שדח"ם?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifכן אנחנו צריכים לראות את הפיסקלים

זאת אומרת,יכולים. אבל אפשר להשתמש גם בכלים של הפוטושופ. אני רואה שהסתדרת עם סוג הקובץ..אבל על הכלים והשיטות של הפוטושו חנה כבר הסבירה :)

TheWingedPig

New member
:)

קודם כל, בבקשה אל תשמרי את הדולי עם כ"כ הרבה מהרקע, בסדר? :) זה נחמד שאת מתמצאת בכלים של הפוטושופ, אבל בקושי רואים את ההצללות על דולי, תשתשמי יותר בגוונים הבהירים של הפלטה. ההצללות הקלות שיש בחולצה - קפלים הולכים פה לרוחב, לא לאורך. אני ממליצה לא להשתמש יותר מדי בכלי של הBLUR, ולהשאיר את ההצללות קצת פחות מטושטשות (עשיתי לך דוגמא מאוד מהירה). תוסיפי קפלים למתאר, הוא מאוד חלק אצלך. ותנסי להצליל בפיקסלים, זה לא כזה נורא:) גם אני פעם השתמשתי לרוב בכלים של פוטושופ, אבל אחרי שעברתי להצללה ידנית, ממש התמכרתי לזהP:

LittleDiddle

New member
תודה :] החולצה שעשית ממש יפה../images/Emo99.gif

רק לא הבנתי.. אם בדוגמא עשית את ההצללות ללא הכלים של הפוטושופ? כי זה לא נראה ככה חח

TheWingedPig

New member
XD ברור שהשתמשתי בכלים של פוטושופ

לא טענתי אחרת... פשוט רציתי לתת לך דוגמא להצללה בסגנון הזה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifפאקינג פורנו../images/Emo2.gif

נו זה בייס שפשוט דרש חוטיני
בכול אופן היא נורא ריקה. אשמח לרעיונות אני רוצה לצייר בקבוק יין כזה זרוק אבל אני מתעצלת ואין לי פלטה טובה חיח ממש ממש מפריע לי ההללה בשד שלה XD זה פשוט שונה מההצללה בכול הדולי ואין לי מושג איך להצליל אחרת *בייס פוקסי רפובליק* אם מישי יודעת את הכתובת של זה או שזה סגור או משו אימרו לי חה דולי
אני חוזרת לצייר הידד

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifההצללות../images/Emo99.gif

נמ,כדאי להוסיף עוד קצת שיער מאחורי היד,בשטח שבין הגוף ליד שמחה שחזרת לצייר
בקבוק יין יהיה תוספת מעולה!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתודה ../images/Emo9.gif

הנה תיקונים בשער ^^ מה עם הציץ שלה?

TheWingedPig

New member
איזו דולי חמודה:)

הצללות טובות:) תכהי קצת את הצללות העל, לא כ"כ רואים אותן.

M o o M o o

New member
../images/Emo45.gifזה יכול לצאת ממש יפה:)

(סשה!@!#שנים!@###
, דולי מדהימה
)

morusha

New member
למיס פורום

כבר שמתי אותה פה לפני כמה זמן.. באמצע זו הדולי הקודמת לפני התיקון ומימין זאת הדולי המתוקנת.. אני מרוצה יותר מהשיער (המתוקן).. בקשר לחולצה אני עדיין מתלבטת כי מצד אחד ההדפס על החולצה האמצעית יותר יפה אבל מצד שני בגרסה הימנית רואים יותר טוב את ההצללה.. (והגירסה השמאלית היא רק כדי לראות את ההצללה- אני לא מתכוונת להשתמש בה). בייס מאי קנדי.

TheWingedPig

New member
הכי ימנית!P:

ההדפס עדיין נראה פה, אבל זה לא מסתיר את ההצללות:) הערה קטנה - בזוית כזאת העקב לא ייראה לעין כי הרגל תסתיר אותו. מצרפת טיפ קטן לציור עקבים (לאו דווקא מכוון אליך, מור:). ציור העקב כשהוא ישר מאוד, הוא לא ריאליסטי וגם לא עומד בחוק הכבידה, שכן אם הוא היה כזה ישר, הוא לא היה מחזיק את הרגל בכלל והיה נשבר (וכמה רגליים יחד איתו). תשימו לב שהעקבים הגבוהים, בכל נעל או מגף, ממוקמים קצת יותר פנימה, כדי לשאת את הכובד של הרגל.

למעלה