ועכשיו, תגובה נורמלית..../images/Emo98.gif
על הדולי עצמה. שיער: סתם, אני לא הולכת להגיד משהו על השיער- הרי את לא עשית אותו, ולכן לא את צריכה לשפר אותו
. חולצה: בעיקרון, הכפלים נראים לא רע, אבל אפשר לראות שצבעת את החולצה על פי הגוף שמתחתיו, ולכן, כדאי לך לצבוע את הקטע הצבוע בורוד. הקטע הכתום צריך להיצבע לדעתי בגוון הכמעט הכי בהיר בחולצה (כדי שהיא לא תיראה כאילו יש לה בטן). כל הקטעים בסגול אלה מקומות שבהם צריך להיות צל. עצה אישית שאני ניסיתי על עצמי- קחי תמונה של חולצה ונסי לצייר חולצה על פי הקפלים של החולצה בתמונה. תתפלאי לגלות כמה זה יכול לעזור! מכנסיים: שוב, אפשר לראות שצבעת את המכנסיים על פי הגוף של הדולי. זה גורם לבגד להיראות כאילו הוא צמוד לגוף, כמו עור שני. צריכים להיות יותר קפלים, ובצד ימין של המכנסיים את יכולה לראות איך אני חושבת שהמכנסיים אמורות להיראות. נעליים: דווקא מאוד אהבתי, אבל אני חושבת שכדאי לך לנסות להצליל אותן גם. וחוץ מזה, כל החלק הירוק- לא אמור להיות שם, כי על פי הפוזה של הרגל, העקב נמצא מאחורי הרגל ולכן אי אפשר לראות אותו. אקססוריז: או בעברית, תכשיטים ועוד דברים שמשלימים את המראה. וכאן אני מתכוונת כמובן לשרשרת והצמיד. כן כן, גם להם מגיע להיות מוצללים! (אפילו הצללה של שני גוונים בלבד.) את הצמיד עזבתי, אבל בשרשרת הוספתי גוון מקשר בין שני גווני האפור שלו, ושימי לב לברק שיש לשרשרת עכשיו. יותר ריאלי, לא?
הערות כלליות: בטח שאלת את עצמך- מה זה כל הקוים הכחולים האלה? (ואם לא שאלת, היית צריכה.) ובכן, כל הקוים האלה הם המקומות שבהם צריכה להיות הצללת-על, שהיא הצללה על העור: במצח למשל, יש שיער שנופל עליו ולכן עושה עליו צל. הצללת על עושים עם הגוון הכמעט כהה ביותר. (הערת אגב: שימי לב שגם במכנסיים עשיתי צל, שהחולצה עושה עליהם.) הקוים המסולסלים בצד מדגימים איך קוים בלי פיקסלים כפולים נראים יותר יפה. כדאי לך לעבור על הציור ולהוריד פיקסלים מיותרים מקוי המתאר של הבגדים. וחוץ מכל זה, תמיד כדאי ושווה ללמוד ממדריכים- הם ממש מלמדים! בהצלחה, מקווה שתנסי ותשני את הדברים שאמרתי לך.