The God Within
New member
עונה גם
. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כמעט כל יום 2. איך בכלל הגעתם אליו? הודיעו על הפתיחה שלו בהודעות של תפוז אנשים 3. אוהבים את הפורום? בהחלט 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 1 (אני חדש זו ההודעה השניה שלי פה
) 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? אני מניח שאני אהיה מרוצה - הוא נראה בחור רציני 6. כיף לכם עם האנשים כאן? מקווה 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? תגיבו לשרשור "אני חדש" שלי
8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? בוודאי 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? כרגע אני לא נמצא באף פורום בתפוז מלבד זה 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? לא 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא 15. אוהבים שאלונים קצרים? כן 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? לא יודע 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? לא יודע 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?
. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כמעט כל יום 2. איך בכלל הגעתם אליו? הודיעו על הפתיחה שלו בהודעות של תפוז אנשים 3. אוהבים את הפורום? בהחלט 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 1 (אני חדש זו ההודעה השניה שלי פה