שאלוןןן ויייי^_^

MiToOsH

New member
סתם כי אני אוהבת ../images/Emo104.gif

זמן התחלת השאלון: 1:09 קצת בכללי... שם: עמית פירסינג: נזם? קעקועים: לא גובה: משהו קטן מידת נעליים: 38.5 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: לפעמים 12 ולפעמים 22 משקפיים? לא גשר? היה עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: האלכימאי סרט מושכר שראית: רקוויאם לחלום (לא מושכר, צרוב) סרט בקולנוע: ממש לא זוכרת שיר ששמעת: הדורבנים- לא בא לי לשמוע השיר שנתקע לך בראש: I'm too sexy for הדיסק שקנית: פורטיסחרוף- כשהגיטרה מנסרת את הליילה הדיסק ששמעת: היהודים לייב 2 האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: נועם וארבל מזנגווילי החצר (מכירים?) תוכנית טלוויזיה שראית: סיינפלד איש שחשבת עליו: ידיד שלי האם... את דלוקה על מישהו: לא ממש את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן את אוהבת רכבות הרים: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לפעמים (נועם וארבל..) עישון אצל בני עשרה: כן נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 ניראה לי נשבר לך הלב: הרבה.. שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: 0 נישקת בנים: הרבה שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: הרבה התחרטת על דברים שעשית: 0 האם את חושבת שאת... יפה: לא ממש מצחיקה: לרוב כוסית: לא(!!) חברותית: כן מעניינת: כן מכוערת: לפעמים אהובה: כן דואגת: כן חמודה: כן חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: פנאן ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט צבע: כתום יום בשבוע: כולם שנואים באותה מידה היום הכי לא מועדף: -"- ג'לי: איכס תכשיט: שעון חורף\קיץ: חורף בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אבא? הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: לא זוכרת, לא צועקים עליי שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא וסתם. מה השעה עכשיו? 1:14 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לפתוח את כל ההודעות שהצטברו לי באיי סי קיו איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ערב תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: לא רעש אחרון ששמעת?: הצילצול של הפלאפון שלי נחשב? ריח האחרון שהרחת?: של הסבון שהתקלחתי איתו שעת סיום השאלון:1:15

ל י מ ו ן

New member
או קיי......./images/Emo13.gif:

