שאלוןןן ויייי^_^

../images/Emo110.gifשאלוןןן ויייי^_^

נמנמ זה היה בפורום דוליז
וזה מסתובב לו, נודד למרחקים.. שעת התחלת השאלון: קצת בכללי... שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את דלוקה על מישהו: את רוצה לגור במקום אחר: את חושבת להתאבד: את מאמינה באהבה ווירטואלית: את רוצה עוד פירסינג: את אוהבת רכבות הרים: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: האם את חושבת שאת... יפה: מצחיקה: כוסית: חברותית: מעניינת: מכוערת: אהובה: דואגת: חמודה: חננה: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: וסתם. מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?: כחול או אדום?: סתיו או אביב: מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: איזה ארוחה אחרונה אכלת?: תיכון או אוניברסיטה?: את משועממת?: רעש אחרון ששמעת?: ריח האחרון שהרחת?: שעת סיום השאלון:

nawa

New member
אני

שעת התחלת השאלון: 23:53 קצת בכללי... שם: נאור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: עוד 4 בן כמה אתה נראה: 22 משקפיים? יש (לנהיגה) גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית וערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: שיחות עם אלוהים סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: שר הטבעות - שובו של המלך שיר ששמעת: שוטי הנבואה - ידיעה השיר שנתקע לך בראש: אין כזה כרגע הדיסק שקנית: כבר מזמן לא קניתי דיסקים...מחכה שיצא שוטי הנבואה הדיסק ששמעת: חיילי הנקמה האיש שהתקשרת אליו: לא התקשרתי האיש שהתקשר אליך: בת דודה שלי , דקלה תוכנית טלוויזיה שראית: פינת אור איש שחשבת עליו: טיה, ידידה טובה שלי האם... אתה דלוק על מישהו: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש, אולי בצפון הארץ , גולן וכאלה אתה חושב להתאבד: ממש לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אתה רוצה עוד פירסינג: לא אתה אוהב רכבות הרים: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיבושם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא שאני זוכר אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהב: כן, פעם אחת נשבר לך הלב: כן, פעם אחת שברת לבבות: לא יודע נישקת בנות: כן נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: אני חושב שלא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה נחשב ? סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: לא אוכל מסטיק: בזוקה צבע: כתום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא ממש תכשיט: עגיל חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האחיין שלי...חחחח ראה אותך בוכה: משפחה הלכת איתו לסרט: חבר מהלימודים צעק עליך: לא יודע שלח לך אימייל: מרצה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כל הזמן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא וסתם. מה השעה עכשיו? 00:05 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?: טוסט תיכון או אוניברסיטה?: אוניברסיטה אתה משועמם?: לפעמים רעש אחרון ששמעת?: הצליל של האייסיקיו ריח האחרון שהרחת?: מרכך כביסה שעת סיום השאלון: 00:07

סתם שאלה

רשמת בממתק: במבה אז אמרו לי שבמבה מגדיל את השדיים.. זה נכון? כי מאז אני התחלתי לטחון במבה אבל אני לא אוהבת במבה זה לא טעים..

זה קצת ארוך..

