבת אותו ואותך
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifגמלי יש עומס../images/Emo7.gif ולצערי הרב גם 7 נכשלים... מממוצע 98 ירדתי לממוצע 67 השיער מקסים אני ממש אוהבת אותו ואותך
ק קוקוס בטעם בננה New member 28/5/06 #15 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזה לא דומה לסיגנון שלך וזה יפההה אגב,משו מפריע במכנסיים
L lady from the hell New member 28/5/06 #16 ../images/Emo221.gif במכנס תורידי את הקו הכהה, הוא נראה לא כל כך טוב שם.
S Stinki Winki New member 28/5/06 #17 וואו ממש השתפרת!!../images/Emo99.gif לא ממש אהבתי את הצבע של המכנסיים ואת זה שהם כ"כ צמודים. חפיף. היא מוצללת נהדר!
וואו ממש השתפרת!!../images/Emo99.gif לא ממש אהבתי את הצבע של המכנסיים ואת זה שהם כ"כ צמודים. חפיף. היא מוצללת נהדר!
נ נׁעה New member 28/5/06 #21 ../images/Emo24.gif תודה תודה איזה כיף שאנשים פה באמת שמים לב לדוליז שלי ויכולים להגיד דברים כמו "לא דומה לסגנון שלך" ו"השתפרת" . תודה מקסימות . אז, הבנתי שהמכנסיים הם הבעיה העיקרית,יא? ככה יותר טוב...?
../images/Emo24.gif תודה תודה איזה כיף שאנשים פה באמת שמים לב לדוליז שלי ויכולים להגיד דברים כמו "לא דומה לסגנון שלך" ו"השתפרת" . תודה מקסימות . אז, הבנתי שהמכנסיים הם הבעיה העיקרית,יא? ככה יותר טוב...?
L lady from the hell New member 28/5/06 #27 ../images/Emo221.gif יותר טוב ../images/Emo9.gif אולי תעשי לה כזה גימור של מכנס מתקפל
B Black Pearl666 New member 28/5/06 #45 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifוואו את ממש השתפרת אני אוהבת את החולצות
ש שיר פיו פיוו New member 28/5/06 #13 נסיון מסכן ../images/Emo7.gif ../images/Emo135.gif לבייס. אהמ. חצי בייס, אפשר לומר? הצעות לשיפורים בבקשה.. D:
נסיון מסכן ../images/Emo7.gif ../images/Emo135.gif לבייס. אהמ. חצי בייס, אפשר לומר? הצעות לשיפורים בבקשה.. D:
ז זברה נוחרת New member 28/5/06 #86 ../images/Emo97.gifאת לא מבינה מה שאומרים לך?!?# לא שמים בייס לא גמור!!! סתם צחקתי... האמת, שאין כ"כ מה להעיר כי הקווים לא גמורים והבייס לא מוצלל אבל בכללי, יפה מאוד
../images/Emo97.gifאת לא מבינה מה שאומרים לך?!?# לא שמים בייס לא גמור!!! סתם צחקתי... האמת, שאין כ"כ מה להעיר כי הקווים לא גמורים והבייס לא מוצלל אבל בכללי, יפה מאוד
O o0Invisible0o New member 28/5/06 #18 טוב נו.../images/Emo122.gif בייס ממרייייייס דול האוס.>< [ככה קוראים לאתר? בכל מקרה הוא של מריייייייי הזאת. ] אמ..לתחרות רגשות. נחשו את הרגש. לא סיימתי.>< תודה רבה לנעמה על העזרה והרעיונות וכאלה. לא רציתי לשים לפני התחרות אבל אני צריכה עזרה.
טוב נו.../images/Emo122.gif בייס ממרייייייס דול האוס.>< [ככה קוראים לאתר? בכל מקרה הוא של מריייייייי הזאת. ] אמ..לתחרות רגשות. נחשו את הרגש. לא סיימתי.>< תודה רבה לנעמה על העזרה והרעיונות וכאלה. לא רציתי לשים לפני התחרות אבל אני צריכה עזרה.
L lady from the hell New member 28/5/06 #26 ../images/Emo221.gif מגניב D: תוסיפי עוד קצת ברק בשער והרעיון של ציורי גוף ממש מגניב
S Stinki Winki New member 28/5/06 #33 וואו.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ופעם את עוד טענת שאת לא יודעת לצייר שיער! ממש!!
וואו.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ופעם את עוד טענת שאת לא יודעת לצייר שיער! ממש!!