שעת התחלת השאלון:חח..נזכרתי קצת מאוחר בשאלה הזאת..
שם:לילך... פירסינג:ואי..הלוואי..רוצה נזםםםםםםם!!!!!!
קעקועים:נהההה........עוד מעט חינה.. גובה:טוף..מממממ.....נמוך..מאווד נמווווך!! מידת נעליים:חחחח.....35-37.. צבע שיער:שחור חום..בקרוב אדום...וראסטווות..בעז"ה
אחים/אחיות:בררררר בררר ברר...2 גדולים חננות מציקים ואחד קטן חננה מציק(די די אל תקנאו יותר מידי כן??זה מה זה לא בריא!!
) בת כמה את נראית:אממ...בגובה-חח..אני בת 14...נראית בת.מממ...12??אולי פחות..חי חי...עצוב..בפרצוף..נתנו לי אפילו 20...:S משקפיים?יש אבל הפסקתי לשים אותם לא מזמן.(למה מי פריאר??
) גשר?לא..וגם לא היה..
עבר פלילי:לא שפות:אנגלית ועיברית. קללות ברומנית מאבא נחשב??
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:עכשיו קוראת-עסקים מפוקפקים של דייב בארי(שולט!!) סרט מושכר שראית:ממ..לוזוכרת בזמן האחרון אמא מביאה סרטים דפוקייים!! סרט בקולנוע:היום-אחי הדוב.
סרט מגניף ביותר!! שיר ששמעת:ואו..המון...ובקצב...לוזוכרת...:S(נראה לי שהאחרונים היו של בוב מארלי-האיש הזה אדיייר!!!) השיר שנתקע לך בראש:ג'נריישן-זה שהיה פה של שוטי הנבואה בהסכם ג'נבה...חח...כבר שבוע לא זז מהראש!! הדיסק שקנית:הדורבנים. הדיסק ששמעת:של הביטלס... האיש שהתקשרת אליו:מממממ...שונאת לדבר בטלפון!! האיש שהתקשר אליך:חברה. תוכנית טלוויזיה שראית:אממ..אני בקושי רואה...אממ...אתמול של יאיר לפיד..... איש שחשבת עליו:מממ.....אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים!באמת!!זה מפחיד!! האם... את דלוקה על מישהו:לא ברור... את רוצה לגור במקום אחר:גבעה מבודת מבודדת הרחק הרחק בבא"י. את חושבת להתאבד:חס וגראס!!החיים פאנן!!ותכניסו את זה לעצמכם טופ טופ לראש!! את מאמינה באהבה ווירטואלית:בטח!אבל לא רק וירטואלית.. את רוצה עוד פירסינג:נזםם!!רוצה נזםםם!!!! את אוהבת רכבות הרים:בטח!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:מניסיון-יש בזה גם חיובי.. להרוג אנשים:אני יכולה להגיד שנגד...אבל אז מה אם ה17 שכבר רצחתי??
עישון אצל בני עשרה:פאנן...רק-חיה ותן לחיות. נסיעה במכונית אחרי ששתית:חס וגראס!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:חופשי.אבל לא אני כן?? האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אני משערת שכן. אי פעם בכית על בן:בטח.. אי פעם שיקרת:בטח..אבל משתדלת שלא-לא אוהבת שקרנים!! אי פעם נעצרת:לא. כמה פעמים... היית מאוהבת:ואו המון. נשבר לך הלב:1 או 2..:S שברת לבבות:חח...לוידת.. נישקת בנות:אממ..0.. נישקת בנים:חחח.....0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:ואו שנתחיל לספור?? האם את חושבת שאת... יפה:ברוווווווא אני מדהייייייייייייימהההההה כאילווו?????
מצחיקה:יש חושומור יש.. כוסית:פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברותית:בטח!! מעניינת:אוי..אני הבנדם הכי משעממם שיש בעולם..נראה לי..:S מכוערת:לא אהובה:בטח! דואגת:חחח........מה כפת לי?? חמודה:אפשר לומר... חננה:אז מה אם כל החופש אני רק חורשת על גאומטריה הנדסית ועל המדע האבולוציוני המתפתח?? דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:פאנן!!! ממתק:ממ....שוקולד! סרט מצויר:מלך האריות-ללא ספק!!! קורנפלקס:שוגי!! מסטיק:מה שיש.. צבע:כתום וירוק!! יום בשבוע:שבת. היום הכי לא מועדף:רביעי..(4 שעות רצופ עם המחנכת..
) ג'לי:בטח! תכשיט:צמידים-והרבה...
חורף\קיץ:קיץ!! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני.....ורק כשחייבים...אפ 1 לא אוהב אותה!! ראה אותך בוכה:משפחה הלכת איתו לסרט:חח..היום עם אחי הקטן לאחי הדב..... צעק עליך:אמא..כרגיל.. שלח לך אימייל:ממ...הודעת מערכת על יותר מידי אי מיילים נחשב??
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:בטח! הופעת בציבור בפיג'מה?:חחח..יכול ליות ואני לוזוכרת.. בכית בסרט?:אפ פם.... היית על במה?:בטח! חשבת שאת הולכת למות:חס וגראס!! נכשלת במקצוע?:בתעודה-לא. הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא. רצית להיות המין השני?:בטח! וסתם. מה השעה עכשיו?1:12 תפוח או בננה?:פתוח! כחול או אדום?:ממ...אדום שמיים? סתיו או אביב:אביב!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לקרוא או לישון.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?:מממ.....פתוז. תיכון או אוניברסיטה:ממ...לפרוש בכיתה י'?? את משועממת?:מה?????אני?????לאאאאאאא... רעש אחרון ששמעת?:חח.....את הפליץ של אחי.
ריח האחרון שהרחת?:טחחח.......את הפליץ של אחי...
שעת סיום השאלון:01:20
אגב-לא מומלץ לקחת את כללל מה שאני אומרת ברצינות כן??

