שדח"ם חדש.

TheWingedPig

New member
אחלה בייס!

לא רואה משהו שדורש תיקונים בכלל, הכול נראה מאוד מקצועי^^ אשמח להשתמש בו מתישהו.

../images/Emo97.gif מתוקמתוק ../images/Emo99.gif

הדבר היחידי שמפריע לי זה שהשני קווים האלה בתחתית הבטן שלה גורם לה להראות מאוד שרירית וגברית. חוץ מזה

rotemi22

New member
הו, וואו, זה כ"כ יפה ../images/Emo99.gif

הקפלים בחולצה פשוט מדהימים.
וההצללות מעולות! :) את מרשה לי במקרה להדפיס אותה ולהדביק ביומן שלי? :] היא נורא מזכירה לי את חברה שלי (לא בשיער XD) ואשמח לשים את זה ליד יום ההולדת שלה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifD:

בייס שסיימתי בדיוק עכשיו..=] מה דעתכן?=]

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifזה כלכך חמוד!

גרר. תפוזתיפש. הבייס מקסייים!

Miss Naama

New member
מדהים כ"כ :)

הפוזה מקורית וקשה כ"כ, וגם ההבעה ממש מקסימה ומיוחדת. מזכיר קצת בהצללה את הבייסים של KH :) ממש יפה.

morusha

New member
הרבה זמן לא עשיתי..

וגם את זאתי לא סיימתי.. אני לא מצליחה לעשות כובע ובינתיים יש רק קווי מתאר.. חוץ מזה היא קצת ריקה לי.. למישהו יש רעיונות? בייס מגרפיק דולז (ככה רושמים? XD)

TheWingedPig

New member
נראה ממש נחמד:)

בחולצה יש מן חלוקה חדה כזאת בין קפלי האורך לבין קפלי רוחב, וזה קצת לא ריאליסטי (אולי כדאי לעשות מעבר פחות חד בין הרוחב לאורך). החלק של החזה לא נראה עגול (הקפלים שממש "מונחים" על השדיים לא אמורים להיות שם, זה מיותר). תוסיפי הצללת על בחולצה. באופן כללי, ההצללה שלך ממש טובה, רק מיקום הקפלים לא תמיד מתאים:) מתאר הכובע נראה בסדר, אבל הקוטר שלו נראה קטן מדי לראש של הבייס. אולי כדאי להגדיל את הקוטר, ולהוריד טיפה מהגובה. רעיון להמשך - נעלי עקב עם גרבי ברך+הדפס צבעוני, ושרשרת ארוכה ובהירה, שתבלוט על צבעי החולצה (אולי זהב):)

TheWingedPig

New member
טוף...לא מה שהתכוונתי להעלות

אז זה יחכה לשדח"ם הבא... :) בייס של DHF, היא מעצבנת אותי, ואני לא אוהבת איך שהיא יצאה....

למעלה