שדח"ם

cecilia L

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם

(כי הקודם לא קופץ והייתי חייבת
)
אזכור בייס חובה.
דולי אחת בלבד.
לשרשר להודעה הראשית. שנת לימודים מהנה (יה, בטח) ומוצלחת!

cecilia L

New member
בייס של poopsky

אני יודעת שהיא ריקה וזה, אבל אני אוהבת אותה. התחלתי אותה לפני המון זמן והתייאשתי, אבל היום היה בא לי עליה. :] נסיון ראשון על בייס ענק שכזה, אני מרוצה.

sha chan XD

New member
וואו הבייס אכן ענק O.ם

ומה אני יגיד? דולי נחמדת D; משהו מציק לי בכתפיה אבל אני לא יודעת מה אז עדיף לשתוק X:

cecilia L

New member
גם לי משהו מציק..

אבל לא הצלחתי אחרת אז גם אני אשתוק
.

Miss Naama

New member
איזה בייס../images/Emo99.gif

גם לי הכתפייה של החזיה לא נראית ממוקמת נכון, אני חושבת שהיא צריכה להיות יותר רחוקה לכיוון הגב... הסיגריה באה עם הבייס? היא ממש נחמדה, מצטערת שאני לא יכולה להגיב על השיער. המסך השטוח המרושע הזה ._. [גוונים כהים על גבול השחור נראים כמו גוש].

cecilia L

New member
הסיגריה שלי :]

כן, גם לי הכתפיה מציקה אבל לא הצלחתי לצייר אותה כמו שצריך כשהיא קרובה יותר לגב. נה, שטויות. :] היה לי פעם מסך מרושע כזה, אבל לא שטוח, אלא סתם ישןXD. עכשיו יש לי שטוח והוא דווקא ממש מגניב.

Miss Naama

New member
אז היא מגניבה למדי ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

וכיף לך ;[ לא יודעת, הצבעים במסך או משהו. אני עולה למחשב למעלה עכשיו כדי לעשות דוליז ><.

1פיצוש1

New member
הדולי של אבריל לאבין

טוב אז החנתי דולי של אבריל לאבין המהממת =] הבייס מ- stardoll.com יש שם עוד מלאה בייסים של מפורסמים

LittleDiddle

New member
לא יודעת אם אפשר לקרוא לסלבס שם בייסים..

אבל שיהיה חח
מ stardoll מותר להעתיק

רחלי03

New member
היא חמודה, אבל עדיף להשתמש בבייסים

אמיתיים, מאתרי דוליז, ולא מאתר "להלביש מפורסמים". ושכחת להזכיר שגם השיער משם...

1פיצוש1

New member
סבבה

כן אבל תבינו אני עוד מתחילה וזאת כולה הדולי ה-4 שלי בחיי גם אתן התחלתן כך =]

roni727

New member
אבל זה לא העניין

אם את לוקחת את השיער את חייבת לציין שלקחת אותו ומאיפה = לתת ליוצר זכויות יוצרים. הפרת זכויות יוצרים ברמות יותר רציניות זו עבירה על החוק, אבל אנחנו עדיין בעסקי הדוליז, אז מילא, אנחנו רק נהיה אלה שננזוף בך אם לא תצייני ^^; לזכור לפעם הבאה.

רחלי03

New member
ועכשיו, תגובה נורמלית..../images/Emo98.gif

על הדולי עצמה. שיער: סתם, אני לא הולכת להגיד משהו על השיער- הרי את לא עשית אותו, ולכן לא את צריכה לשפר אותו
. חולצה: בעיקרון, הכפלים נראים לא רע, אבל אפשר לראות שצבעת את החולצה על פי הגוף שמתחתיו, ולכן, כדאי לך לצבוע את הקטע הצבוע בורוד. הקטע הכתום צריך להיצבע לדעתי בגוון הכמעט הכי בהיר בחולצה (כדי שהיא לא תיראה כאילו יש לה בטן). כל הקטעים בסגול אלה מקומות שבהם צריך להיות צל. עצה אישית שאני ניסיתי על עצמי- קחי תמונה של חולצה ונסי לצייר חולצה על פי הקפלים של החולצה בתמונה. תתפלאי לגלות כמה זה יכול לעזור! מכנסיים: שוב, אפשר לראות שצבעת את המכנסיים על פי הגוף של הדולי. זה גורם לבגד להיראות כאילו הוא צמוד לגוף, כמו עור שני. צריכים להיות יותר קפלים, ובצד ימין של המכנסיים את יכולה לראות איך אני חושבת שהמכנסיים אמורות להיראות. נעליים: דווקא מאוד אהבתי, אבל אני חושבת שכדאי לך לנסות להצליל אותן גם. וחוץ מזה, כל החלק הירוק- לא אמור להיות שם, כי על פי הפוזה של הרגל, העקב נמצא מאחורי הרגל ולכן אי אפשר לראות אותו. אקססוריז: או בעברית, תכשיטים ועוד דברים שמשלימים את המראה. וכאן אני מתכוונת כמובן לשרשרת והצמיד. כן כן, גם להם מגיע להיות מוצללים! (אפילו הצללה של שני גוונים בלבד.) את הצמיד עזבתי, אבל בשרשרת הוספתי גוון מקשר בין שני גווני האפור שלו, ושימי לב לברק שיש לשרשרת עכשיו. יותר ריאלי, לא?
הערות כלליות: בטח שאלת את עצמך- מה זה כל הקוים הכחולים האלה? (ואם לא שאלת, היית צריכה.) ובכן, כל הקוים האלה הם המקומות שבהם צריכה להיות הצללת-על, שהיא הצללה על העור: במצח למשל, יש שיער שנופל עליו ולכן עושה עליו צל. הצללת על עושים עם הגוון הכמעט כהה ביותר. (הערת אגב: שימי לב שגם במכנסיים עשיתי צל, שהחולצה עושה עליהם.) הקוים המסולסלים בצד מדגימים איך קוים בלי פיקסלים כפולים נראים יותר יפה. כדאי לך לעבור על הציור ולהוריד פיקסלים מיותרים מקוי המתאר של הבגדים. וחוץ מכל זה, תמיד כדאי ושווה ללמוד ממדריכים- הם ממש מלמדים! בהצלחה, מקווה שתנסי ותשני את הדברים שאמרתי לך.

למעלה