שאלון.

The God Within

New member
עונה גם

. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כמעט כל יום 2. איך בכלל הגעתם אליו? הודיעו על הפתיחה שלו בהודעות של תפוז אנשים 3. אוהבים את הפורום? בהחלט 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 1 (אני חדש זו ההודעה השניה שלי פה
) 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? אני מניח שאני אהיה מרוצה - הוא נראה בחור רציני 6. כיף לכם עם האנשים כאן? מקווה 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? תגיבו לשרשור "אני חדש" שלי
8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? בוודאי 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? כרגע אני לא נמצא באף פורום בתפוז מלבד זה 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? לא 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא 15. אוהבים שאלונים קצרים? כן 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? לא יודע 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? לא יודע 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?

rotemotek1988

New member
הצילו עניתי! ../images/Emo192.gif

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום כמה פעמים 2. איך בכלל הגעתם אליו? שי(המנהל לשעבר) התכתבת איתי לפני פתיחתו וביקש הצעות לפיתוח של הפורום 3. אוהבים את הפורום? מאוד 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 8 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? אפשר יותר עוד לא שמתי לב לביצוע משהו משמעותי 6. כיף לכם עם האנשים כאן? כמובן!! לציין שמות!? 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? הודעות בלי באסה כזו אוף! 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? לא ממש אני נורא שמחה עם אלו שנמצאים אבל החדשים של עכשיו שבאו ממש חמודים אז וואלה אולי כן בעצם 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? אין לי חברים דו מיניים רק הומואים חיחי וכולם בצבא 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? טוב אני רק פה אז אין תחרות 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? של עצמי אם בכלל אני שמה אז כן חיחי 12. אוהבים שאלוני זה או זה? אוהב את זה 13. אוהבים שאלונים ארוכים? לאאאאאאאאא 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא לא לא לא 15. אוהבים שאלונים קצרים? כמובן זה קל ולא נותן למוח להתאמצ 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? DIGIZIGI (שיטריתון אח קטן) 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?

למעלה