שדח"ם מישהו?

TheWingedPig

New member
../images/Emo110.gif שדח"ם מישהו?

שרשור להודעה הראשית
מתן קרדיט ליוצר הבייס
דולי אחת לשרשור

TheWingedPig

New member
למה לקחת הכול כ"כ אישי?

הפורום מת, ואת לא היחידה שלא מגיבים לה, אז למה להמשיך להתלונן? הערה כללית לגבי ההצללות - הצללת החולצה מאוד מקושקשת, ולא מסודרת. סוג ההצללה שבחרת לשיער לא מתאימה, זה עובד יותר טוב עם בדים, אבל לשיער מומלץ פשוט לחלק הכול לקווצות, ולהצליל כך. מתאר השיער מכסה את רוב הפנים, לאן נעלמו המצח והגבות? קו השיער מתחיל מרחק מסויים מהגבות (במקרה שאין פוני). בנוסף לכך, אם את מציירת את השיער כשהוא אסוף מאחורי האוזן, מתאר האוזן צריך להיות גלוי לעין. בחולצה יש יותר מדי קפלים, וההצללה לא מסודרת. הצללת החזה צריכה להיות יותר מעוגלת. כמו כן, מומלץ להשתמש בקו מתאר בגוון נפרד, אם את לא שולטת בהצללה יותר מורכבת עדיין, זה רק יקל עליך. אותו הדבר לגבי הצללת הנעליים. מתאר הנעליים לא טוב, כי בחלק הקדמי, הוא בקושי מכסה את אזור האצבעות. ראי את התיקון. יש מעברים חדים מאוד בין גוונים בהירים לכהים, מה שמקנה מראה מוצק מאוד לבגד (חסרה הרכות של הבד). את הקצוות של הקפלים (במרכז הבגד) כדאי להבהיר בגוון אחד, כדי שהמעבר יהיה יותר זורם. בהצללת על, רצוי להשתמש ביותר מגוון אחד, ולעשות הצללה הדרגתית. בחצאית, ליד היד, חסר חלק (מסומן בירוק). תיקנתי לך את המתאר בכמה חלקים. והערה אחרונה - הפלטה הסגולה לא טובה, כי ההבדלים בין הגוונים לא אחידים לאורך הפלטה כולה. ערכתי לך אותה קצת.

sha chan XD

New member
rainy day crap box

עשיתי אותה ממש מהר ליומולדת של חברה שלי. אבל היא יצאה חמודה
(לא אוהבת את הגרביים) צריך להחיות את הפורום ;_;

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

איזה חמודה..D: ממש אהבתי... החצאית ממש יפה..^_^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

בייס- באניסטיק=] דולי כריסמס שאני מתכננת כנראה לשלוח לכל האתרים שאני אוהבת בתור ברכה..XD אז אם מישהי תוכל להפוך לי אותה לגיף אני אודה לה מקרב לבD: וחוצמזה תפוז מסרב לעלות לי אותה אז הנה היא בקישור...
http://img186.imageshack.us/img186/5388/xmasgv6.png

DaRk ShinES

New member
ממש חמודה../images/Emo9.gif

והנה קישור שכל תמונה שתרצי זה יהפוך אותו לגיף פשוט תעלי לשם את התמונה ותלחצי Convert To GIF ואם תרצי אז גם Transparent(שיהיה שקוף) Transparent

sha chan XD

New member
אוי אני זוכרת אותה! DDD:

בפעם הקודמת שפירסמת אותה לא גמורה לפני המון זמן ממש יפה! אממאאממ הנה ב-GIF

sha chan XD

New member
ונראה לי שככה זה גם שקוף~

אם את רוצה
(בעיקר בגלל שאני עדיין בהתלהבות שהבנתי איך עושים שקוף XD) אם זה לא יצא שקוף אז לא נורא

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה רבה..D:

וכן זה אמור להיות גיף שקוף..D:

מלאאא זמן

בערך שנה וחצי שלא הייתי פה ושנתיים שלא עשיתי דוליז... אין לי ששום רעיון לנעליים אבל יצא לי סבבה יחסית לזה שלא התעסקתי עם זה מלא זמן

TheWingedPig

New member
טוב, המתנתי שהתזמון יהיה מתאים:)

בייס מ-HAVEN OF SILINDOR (אגב, יש שם המון בייסים חדשים ממש מקסימים, שווה הצצה). שנה חדשה נפלאה לכולכן!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו..=0

הדלוי ממש יפה..XD אהבתי את שילוב הבצעים..
והחצאית נראית כל כך אמיתית!!!!!!! אניישבתי ובהיתי בה 10 דקות שלמות

TheWingedPig

New member
תודה רבה:)

שילוב הצבעים חגיגי ביותר, לכבוד השנה החדשה... ואו, לא נגעתי בפוטושופ כבר מעל שבועיים ככה...מה, בשבילי זה הרבה

למעלה