יעעע כמה שזה מתאים עכשיו למרות שכבר

עניתי על זה בבלוג שלי.. פשוט שעמם לי תחת : ) שעת התחלת השאלון:01:12 קצת בכללי... שם: גל פירסינג: נופ קעקועים: יש תיכנון זה נחשב גם? גובה: נמוך :\ מידת נעליים: 39 וחצי! צבע שיער: חום אחים/אחיות: אורי (נקבה,18) יאיר (זכר,6) בת כמה את נראית: לאדעת לא נראה לי שיותר מהגיל שלי משקפיים? לא גשר? לא :) עבר פלילי: אמממ אני וחברים שלי עשינו על האש במועדון במושב ושברנו פרוזק'טור וחלון (באמא שלי שבטעות) וקצת לכלכנו עם הנרגילה.. זה נחשב פלילי? שפות: עברית אנגלית יודעת קצת ספרדית מסבתא וסבא אבל מדחיקה (המורדים יו קנו.. לא מומלץ עוד יחשבו שארינ מכורה לשיט הזה גם) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:דוד בן גוריון מנהיג הרנסאנס ששקע/שלמה אהרונסון סרט מושכר שראית: אממ אנלא משכירה סרטים סרט בקולנוע: פייי... שודדי הקאריביים..? שיר ששמעת: children of bodom/hate me השיר שנתקע לך בראש: אביב גפן/קרן אור :( הדיסק שקנית: בשביל מה יש צורב..? הדיסק ששמעת: דיסק של ליאורה בצרפתית שחברה של אמא שלי (שהיא במקרה אחותה של ליאורה) הביאה לנו לשמוע... (אני מכירה סלבס...) האיש שהתקשרת אליו: יעע... ידיד שלי טל האיש שהתקשר אליך: סבתא שלי (?) תוכנית טלוויזיה שראית: סקס והעיר... (לא הייתי בטלווזיה מאז כאילו ראיתי ג'ייסון והגיבורים היום אבל פדיחה...) איש שחשבת עליו: מיי בויפרינד 3> האם... את דלוקה על מישהו: אממ לא דלוקה.. יותר מזה את רוצה לגור במקום אחר: יאפ.. כל מקום שהוא לא אביגדור (חוץ מהמובלע"ת, ב"ש ובת ים) את חושבת להתאבד: בדוגרי.. מי לא חושב? את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא (?) את רוצה עוד פירסינג: כן! בלשון...! ולמה עוד? אין לי בכלל : \ את אוהבת רכבות הרים: יעעעע!!! זה שוס! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד לגמרי.. אבל מדברת על מרחקים רציניים... להרוג אנשים: לא.. בעצם תלוי מי טבאינטרסים שלי
עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו... בגיל הזה אנשים כבר מספיק גדולים כדי להבחין בין טוב לרע נסיעה במכונית אחרי ששתית: כל עוד לא אני נוהגת : ).. חח איזה מתוחכמת אני : ) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן אני מאוד בעד.. אחד הדברים הכי יפים שיש האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא הבנתי.. אבל אף לא בכיתי כאליו בהקשר של התאהבות.. אי פעם בכית על בן: אממ לא.. ממש לא אי פעם שיקרת: אני מה פתאום! אני תמימה.. (גט ריל פיפולס...) אי פעם נעצרת: כן.. ואז המשכתי ללכת. כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 (?) נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: אולי.. לאדעת נישקת בנות: 0 נישקת בנים: יאפ שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר נחשב? התחרטת על דברים שעשית: ברור.. האם את חושבת שאת... יפה: לא.. אבל היום אמרו לי שכן אז לאדעת מצחיקה: לפעמים כוסית: ממש לא חברותית: לא ממש :\ מעניינת: נראה לי מכוערת:לפעמים אהובה: כנראה... דואגת: לא פולניה אבל כן... חמודה: חמוד אומרים על פודל.. חננה: פחח שנים לא שמעתי ת'מילה הזו... אממ לא חושבת דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שואה ממתק: סמינט כחול סרט מצויר: ג'ייסון והגיבורים (זה סדרה לא סרט. אל תעשו עניין) קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: יאמ... אממ מנטה רגיל צבע: אפור יום בשבוע: שונאת את כל הימים ובמיוחד שהם בערבית! היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: איכס תכשיט: צמיד עם מפרט שהכנתי בעצמי מהמפרט פנדר הסגול שלי חורף\קיץ: לא זה ולא זה בחדר: הקיר עם התמונות של הגיטרות האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודעת... : \ הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: אמא.. שלח לך אימייל: שיעע שנים לא בדקתי אימייל. אין לי מושג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא ממש... בכית בסרט?: חחח בכל סרט.. אפילו בפוקימון היית על במה?: כן : ) אפילו בטלוויזיה הייתי חשבת שאת הולכת למות: יש מצב.. נכשלת במקצוע?: לא : ) הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: חחחחח בימים מסויימים בחודש.... וסתם. מה השעה עכשיו? 01:35 תפוח או בננה?: בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לחפש תעסוקה אחרת או לצייר על עצמי איזה ארוחה אחרונה אכלת?: בורקס תיכון או אוניברסיטה?: פפפ מה הקשר..? את משועממת?: אם לא הייתי משועממת הייתי עושה ת'שאלון הזה? ס_O רעש אחרון ששמעת?: קירק האמט מנגן
ריח האחרון שהרחת?: הבושם שלי (ארמאני למתעניינים) שעת סיום השאלון: 01:37

