או קיי......./images/Emo13.gif:
שעת התחלת השאלון:חח..נזכרתי קצת מאוחר בשאלה הזאת..
שם:לילך... פירסינג:ואי..הלוואי..רוצה נזםםםםםםם!!!!!!
קעקועים:נהההה........עוד מעט חינה.. גובה:טוף..מממממ.....נמוך..מאווד נמווווך!! מידת נעליים:חחחח.....35-37.. צבע שיער:שחור חום..בקרוב אדום...וראסטווות..בעז"ה
אחים/אחיות:בררררר בררר ברר...2 גדולים חננות מציקים ואחד קטן חננה מציק(די די אל תקנאו יותר מידי כן??זה מה זה לא בריא!!
) בת כמה את נראית:אממ...בגובה-חח..אני בת 14...נראית בת.מממ...12??אולי פחות..חי חי...עצוב..בפרצוף..נתנו לי אפילו 20...:S משקפיים?יש אבל הפסקתי לשים אותם לא מזמן.(למה מי פריאר??
) גשר?לא..וגם לא היה..
עבר פלילי:לא שפות:אנגלית ועיברית. קללות ברומנית מאבא נחשב??
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:עכשיו קוראת-עסקים מפוקפקים של דייב בארי(שולט!!) סרט מושכר שראית:ממ..לוזוכרת בזמן האחרון אמא מביאה סרטים דפוקייים!! סרט בקולנוע:היום-אחי הדוב.
סרט מגניף ביותר!! שיר ששמעת:ואו..המון...ובקצב...לוזוכרת...:S(נראה לי שהאחרונים היו של בוב מארלי-האיש הזה אדיייר!!!) השיר שנתקע לך בראש:ג'נריישן-זה שהיה פה של שוטי הנבואה בהסכם ג'נבה...חח...כבר שבוע לא זז מהראש!! הדיסק שקנית:הדורבנים. הדיסק ששמעת:של הביטלס... האיש שהתקשרת אליו:מממממ...שונאת לדבר בטלפון!! האיש שהתקשר אליך:חברה. תוכנית טלוויזיה שראית:אממ..אני בקושי רואה...אממ...אתמול של יאיר לפיד..... איש שחשבת עליו:מממ.....אני לא מפסיקה לחשוב על אנשים!באמת!!זה מפחיד!! האם... את דלוקה על מישהו:לא ברור... את רוצה לגור במקום אחר:גבעה מבודת מבודדת הרחק הרחק בבא"י. את חושבת להתאבד:חס וגראס!!החיים פאנן!!ותכניסו את זה לעצמכם טופ טופ לראש!! את מאמינה באהבה ווירטואלית:בטח!אבל לא רק וירטואלית.. את רוצה עוד פירסינג:נזםם!!רוצה נזםםם!!!! את אוהבת רכבות הרים:בטח!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:מניסיון-יש בזה גם חיובי.. להרוג אנשים:אני יכולה להגיד שנגד...אבל אז מה אם ה17 שכבר רצחתי??
עישון אצל בני עשרה:פאנן...רק-חיה ותן לחיות. נסיעה במכונית אחרי ששתית:חס וגראס!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:חופשי.אבל לא אני כן?? האם את\ה... אי פעם בכית על בת:אני משערת שכן. אי פעם בכית על בן:בטח.. אי פעם שיקרת:בטח..אבל משתדלת שלא-לא אוהבת שקרנים!! אי פעם נעצרת:לא. כמה פעמים... היית מאוהבת:ואו המון. נשבר לך הלב:1 או 2..:S שברת לבבות:חח...לוידת.. נישקת בנות:אממ..0.. נישקת בנים:חחח.....0 שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון:0 התחרטת על דברים שעשית:ואו שנתחיל לספור?? האם את חושבת שאת... יפה:ברוווווווא אני מדהייייייייייייימהההההה כאילווו?????
מצחיקה:יש חושומור יש.. כוסית:פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חברותית:בטח!! מעניינת:אוי..אני הבנדם הכי משעממם שיש בעולם..נראה לי..:S מכוערת:לא אהובה:בטח! דואגת:חחח........מה כפת לי?? חמודה:אפשר לומר... חננה:אז מה אם כל החופש אני רק חורשת על גאומטריה הנדסית ועל המדע האבולוציוני המתפתח?? דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:פאנן!!! ממתק:ממ....שוקולד! סרט מצויר:מלך האריות-ללא ספק!!! קורנפלקס:שוגי!! מסטיק:מה שיש.. צבע:כתום וירוק!! יום בשבוע:שבת. היום הכי לא מועדף:רביעי..(4 שעות רצופ עם המחנכת..
) ג'לי:בטח! תכשיט:צמידים-והרבה...
חורף\קיץ:קיץ!! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני.....ורק כשחייבים...אפ 1 לא אוהב אותה!! ראה אותך בוכה:משפחה הלכת איתו לסרט:חח..היום עם אחי הקטן לאחי הדב..... צעק עליך:אמא..כרגיל.. שלח לך אימייל:ממ...הודעת מערכת על יותר מידי אי מיילים נחשב??
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת:בטח! הופעת בציבור בפיג'מה?:חחח..יכול ליות ואני לוזוכרת.. בכית בסרט?:אפ פם.... היית על במה?:בטח! חשבת שאת הולכת למות:חס וגראס!! נכשלת במקצוע?:בתעודה-לא. הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא. רצית להיות המין השני?:בטח! וסתם. מה השעה עכשיו?1:12 תפוח או בננה?:פתוח! כחול או אדום?:ממ...אדום שמיים? סתיו או אביב:אביב!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לקרוא או לישון.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?:מממ.....פתוז. תיכון או אוניברסיטה:ממ...לפרוש בכיתה י'?? את משועממת?:מה?????אני?????לאאאאאאא... רעש אחרון ששמעת?:חח.....את הפליץ של אחי.
ריח האחרון שהרחת?:טחחח.......את הפליץ של אחי...
שעת סיום השאלון:01:20
אגב-לא מומלץ לקחת את כללל מה שאני אומרת ברצינות כן??