שדח"ם

../images/Emo129.gif DHF

היה לי משעמם.. ומי שלא זוכר אותי קוראים לי שובל בן 11 הייתי כאן כמה ימים ופרשתי אני מרוצה מהמכנסיים אבל לא אהבתי את החולצה שיצאה לי

TheWingedPig

New member
אם לא מגיבים, סימן ש

אין כוח להגיב, שובל P: מצרפת לך הצעה לשיער ונעליים, קודם כל. אני רואה שהתחלת להשתלט על האפקטים, יוצא לך ממש לא רע:) כמה הערות: האפקט שהשתמשת בו ל"הצללת על", יוצר יותר מראה של כוויה. עדיף להצליל ידנית, פיקסל פיקסל. כשמשתמשים בבד שקוף, הוא נראה יותר יפה כשהוא עולה על בדי אחר אטום (מצורף גם כן). כמו כן, יותר יפה, כשהבד השקוף יוצא ממתאר הבייס בכמה פיקסלים (כמו בציור המצורף). להבא, אני ממליצה לך גם לא להגזים עם ה"מריחות" ולהשאיר יותר את ההצללות (כשזה יוצא חלק מדי, זה לא הכי ריאליסטי). המתאר של המכנסיים טיפה חלק מדי מקפלים, כדאי להוסיף עוד כמה (סימנתי לך באדום).

../images/Emo129.gif לחכות*

ואת ממש טובה בהצללות בפוטו למה את לא משתמשת בו עם הדולי שלך?

../images/Emo129.gifהינה

אית השיער והנעליים אני אצליל אח"כ הרעיון שנתת לי עם המכנסיים לא יצא כ"כ טוב

TheWingedPig

New member
לא יודעת אם ההמתנה הייתה עוזרת לך:)

לפי מה שאני רואה, התגובות באות פה בגלים. או שיש הרבה או שאין בכלל>< תודה על המחמאה, אבל אני קצת יצאתי מהקטע של הצללות עם אפקטים (הייתי מציירת בשיטה הזאת לפני כמה שנים). עכשיו זה משעמם אותי:) לגבי הדולי שלך, נראה יותר טוב, בהחלט. אבל אל תשמור כ"כ הרבה מהרקע, זה ממש ממש מיותר. הכי טוב זה לשמור כמה שפחות מסביב לדולי.

pampkin

New member
היי../images/Emo13.gif!!

מקווה לקבל יחס למרות שאני בסוף:) מישהי זוכרת אותי פה? לא נכנסתי לפה שנתיים חח ככה שאין הרבה סיכוי
חח בכל מקרה שביתה וזה ומשעמם ואתן יודעות.. איכשהו מצאתי את עצמי עושה דוליז שוב אחרי שנתיים [!!] שלא נגעתי בזה.. וזה מה שיצא. אל תקטלו אותי זה אחרי שנתיים שלא עשיתי דוליז [חח לקח לי שעה עכשיו למצוא בייסים ופלטות וכל זה. איזה מצחיק פעם הכל היה שמור לי במחשב] בייס ממש כאן

LittleDiddle

New member
וואו היא ממש מגניבה!!

חוץ מזה שהג'ינס מוזר, הקפלים לא בסדר, ומשהו בשיער קצת לא עשוי טוב.. אני לא מבינה הכי בדוליז אז אני לא יכולה לתת לך הצעות לשיפור, אוליי תשתמשי בטיוטוריאל

למעלה