omer peleg

New member
לא השקעתי

ולא שיניתי למין זכר, אז תתמודדו:) (אשכרה עניתי על זה...) שעת התחלת השאלון: 3:36 קצת בכללי... שם: עומר פלג פירסינג: היו יותר מדי קעקועים: דוד וגוליית'! גובה: 1.88 מידת נעליים: 48 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 7 בת כמה את נראית: 17 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: עדיין לא שפות: תחתונה..:) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: פרא סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: אדפטיישן שיר ששמעת: toy dolls - nellie the elephant השיר שנתקע לך בראש: toy dolls - nellie the elephant הדיסק שקנית: 10ft ganja plant - hillside astrip הדיסק ששמעת: jimi hendrix - are you expirienced האיש שהתקשרת אליו: מאור'קה האיש שהתקשר אליך: אבישוש תוכנית טלוויזיה שראית: תעודה על ילדות בנות 11 בערוץ 8 איש שחשבת עליו: היפהפייה שלי האם... את דלוקה על מישהו: תמיד את רוצה לגור במקום אחר: תמיד את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: כן את אוהבת רכבות הרים: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה:בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ישמצב אי פעם בכית על בן: ישמצב אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: + נשבר לך הלב: + שברת לבבות: + נישקת בנות: + נישקת בנים: - שכבת עם בנות: + שכבת עם בנים: - השם שלך הופיע בעיתון: - התחרטת על דברים שעשית: - האם את חושבת שאת... יפה: כן מצחיקה: כן כוסית: כן חברותית: כן מעניינת: לאללה מכוערת: לא אהובה: כן דואגת: כן חמודה: כן חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: פנאן ממתק: סקיטלז סרט מצויר: נמו קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: אה? תכשיט: טבעת לזין (מי ראה רדיו חזק?) חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה כמובן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוץ ממני? בחורה ראה אותך בוכה: אמאל'ה הלכת איתו לסרט: אמאל'ה צעק עליך: אמאל'ה שלח לך אימייל: סיוניל'ה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:לא היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: ניראה לי שכן, אבל אני לא זוכר מתי נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא וסתם. מה השעה עכשיו? 3:46 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: שאלה טובה איזה ארוחה אחרונה אכלת?: מצה עם שוקולד תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: כן רעש אחרון ששמעת?: שאלה יפה ריח האחרון שהרחת?: שוקולד שעת סיום השאלון: 3:47

omer peleg

New member
אה גדול

בקשר לנעצרת... ראיתי את זה מטאפורי בהתחלה ועכשיו הבנתי קיצר לא ובקשר לכוסית? הקצנתי נכון שזה מעניין? איזה כיף שעשו את השאלון הזה נכון? עכשיו יש עוד שירשור בפורום

the iron fairy1

New member
גמני גמני... שווה לקרוא...

