שדח"ם

YuviR

New member
הייייי!

וואו, לא הייתי פה מלאאאא זמן. אבל החשק לדוליז פתאום קפץ עליי והייתי חייבת לעשות עם זה משהו. אז בבקשה, דברו אליי, תנו ביקורת. -יובל (מישהו זוכר אותי? דנה? מישהו? חח)

DaRk ShinES

New member
היא ממש חמודה../images/Emo9.gif

הפוני יצא קצת גושי ולא מובן תחלקי אותו יותר לקבוצות מסודרות ותוסיפי גווינם בהירים בחלק שקרוב למצח. בנעליים תעשי קפל כזה בין ההבדל של הכף רגל לשוק,איפה שמתחיל המגף. חוץ מזה ההצללות מאוד טובות

מולי חצאיות אדומות/אף מדמם/אף גאה/וואטבר../images/Emo69.gif

לפני שאני אשכח-בייס מאפיטצ'ו.נכון?:O זה מין דולי פאנארט שכזאתי:|(טרילוגית הרואים למרחק) יותר מדי פשוטה.אני אוסיף לה סרט בשיער אחר כך.כשאני אסתדר עם השיער:Oיש לי שתי תבניות,מאף אחת מהן אני לא מרוצה,ואת זאת שהצלחתי לגמור (בערך,אני עדיין לא סובלת אותה) ניסיתי להצליל כבר חמש פעמים ולא הלך:Oלכל הרוחות:O אמ,אמ,זה הדולי הראשונה שלי שעשיתי לעצמי את הפלטות לבד
אני מרגישה סתומה להגיד את זה בפורום הזה
בכל אופן,ההצללה בשיער לא נכשלה בגלל זה,ניסיתי את זה גם על פלטה אחרת ועדיין יצא גוש פלסטלינה/חירבוש מאולתר ולא מובן:( לעזאזל,כמה אפשר לחפור?:Oאני חייבת להיגמל מזה:(

TheWingedPig

New member
דולי תקופתית

יש לי חשק רב לדוליז כאלה לאחרונה. הבייס המדהים של http://thehword.deviantart.com/ , המוכשרת. אני חושבת שזו הדולי ההסטורית שאני הכי מרוצה ממנה עד כה, אם כי ככול שאני מסתכלת עליה יותר, כך אני מרוצה פחות (כהרגלי), אז אני אתן לכן להחליט :)

sha chan XD

New member
וואו, היא מקסימה! ../images/Emo99.gif

הדוליז שלך תמיד כ"כ מעניינות ומיוחדות! וההצללה מצויינת, כרגיל

YuviR

New member
היא ממש מיוחדת

אני מבינה את ההרגשה של להסתכל ופחות לאהוב אבל במקרה שלך זאת רק הרגשה- היא מקסימה, באמת!!! אני משתגעת כשלאנשים יש כאלה רעיונות מיוחדים ויצירתיים, מאיפה זה?! חח :p

sumsoom of love

New member
*לא קשורה*

קודם כל-הדולי ממש מדהימה. ו-איך את לעזעזל עושה שיער כל כך מושלם?:O אפשר הסבר?D:

TheWingedPig

New member
זה לא מספיק לכתוב שהבייס לקוח

מה-DEVIANT, יש לתת לינק ספציפי. יש באתר מיליון אנשים, זה לא נקרא לתת קרדיט...

למעלה