שדח"ם חדש.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם חדש.

דולי אחת לשרשור.
איזכור בייס חובה.
לשרשר להודעה הראשית. אינג'וי:]

InvisibleTouch

New member
אפיצ'ו, לדל"ת של עצמיP:

רקיע תודה על התגובה למכנס! איך הוא נראה עכשיו? עדיין יש מקום לשיפור..P: עשיתי לה שוונצים בצד אחד של השיער, נראה יותר טוב ככה או מקודם? :)

shanchan

New member
אני אוהבת יותר את השורטס החומים.

כמו שכבר אמרוף הסגנון שלך כזה מגניב. אני ממש אוהבת את הקווי מתאר שלך, הרעיונות וזה.. כזה fasion, זה מגניב ממש :) וגם ההצללות תואמות, ואיכשהו הבובות שלך נראות.. נקיות כאלה ומושלמות. הנעליים ממש שוות, אגב, למרות שאני שונאת גווני צהוב. :)

TheWingedPig

New member
אהבתי את החומים יותר

מאוד יוסיף עוד גוון בהיר אחד בשורטס, כדי להדגיש את קיום הקפלים:) ותוסיפי שוונצים בצד השני של האפרו, זה יצא ממש טוב^^

InvisibleTouch

New member
תודה לכולן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הבנתי שהחום יותר יפהP: אממ ושלעשות שוונצים באפרו. חנה, אני חושבת שעוד גוון בשורטס יעשו אותם קצת גושיים אבל אני אנסה:]

אני אוהבת את התיקון:]

השוונצים באפרו נפלאים וכמו כולן, גם אני מעדיפה את המכנסיים החומים, אבל בלי גוונים נוספים. דולי יפה!:]

../images/Emo80.gifהוו ../images/Emo99.gif

בהחלט עדיף שתחזרי לעשות דוליז! חבל לבזבז כישרון כזה *0* החולצה
השיער ממש יפה!! (לפחות החצי עם השוונים >.<) אני מסכימה עם חנה בקשר למכנסיים
עדיף לנסות מאשר לא לדעת אף פעם ^_^

Dandoka

New member
אווווו זה פשוט מקסים!!

*פה פעור* הצללות נהדרות, כל הכבודXDDD מדהים!

../images/Emo80.gifטרורולולוללולו

אני חושבת שאני אשנה כינוי. אבל אין לי כוח
אני רוצה כינוי מגניב וחמוד D: משהו מטורף כזה. בייס מגרפיק דולז זה היה אמור להיות לדולי מספרים, אבל תראו מה קרה
אני דווקא די מרוצה *0* אשמח לתגובות או משהו? :X (מה אני עושה כאן, מקומי הוא על הכיסא ליד השולחן עם ספר ענקי של היסטוריה ;-;)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifיא איזה חמוד!^^

רק לא אמורים לראות את הכיס של הג'ינס הזה בצד שמאל,כי זה על הצד. אולי אמורים לראות רק חלק קטן ממנו. מאוד חמוד,והצבעים כיפיים לעין D:

cecilia L

New member
בייס מצ'ריוויל

אני ממש מחבבת אותה, חוץ מהצבע של החולצה, לא הצלחתי למצוא פלטה.
אבל השיער יצא לי לא רע, אני מרוצה.
וכמובן, תודה לtheWingedPig ל קווי המתאר לנעליים, עזרת לי מאוד.

טרללל לללה ללללללההה :p

מצאתי במחשב את הבייס הזה מלפני איזה שנה. לא השתמשתי בו אף פעם ואני חושבת שאף אחד אחר לא השתמש בו, ככה שאם מישהי רוצה, בכיף
תיקונים קטנים אני אתקן, אבל לא משהו גדול

למעלה