שעת התחלת השאלון:11:40 קצת בכללי...מממ...מספיק? שם: שיר. פירסינג: נזם. קעקועים: לא! גובה: פעם אחרונה שבדקתי.. 1.64 ככה.. מידת נעליים: 38/39 צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 2 אחים.. אחות אחת בת כמה את נראית: מה זה השאלה הזאת? בת 4.. משקפיים? יש.. אבל אני לא משתמשת. גשר? לא  עבר פלילי: מוואהאהאהאה.. לא! שפות: אנגלית ,עברית וקצת ספרדית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:ממתקים ומעט בגדים – מאוד מומלץ ! סרט מושכר שראית: אין לי מושג.. סרט בקולנוע: נראה לי "מוצאים את נימו"...חח אני לא הולכת הרבה לקולנוע.. שיר ששמעת: "בולי הקטן ובולי שם..." באמת.. יש לי בקאזה.. השיר שנתקע לך בראש: משהו של אנבנסנס. הדיסק שקנית: מממ...מממ.. לא קונה.. עושה או צורבת.. (ששש...) הדיסק ששמעת: מממ..לא יודעת.. האיש שהתקשרת אליו: חוסה (הילה) האיש שהתקשר אליך: מאי.. תוכנית טלוויזיה שראית: יצאפן.. (השוטים היו שם) איש שחשבת עליו:יצפאן. האם את דלוקה על מישהו :כן.. אפשר להגיד.. את רוצה לגור במקום אחר: ברור.. ארה"ב.. את חושבת להתאבד: ממש לא.. טוב לי בחיים. את מאמינה באהבה ווירטואלית: מממ.. תלוי.. את רוצה עוד פירסינג: בלשון.. פנטזיה שבחיים לא תתגשם.. אני מפחדת  את אוהבת רכבות הרים: מאוווווווווווווד.. אבל זה לא אומר שהלב לא יוצא לי החוצה כל פעם מחדש... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא! זה דבר רע!! להרוג אנשים: ושוב.. תלוי מי.. יש כמה אנשים שלא הייתי מתנגדת.. עישון אצל בני עשרה: למה לא? אם זה עושה טוב.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נסיעה כן .. נהיגה לא..חחח מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מאוד בעד.. אין שום דבר רע בזה! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ברור.. אי פעם בכית על בן: ברור ! אי פעם שיקרת: אני מניחה שכן...חחח אי פעם נעצרת: לא .. *מבט תמים* כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נישקת בנות: 1 נישקת בנים: 4/5 ככה.. שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: 123456789 האם את חושבת שאת... יפה: לא! מצחיקה: לפעמים..ליד חוסה בעיקר.. כוסית: לא! חברותית: מאוד! מעניינת: תלוי כלפי מי.. מכוערת:כן! אהובה: אפשר להגיד.. דואגת: מאוד! חמודה: מממ.. אולי.. חננה: חחח.. לא.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: פאנן... ממתק: דובונים.. סרט מצויר: שרק. קורנפלקס: איכס. מסטיק: מנטה.. רגיל ואפרסק צבע: כתום. יום בשבוע: שני.. שעתיים תיאטרון מעשי! היום הכי לא מועדף: רביעי..בעעע ג'לי: לא אוהבת.. תכשיט: טבעות חלקות. חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףף בחדר: מיטה..  האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ...אבל חוץ מזה..ממ..נראה לי שחוסה.. ראה אותך בוכה: אמא.. בבה"ח אחרי הניתוח.. בכיתי מכל שטות..:/ הלכת איתו לסרט: לא זוכרת! צעק עליך: אמא.. בעעעע... שלח לך אימייל: ישרא בלוג! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן! הופעת בציבור בפיג'מה?:כן! בכית בסרט?: כן! היית על במה?: כן! חשבת שאת הולכת למות: לא! נכשלת במקצוע?: ברור... הורידו אותך כיתה?: לא! הקפיצו אותך כיתה?:לא! רצית להיות המין השני?: כאילו דאאאאאאאאא... וסתם. מה השעה עכשיו? 11:47 תפוח או בננה?:בננה.. כחול או אדום?: אדום. סתיו או אביב: סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לדבר עם אנשים באייסיקיו. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? : ערב.. אתמול. תיכון או אוניברסיטה?: תיכון. את משועממת?: מאוד! רעש אחרון ששמעת?: החתול שלי עושה "מיאו.." ואז אבא שלי עונה לו "מה יש?!" ריח האחרון שהרחת?: של בגט טרי על הבוקר.. (I love u dady) שעת סיום השאלון:11:49

