שדח"ם.

Effoliation

New member
יפה!../images/Emo210.gif

גבוהה מידי.. אבל מדהימה.. הבגדים ממש יפים. כולם. אהבתי יותר את שלושת המכנסיים הימניים מאשר את השנים השמאליים. החולצות ככולן יפית, רק שבחלק שמתחת לחזה הן כהות מידי, לא?

shanchan

New member
תודה כולן :)

לא יודעת, לדעתי זה לא כהה מדי... ואני עוד אנסה לשפר את הפה מתישהו :)

הממ..מוזרה קצת

ציירתי הכל כולל חצי בייס. לא הסתדרתי עם רגליים. אם מישהי יכולה היא מוזמנת!

Effoliation

New member
מה עם קפלים במחוך?../images/Emo210.gif

השיער יפה, בצד שמאל תורידי טיפה את הנפח.. ועוד משהו, הוא עשוי קבוצות קבוצות, את צריכה שהוא יותר יהיה שערה שערה.. קשה לי להסביר..

דולע...

וואו זאת הכותרת הכי "מושכת" בעולם.
האמת, אני חושב שאתה, טועה! -------------------------------------------------------- שרשרתי אותה לשדחם הקודם אבל לא הגיבו לי... בייס אפיטצ'ו

Effoliation

New member
יפהה!!../images/Emo210.gif

רק לי יש משהו שלא מסתדר איפה שהנעל נגמרת ומתחילה הרגל?

Effoliation

New member
לא חחח../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

למעלה... הבנתי שזה צל
אני מדברת על למעלה.. איפה שהרגל נגמרת ומתחילה הנעל..

../images/Emo214.gifנסיון למשהו מיוחד../images/Emo122.gif

כן היא פצועה. נו...
בייס מפינקיס. ואני שונאת שונאת שונאת שונאת אותההההההההההההההההה.

Effoliation

New member
ממש יפה אבל..../images/Emo210.gif

למה רגל ימין נראית כמו גרב ורגל שמאל נראית כמו נעל? אממ קשה לי להסביר.. אבל.. אם את רוצה שזה יהיה נעל תגדילי טיפה את רגל ימין ואם את רוצה גרב תקטיני טיפה את רגל שמאל.. היא ממש יפה! כלבה :[

נׁעה

New member
את צוחקת?! היא מדהימה!!!

ועשויה מעולה! הסכין בראש נראה לי כבר קצת יותר מדי
ביד, נראה לי שיותר מדי מהדם נשפך למטה. טיפה או שתיים, אולי, אבל רוב הדם אמור להשאר ולנזול לה על היד :). וכמה כתמים של דם, ואאולי סתם לכלוך\בוץ\משהו, על הבגדים, בכמה מקומות לא קשורים, יוכלו מאוד להוסיף, כ היא נקייה מדי יחסית למישהי במצבה
גם פרצוף סובל לא יזיק :)

Effoliation

New member
אוקיי, הנה שלי..../images/Emo210.gif

האמת היא שאני די מרוצה מהמכנס, זו הדולי השניה שלי [רואים?] ולא לקח לי המון זמן לעשות אותה.. אני צריכה הצעה לשיער + פלטה (אני אף לא מוצאת פלטה שאני אוהבת..) והצעה לנעליים + פלטה.. " " " " " " " " רק שלא יהיה ממש קשה.. החלק למטה של המכנס אמור להיות קיפול-שוב-אין לי מושג איך.. והחלק הריק בחולצה, החלק של החזה, אני לא מצליחה לעשות אותו וזה משגע אותי.. תהנו :] בייס מאנג'י :]

למעלה