שאלון.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif שאלון.

. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? 2. איך בכלל הגעתם אליו? 3. אוהבים את הפורום? 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? 6. כיף לכם עם האנשים כאן? 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? 12. אוהבים שאלוני זה או זה? 13. אוהבים שאלונים ארוכים? 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? 15. אוהבים שאלונים קצרים? 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?

אוהבת שאלונים

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? המון 2. איך בכלל הגעתם אליו? סתם מרפרוף על רשימות הפורומים 3. אוהבים את הפורום? כן, הוא נחמד
4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 2 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? בטח, למה לא!
6. כיף לכם עם האנשים כאן? אני לא מכירה אותם כל כך אבל כן
7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? לא עולה לי כרגע 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? אין לי התנגדות, אני בעצמי דיי חדשה 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא. אני כותבת בשם בדוי 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? בפורום שאלה קטנה 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? כן 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא 13. אוהבים שאלונים ארוכים? קצת 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? המממ קצת 15. אוהבים שאלונים קצרים? כן 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
- כי אנשים פה תומכים ואוהבים 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? חח אני לא זוכרת את כולם 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
כי זה האסוציאציה שבאה לי מהמילה מנהל. לא לקחת אישית.
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?
- כי אני שקטה בהתחלה ושומרת הכל בפנים עד שזה מתפרץ :)

אררר!../images/Emo54.gif

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? שבוע... הגזמתם. פעמיים-שלוש ביום. 2. איך בכלל הגעתם אליו? במקרה ראיתי בעמוד הראשי שנפתח הפורום. 3. אוהבים את הפורום? כן. 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 4... 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? נראה לי שכן. למה לא. 6. כיף לכם עם האנשים כאן? כן. 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? כן. אני חושבת שאנחנו עוד לא ממש קבוצה מוגדרת, אנחנו לא ממש מכירים אחד את השני ואין לנו הווי. נראה לי שזה יבוא עם הזמן... 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? לא ממש אכפת לי. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא. 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? אני הכי פעילה בפורום "רומח הדרקון". 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? אני לא כותבת שאלונים. 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא ממש. 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן. 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא ממש. 100 זה יותר מדי. 15. אוהבים שאלונים קצרים? כן. 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? אין לי מושג. 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? Mana Sama... 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
לחייך תמיד... 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?
, כמובן!

soul on fire

New member
עונה =]

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? תלוי אם אני בבית או לא.. 2. איך בכלל הגעתם אליו? לא זוכרת 3. אוהבים את הפורום? יאפ 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 3 אם לא פחות.. 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? יאפ 6. כיף לכם עם האנשים כאן? יאפ 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? נופ 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? יאפ, תמיד נחמד להכיר עוד.. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? נופ 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? בזה הכי פעילה... 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? לא הרכבתי אפעם שאלון... 12. אוהבים שאלוני זה או זה? יאפ 13. אוהבים שאלונים ארוכים? תלוי עד כמה... :O 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? האא? 15. אוהבים שאלונים קצרים? יאפ 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? :\ 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? ממ.. אני אוהבת את "כiכב ijפל" 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? :\ 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?

soul on fire

New member
לא היה מכוון אליך..

פשוט לא עלה בדעתי שום סמיילי אז כתבתי ":\" מתוך חוסר דעת... :\

אניייי :))))

. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום
המוןןן חח קשה לספור.. 2. איך בכלל הגעתם אליו
דרך "תפוז אנשים מודיע"
3. אוהבים את הפורום? חיי ונשמתי
4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים
5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל
אממ.. אני חייב לענות
6. כיף לכם עם האנשים כאן
בלי ספק שכן..
7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר
כן, להגביר את המודעות על הפורום ולהרים אותו הכי למעלה שאפשר
8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים
חשדשים בכל מקום ותמיד ברוכים הבאים
9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום
ברוררררר 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה
אני פעיל בזה ובבנים בלבד
11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם
חח כן ברור.. 12. אוהבים שאלוני זה או זה
כן זה עושה מעניין.. 13. אוהבים שאלונים ארוכים
לא.. 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"
מאה לא, עשר אולי כן.. 15. אוהבים שאלונים קצרים
כןן
16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום
למה
לא יודע
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום
כולם פה מאגניביפם
18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם

drnaji

New member
משיב ../images/Emo26.gif

1.כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? איזה 3 פעמים ביום 2. איך בכלל הגעתם אליו? יוו סיפור ממש מסובך... בקצרה - חבר טוב שלי עד לפני כמה חודשים כתב כאן משהו והייתי חייב להגיב לו.. ואז ראיתי שכיפ כאן אז נשארתי
3. אוהבים את הפורום?
4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? בתקופה האחרונה אולי 2 כי הייתי בתקופת מבחנים אבל אחרי שסיימתי אותם אני מבטיח לחזור להיות פעיל. אבל הבעיה שלא כל שרשור כאן הוא רלוונטי לגביי סטרייט כמוני 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? ברור
|כאפה| לרן על זה שהוא מנהל מצויין. 6. כיף לכם עם האנשים כאן? הכרתי דרך הפורום שני אנשים (הכוונה ליותר מסתם דיבורים במסנגר),אחד שכבר לא כותב כאן ואחת שכותבת כאן לעיתים רחוקות. ואיתם אני ממש נהנה לדבר\להתכתב 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? חסר קצת פלפל לפורום. חשבתי על לעשות תחרות שירים בפורום ואפילו מישהי מהפורום הציעה לעזור לי בזה אבל בסופ וותרתי. 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? כן. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? כן,3 אנשים מפורום אירו שלא כותבים כאן יותר וחבל. 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? ממש לא. הפורום שאני הכי פעיל בו זה פורום אירווזיון
ששם אני חבר כבר איזה 3 שנים. 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? כן 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא מת על זה 13. אוהבים שאלונים ארוכים? בכללית לא..אבל תלוי מה זה ארוך אצלך
|ראש כחול|
14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא 15. אוהבים שאלונים קצרים?
16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? לא יודע 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? לא זוכר את כל הניקים
18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? |בית"ר י-ם|
או
אחלה שאלון