טוב לפחות זה יעביר לי את הזמן... :)

שעת התחלת השאלון:12:18 קצת בכללי... שם: מעיין פירסינג: אין :/ אבל יש לי 10 חורים באוזניים (ביחד) אז זה מפצה.. קעקועים: אין גובה: מטר 70 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 קטנים ממני בת כמה את נראית: 18 משקפיים? יש אבל לא הולכת איתם (בעעעע משקפיים) גשר? היה לפני 4 שנים עבר פלילי: מממ לא שפות: עיברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנזיר שמכר את הפרארי שלו סרט מושכר שראית: הצילצול סרט בקולנוע: מת לצעוק 3 (אני לא מאלה שרצים לבית קולנוע לסרטים חדשים) שיר ששמעת: בדיוק עכשיו אני שומעת שוטי הנבואה - פרילי השיר שנתקע לך בראש: זה מביך מידי אבל זה "עגבנייה מלפפון עגבנייה מלפפון שקשוקה שקשוקה" (חחח שיר קייטנות , ילדות עשוכה) הדיסק שקנית: לא כל כך קונה דיסקים הדיסק ששמעת: דיסק שחברה שלי צרבה לי האיש שהתקשרת אליו: מממממ ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:לא זוכרת :) איש שחשבת עליו: לא זוכרת... האם... את דלוקה על מישהו:לא (חחחח השאלה הזו מחזירה אותי 7 שנים אחורה) את רוצה לגור במקום אחר: לא את חושבת להתאבד: לא את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את רוצה עוד פירסינג: עוד?!? חחח שיהיה לי ואז נדבר על עוד... את אוהבת רכבות הרים: כן!!!!!!!!!!!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: ..... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברה נחשב?! אי פעם בכית על בן: כן לצערי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת די והותר נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 3 נישקת בנות: 1 (חייבת לציין שהייתי שיכורה) נישקת בנים: לא סופרת.. משהו כמו 10 נראה לי שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 2! (כולל פעם אחת עיתון ביצפר אם זה נחשב חחח) התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים.. האם את חושבת שאת... יפה: רגיל לא משהו מיוחד מצחיקה: מממ לפעמים תלוי באיזה מצב אבל אני צוחקת ממממממש מהכל כוסית: רגיל חברותית: נראה לי שכן מעניינת: שאחרים יגידו לא אני... מכוערת: לכל אחד יש את הימים שלו :) אהובה: wtf?! דואגת: כשצריך.. חמודה: :) חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מאצחיק ממתק: סוכריה על מקללללללל סרט מצויר: מלך האריות 1 (2 הורס!!! החרמה על סרטי ההמשך!!) קורנפלקס: כריות יאמ יאמ מסטיק: מנגו אפרסק צבע: עכשיו זה כתום יום בשבוע: שבתתתתתתתת היום הכי לא מועדף: שני (בעעע יש ביולוגיה וחוזרים ב5 הביתה) ג'לי: לא איכס זה מגעיל!! תכשיט: ואווו יש לי הרבההההה אבל הכי זה שרשראות וצמידים... חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה מיטה מיטה מיטה!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: שני ידידים שלי צעק עליך: לא צועקים עליי בדר"כ.. :) שלח לך אימייל: ידיד שלי מחו"ל!!! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע?: לא בתעודה מבחנים ובחנים כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: פחחחח בטח רצית להיות המין השני?: זה יכול להיות מעניין וסתם. מה השעה עכשיו? 12:54 תפוח או בננה?: תפוחחחחח כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: ימשיך להשתעמם (?) איזה ארוחה אחרונה אכלת?: חביתה תיכון או אוניברסיטה?: תיכון את משועממת?: מאודדדדדד רעש אחרון ששמעת?: רעש הטיגון שאמא מכינה את השניצל לארוחת צהריים ריח האחרון שהרחת?: ריח הטיגון של השניצל שאמא מכינה לארוחת צהריים שעת סיום השאלון: 12:56

