שדח"ם

דולי+פיקסל ארט

מסטאר גירל אם אני לא טועה.. לא מתה עליה.. השיער גרוע וגם הפלטה נוראית... השימלה מעצבנת.. אבל היא הכי מושקעת שלי .. והפיקסל ארטים זה עכברים בגלל שנת העכבר..

TheWingedPig

New member
תגובה

הפלטות נחמדות (במיוחד הכחול-סגול), אם כי דורשות עיבוד מבחינת שינויים בין הגוונים - ההבדלים אמורים להיות פחות או יותר שווים בין כל הגוונים, כדי שהמעבר בינהם לא יהיה חד. החלק הכתום בשמלה לא מוצלל, וזה בולט. בחלק התחתון של השמלה, הקפלים לא ברורים, וההצללה לא מתאימה כ"כ לבד כזה קליל. לגבי השיער - הוא צמוד מדי לראש, ולדולי אין מצח. תחילת השביל באמצע צריכה להיות מעט יותר גבוה, אחרת זה נראה כאילו הוא מתחיל מהגבות. לגבי ההצללה - כדאי להעיף מבט בטיוטים (בכלליות, סוג ההצללה בחלק העליון מתאים, אבל החלק התחתון לא מוצלל כך, גם שם כדאי לחלק לקצוות) וכן הפלטה דורשת עיבוד. לא רואים את ההצללה בנעליים, כדאי להוסיף גוון כהה אחד. העכברים חמודים, כדאי להוסיף להם אוזניים P:

נוורמור.

אין לה כ"כ שיער...אבל... חוץ מזה. אשמח לתגובות. אני אחושרמוטה חלודה.

TheWingedPig

New member
מנסה בייס חדש (יחסית)

וגם קצת פלטות חדשות. דווקא עכשיו, כשיש לי המון לחץ, פתאום יש לי חשק לצייר....:S

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif חמודה מאוד :)

הקפלים בחצאית ממש טובים. חסר בחולצה עוד גוון בהיר או שניים. נראה לי שכדאי להוריד את קו המתאר העליון ביותר של החצאית כדי שייראה כאילו החולצה מעל החצאית ולא ההפך. מה שקצת מפריע לי זה שהפלטה של הנעליים קצת 'זועקת' יחסית לפלטות האחרון של כל הדולי וזה גורם להן להיראות קצת לא קשורות. השיער ממש טוב! הייתי מוסיפה עוד שוונצים בקצה של השיער כדי שלא יראה שהוא מחולק לקבוצות, אלא פשוט שיער. אני חושבת שסופה של הגרב הימינית צריך להיות יותר גבוה וטיפה פחות מקוער.

*צצה משומקום עם הדולי הממוצעת שלי*../images/Emo109.gif

גנבתי משחר את הרעיון לשיער מדולי ישנה וסגידונית שלה...אבל הביצוע עצמאיD: הוספתי ליד המכנסיים פלטה לא קשורה כזאת...מישהי יכולה להביא לי פלטה בצבע הזה עם שש-שבע גוונים?אני לא מוצאת ולא יודעת להכין
אני צריכה להחליף פלטה לג'ינס שלא יצאו ג'ינס האלה
זה סתם נראה כמו שילוב צבעים לא טוב=[ אה,כן,כמעט שחכתי,השיער לא מוצלל^^אפשר תזכורת קטנה לגבי איך אני מצלילה את זה בלי שיצא גוש פלסטלינה?

sha chan XD

New member
אז זו את ../images/Emo6.gif

המתאר של השיער נראה לי בסדר, רק יש כמה קווים שבורים כאלו שצריך לתקן~ בבגדים, הכיוונים של הקפלים לא נראים לי כ"כ טוב >_< בג'ינס, בכ"מ נראה לי יש קצת יותר מידי קפלים (או-הו, מי שמדברת XD) אבל מה שמפריע לי זה שהם כ"כ.. משופעים(הקפלים) והם צריכים להיות מאוזנים יותר לדעתי [: (אני צריכה ללמוד לנסח משפטים כמו בתאדם נורמלית
) ו..אמ.. זהו, פחות או יותר :p

Miss Naama

New member
אומגאד!!!!11 ../images/Emo60.gif../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif

אומגאד דולי D: אחרי הפסקה של חצי שנה +-, אני חושבת. בייס מ-DEAC המגניבה להפליא.

DaRk ShinES

New member
וואו השיער כל כך נעמההה

מה קורה בובה?
מדהימה וחמודה להלפיא

Miss Naama

New member
יו, סיווני ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה
! הכל בסדר אצלי, איך את?[: תודה רבה 3>>

TheWingedPig

New member
מזמן לא ראיתי דוליז שלך!

היא חמודה לאללה, התגעגעתי להצללות:) תגידי, מה נסגר עם האתר שלך?

sha chan XD

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כ"כ חמוד! DDD: ומה באמת עם האתר? '_'

Miss Naama

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

האתר.. טוב
אני מקווה לעדכן אותו בקרוב, אבל אני לא בטוחה אם זה הולך לקרות
. תודה על ההתעניינות 3>

למעלה