תגובה בונה :]
קודם כל, הדולי ממש חמודה. ההצללה שלך מוצאת חן בעיניי- בייחוד בחצאית והפלטה שהשתמשת בה מאוד יפה (אני אוהבת פלטות כאלה, שמתחלפות מגוון אחד לאחר...). כמה דברים (בעקרון הם פחות או יותר כמו מה שDaRk ShinES אמרה בתגובה לפניי):
השיער (1) - אני ממש אוהבת את הפלטה שהשתמשת בה לשיער ואת איך שהוא נראה מאחור. החלק הקדמי שלו די בעייתי, אבל. הביל בשיער שלה מגיע עד העיניים וזה נראה קצת מוזר כי אין לה מצח בכלל. ציירתי לך שתי דוגמאות לשיער. בעקרון, הגבות בביס הזה יחסית גבוהות, אז מחקתי אותן וציירתי מחדש ככה שזה יראה הגיוני יותר (אפשר גם פשוט לסיים את השיער גבוה יותר, אבל לא ממש הצלחתי עם זה
).
החולצה (2) - בגלל שהיא בלי כתפיות, היא אמורה להיות מעוגלת יותר. חוץ מזה, לדעתי חסר גם אור על הציצים (מסומן בתכלת) בגלל שהם.. בולטים.
החצאית (3) - אם תשימי לב לאיזור שסימתי לך, זה נראה כאילו החצאית מסתיימת ביוק איפה שהרגליים שלה מתחילות. אני הייתי מוסיפה עוד 3-4 פיקסלים לאורך, זה קצר מדיי לטעמי.
נעליים (4) - קודם כל, באמת חסרה להם סולייה- קו מתאר בצבע כהה יותר (או שונה) יעשה את העבודה. אני גם הייתי משנה מעט את הצורה של הנעל, משהו בה לא ממש מסתדר לי. וזהו. מקווה שהתגובה שלי עוזרת לך :] אני אשמח לקבל את דעתך.