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifאני:)

איזה כייף משו שיפיג תשיעמום
שעת התחלת השאלון: 23:09 קצת בכללי... שם: לי פירסינג: פופיק קעקועים: אין גובה: 170 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בכיתה ט בת כמה את נראית: לא יודעת:| משקפיים? אין גשר? יש=\ עבר פלילי: לא שידוע לי:| שפות: עברית..אנגלית עילגת ביותר..וערבית בפוטנציה(?) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קוראת.. סרט מושכר שראית: לא זוכרת.. סרט בקולנוע: מזמן לא הייתי בקולנוע חח שיר ששמעת: קסם שחור של חלוצי החלל
היה עכשיו ב24 השיר שנתקע לך בראש: קסם שחור... הדיסק שקנית: בוטן מתוק בקרקס הדיסק ששמעת: הדיסק של תומר יוסף(תגידו משו) האיש שהתקשרת אליו: עדי האיש שהתקשר אליך: עדי תוכנית טלוויזיה שראית:הבמה המרכזית ב24..נחשב?! אם לא אז פספוסים איש שחשבת עליו: לא יודעת:| האם... את דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: נחמד לי פה..אולי באירלנד..אבל בטח ימאס לי מהר את חושבת להתאבד: לא
את מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את רוצה עוד פירסינג: אם היה לי אומץ..אז הייתי רוצה עוד הרבה את אוהבת רכבות הרים: מאודדד
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? להרוג אנשים:
תלוי מי..:| עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד..דהה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
מה רע בזה? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ? אי פעם בכית על בן: ? אי פעם שיקרת: דהה..:| אי פעם נעצרת: ? כמה פעמים... היית מאוהבת: רק שהייתי בכיתה א..חח עצוב:| נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: כל בוקר נשיקה+חיבוק לחברות שלי..נחשב?! האם את חושבת שאת... יפה:
מצחיקה:
כוסית:
חברותית:
מעניינת: |אייקוןמעניין| מכוערת:
אהובה:
דואגת: |אייקוןאימהי| חמודה:
חננה:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: טעמי
סרט מצויר: מלך האריות!! קורנפלקס: כריות!! מסטיק: איכס!!פויה צבע:שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ? תכשיט: ? חורף\קיץ: חורף דההה! בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:עדי נראה לי ראה אותך בוכה: עדי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת..זה היה מזמן צעק עליך: לא יודעת..:| בטח אמא שלח לך אימייל: לא יודעת..אני באמת צריכה לבדוק מייל:| האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: פעם יצאתי לקחת משו מהאוטו בפיג'מה..והאוטו היה רחוק..אבל לא ראו אותי אנשים
בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: בתעודה לא..אני ילדה מחוננת..וצנועה(?) הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: כן וסתם. מה השעה עכשיו?23:25 תפוח או בננה?:תפוח
כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לא יודעת..:| איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ערב תיכון או אוניברסיטה?: חופש(?) את משועממת?: כן...איזה עוד סיבה יש לי לעשות תשאלון הזה? רעש אחרון ששמעת?: הטלווזיה ברקע..בעע יש מזרחית
ריח האחרון שהרחת?: הריח של האוכל של האאמ של הילדה שאני חונכת שעת סיום השאלון: 23:26

למעלה