שדח"ם

TheWingedPig

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם

לכל החדשות: נא להשמע לחוקי הפורום בכלל, ולכללי השדח"ם בפרט! -דולי אחת לשרשור בלבד -אזכור הבייס חובה! (אם לא ידוע היוצר, שואלים לפני שמעלים לשדח"ם) -שרשור להודעה ראשית

roni727

New member
תודה חנה ^-^

בייס מקרייזי דול (שהגיע רק עם מתאר שחור) לתחרות שדים של נעמה, אלא אם אסור להכניס שתי דוליז...XD

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif זה מדהים!

אין לי כלכך מה להגיד, חוצמזה שנראה לי שאם כבר עשית עננים אז אולי תשקיעי בהם קצת יותר[בהצללה] כדי שזה באמת יהיה מושלם

TheWingedPig

New member
נו, כבר "ערך" הגבתי לךP:

מאוד יפה, הרעיון חביב, והביצוע מעולה (במיוחד השיער!). כהרגלך:)

Dandoka

New member
הצצתי כאן..

והייתי חייבת להגיד שזה פשוט מדהיםXD חח עכשיו אין לי סיכוי בתחרות הזאת בחיים, את גאון פיקסלים!

אמ.. דולי שלי..

אני יכולה לשים כאן את הדולי שלי נכון?! יופי... אמ... אני לא מוצאת איך לשים תמונה אז אני שמה קישור... אני יכולה לשים כאן את הדולי שלי נכון?! יופי...

roni727

New member
את לא צריכה להעלות דרך אימג'

או דרך כל דבר אחר.. תלחצי על מה שחנה הראתה לך, ואז על עיון(או באנגלית, בראוז), והופ! הקובץ שלך יופיע בצד שמאל של ההודעה שלך.

Nakuro

New member
<:

קאמבק השביתה נמשך XD בייס מאפיצ'ו. אני ממש אוהבת אותה

roni727

New member
אוי זה חמוד

אהבתי נורא את השיער ההצללה במכנס טיפה גושית, אולי תנסי להצר טיפה את ההבהרה שם :]

Nakuro

New member
תודה :)

נסייתי לסדר את הברק במכנס אבל זה יוצא יותר ג'יפה ממה שזה ._.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif יאאא היא מקסימה ביותר ../images/Emo13.gif

אולי תוסיפי כיסים למכנס? או לחלופין אפילו לסריג? [נו איפה ששמים שם את הידיים כשקר
)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif אה וגם..

אני לא כלכך מבינה אם עשית סולייה לנעל או לא, אם כן אז תדגישי אותה קצת יותר [את ההבדל בין הנעל עצמה לסולייה] ואם לא אז יהיה נחמד אם תוסיפי

למעלה