מצג אחג אתה מביא לי כאפה,

אבל מצד שני אתה מפצה על זה עם אייקון שלבית"ר ירושלים
חחחחחח

drnaji

New member
../images/Emo46.gif

ה|כאפה| זאת לא כאפה במובן הפשוט של המילה
זאת כאפה נאג'ית שרק מי שמקבל את התואר חבוביס מקבל אותה
אם קבלת ממני כאפה זה סימן טוב ומשהו שאתה יכול לזקופ אותו לזכותך

asafgery

New member
תשובון

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? משתנה, יש שבועות בהם איני נכנס בכלל וישנם שבועות בהם אני מבקר כאן הרבה. 2. איך בכלל הגעתם אליו? דרך הודעה של תפוז בפורום אחר בו פעיל. 3. אוהבים את הפורום? אנשים נחמדים, התוכן פחות כך מדבר אליי. 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 2. 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? מאד. 6. כיף לכם עם האנשים כאן? אחלה אנשים. 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? לא עולה בדעתי שום דבר כרגע. 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? כל המרבה הרי זה משובח. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא
10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? נראה לי שאני הכי פעיל בפורום תקשור והתפתחות רוחנית. 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? אף פעם לא פרסמתי שאלון... 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא! אני אוהב שאלוני זה וגם זה
13. אוהבים שאלונים ארוכים? לא. 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? ממש ממש לא. 15. אוהבים שאלונים קצרים? כן. 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? אין לי מושג. 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? הדוקטור. 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? איקון של מנהל. 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם? איקון של אסף

gilad music

New member
../images/Emo26.gifאני אני אני../images/Emo36.gif

. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום?
פעם כל יום עכשיו לא הרבה ביכלל, לצערי.... 2. איך בכלל הגעתם אליו?
סתם.... חיפשתי פורום מעניין, ראיתי "ביסקסואלים" בהתחלה קראתי ורק אז היצטרפתי 3. אוהבים את הפורום?
כן, מאוד 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים?
ההיתי מאוד רוצה להיות 10 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל?
כן 6. כיף לכם עם האנשים כאן?
כן 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר?
לא 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים?
בטח, קצת מיתיבש כאן 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום?
ממש לא 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה?
לא מגלה 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם?
כן 12. אוהבים שאלוני זה או זה?
מאוד אוהב 13. אוהבים שאלונים ארוכים?
תלוי מה תוכן השאלות 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"?
כן 15. אוהבים שאלונים קצרים?
כן 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום?
שלי 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?

נומיקופ

New member
עכשיו תורי? ../images/Emo67.gif

כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום ביקור. איך בכלל הגעתם אליו? שוטטות בתפוז. אוהבים את הפורום? אם אני עונה על שאלון כזה ארוך כנראה שכן
מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? אני די חדש אבל נגיד... 7 ?!?! אתם מרוצים מתפקוד המנהל? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כיף לכם עם האנשים כאן? כן! למרות שזו ההתחלה...
הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? כן, תמיד כיף. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? עוד לא אבל בקרוב
מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים? כן עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? חח עוד לא יצא לי אוהבים שאלוני זה או זה? כן אוהבים שאלונים ארוכים? לא ממש (מישהו אמר עצלן?
) אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? 100 זה קצת יותר מדי חח אוהבים שאלונים קצרים? כן (אוהבים נקניקיות??? הייתי חייב) איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
כשקשה מרפא קצת :) איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
איזה אייקון הכי מתאים לכם?

חחחח האמת../images/Emo35.gif

לא סובל נקניקיותתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחח פעם אכלתי נקניקיה ויצאה לי ממנה נוצה כחולה
זה היה בצבא וזה היה מזעזע חחחחח לילה טוב נומיקופ
=
= 2
חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מן הסתם אוכל של צבא...... מוצאים בו הפתעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נלך על זה ../images/Emo13.gif

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? 3 ומעלה 2. איך בכלל הגעתם אליו? לא זוכרת חח 3. אוהבים את הפורום? כההההה 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 7 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? כה
חתיךךך חחח 6. כיף לכם עם האנשים כאן? לא מכירה את כולם...... 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? לא'דע 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? למה לא 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? גאווה צעירה 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? כה:) 12. אוהבים שאלוני זה או זה? כהההההה 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כה חחח 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לפעמים 15. אוהבים שאלונים קצרים? למה לא 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
למה? ככה
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? לאדעת 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? משו של בנאדם יפה חחחחחחח 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?

למעלה