אבל אני מתה משעמום.. שעת התחלת השאלון:23:49 קצת בכללי... שם: חגית פירסינג: באף קעקועים: רק חינה.. (אמא לא מרשה) גובה: 1.69 אבל נראה לי שגבהתי קצת מאז.. מידת נעליים:40-41 (כן כן.. אני יודעת שזה גדול..
) צבע שיער: החלפתי הרבה פעמים.. טבעי-שחור חום כהה ואז צבעתי לחום בהיר אחרי זה לאדום אבל לא רואים כל כך אדום ועכשיו לקראת פסח אני מחמצנת וצובעת לאדום שוב.. אחים/אחיות:אחת גדולה יותר ממני בשנה ו2 קטנים בת כמה את נראית: גדולה.. בגלל זה מתחילים איתי זקנים כל הזמן.. 19 משקפיים? עדשות מגע! גשר? היה טוב וטוב שהיה עבר פלילי: חיחיחחח.. שומדבר רציני.. שפות: עברית אנגלית.. אמא התעקשה שאני יעשה בגרות בצרפתית אבל למי יש כוח בשביל זה...!?!? הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר האחרון.. עדיין לא גמרתי לוקח לי שנה לקרוא כזה ספר ארוך.. סרט מושכר שראית: אממ.. מזמן לא ראיתי סרט סרט בקולנוע: "אממ.. מזמן לא ראיתי סרט " שיר ששמעת: הרבה השיר שנתקע לך בראש: chop suey של system of a down הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: עמוס האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: ביגבגים איש שחשבת עליו: עמוס האם... את דלוקה על מישהו: לא כל כך את רוצה לגור במקום אחר: כן את חושבת להתאבד: רק לפעמים.. את מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את רוצה עוד פירסינג: בטטטטחחח את אוהבת רכבות הרים: "בטטטטחחח" בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד תלוי מי להרוג אנשים: בעד.. (תלוי את מי..) עישון אצל בני עשרה: מי שבא לו בכיף.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד שיעשו מה שבא להם חופשי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא יודעת.. נישקת בנות: 0 סורי יש לי משיכה לבנים משום מה.. נישקת בנים: לא יודעעת.. שכבת עם בנות:חיחחח "סורי יש לי משיכה לבנים משום מה.." שכבת עם בנים: בתולה עד לחתונה..אמא לא מרשה (סתאם נראה לכם..) השם שלך הופיע בעיתון:פעם או פעמיים לא יודעת.. התחרטת על דברים שעשית:הרבה האם את חושבת שאת... יפה: אממ.. בסדר.. מצחיקה: לפעמים כוסית: לא יודעת.. חברותית: מאוד (תלוי למי..) מעניינת: אממ.. רגע צריכה לחשוב על זה.. מכוערת:לא נראה לי שאני מכוערת אבל תלוי לדעת מי אהובה: כןן.. לפחות מקווה דואגת: לחברות שלי כל הזמן חמודה: מאוד מאוד מאוד
חננה:
פחחח.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: תלמה מסטיק: בזוקה אבטיח צבע: אדום / שחור יום בשבוע: אממ.. שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: אדום תכשיט: טבעת/צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר: כל דבר שיש מקום בשבילו (ויש תקציב.. חיחיחח מיתון אנשים) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: אממ.. לא זוכרת צעק עליך: אמא שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: חיחיחחחח.. אממ.. מהחלון זה גם נחשב.? בכית בסרט?: כןן היית על במה?: כן.. חיחחח פורים חשבת שאת הולכת למות: כשפתחתי תראש אני לא זוכרת אבל אמרו לי שאני אמרתי שאני עומדת למות כל הזמן נכשלת במקצוע?: הסטוריה מקצוע בן זונה! הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לאא רצית להיות המין השני?: כן.. זה נראה לי פשוט יותר וסתם. מה השעה עכשיו? 00:08 תפוח או בננה?:בננה כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: הרגליים שלי נרדמו- להעיר אותם איזה ארוחה אחרונה אכלת?: פיצהה תיכון או אוניברסיטה?: בלעעעעע.. את משועממת?: לא שמתם לב? רעש אחרון ששמעת?: חיחח מזה השאלה הזאת ריח האחרון שהרחת?: פיצההההה שעת סיום השאלון: 00:09

כן יש לי!!../images/Emo9.gif

הלכתי לישון שרשמת את ההודעה כבר.. מה לעשות יש לימודים..(היו!!) 325593510-- תוסיפו אותי אנשים בכיף אל תהיו רעים..

../images/Emo110.gifחח תראי מה כתבתי בשאלה של

איזה מסטיק אתם הכי אוהבים (או שזה היה איזה ממתק אתם הכי אוהבים) חחח את צפויה:p

../images/Emo110.gifאני עונה^_^

שעת התחלת השאלון:00:04 קצת בכללי... שם: רונית פירסינג: פופיק קעקועים: נופ גובה: 1.6
P (נמוכים שולטים!!) מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח, אחות (גדולים) בת כמה את נראית: אני בת 16..בת כמה אני נראת תגידו אתם:p משקפיים? כה:\ גשר? נופ עבר פלילי:אמממ אמממ לא:p שפות: עברית אנגלית (כן 5 יח' ואני בקושי יודעת משו שם:\) וערבית (אה האא ממש) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הארי פוטר 5 (נו זה מעניין!!) סרט מושכר שראית: ממש לא זוכרת סרט בקולנוע: כנ"ל שיר ששמעת: ידיעה באלי יצפאן:p השיר שנתקע לך בראש: למאיה יש אקדח הדיסק שקנית: או ואהה..אני לא קונה דיסקים כ"כ הדיסק ששמעת: שצרבו לי ליומולדת חי חי האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי האיש שהתקשר אליך: אממ כבשונת הקטנה שלי^_^ (ידידה שלי שהיא גם רחוקת רחוקת משפחה (היינו בארוע ופתאום היא הייתה שם פחח):p) תוכנית טלוויזיה שראית: גיא פינס איש שחשבת עליו: אמממ לא זוכרת האם... את דלוקה על מישהו: נופ את רוצה לגור במקום אחר:נופ את חושבת להתאבד: נופ את מאמינה באהבה ווירטואלית:נופ את רוצה עוד פירסינג: נופ את אוהבת רכבות הרים: אממ זה חביב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד כשזה לא אני:p האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אמממ 2 נראה לי נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לויודעת:O נישקת בנות: שו? שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: קשה לספור יש פול האם את חושבת שאת... יפה: לא מצחיקה: לפעמים כוסית: לא חברותית: כה מעניינת: לפעמים מכוערת:לפעמים אהובה: אה? דואגת: לפעמים חמודה: -"- חננה: לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: הי-הי\שווה^_^ ממתק: מסטיקים\טופיייייי סרט מצויר: אלאדין!!! קורנפלקס: כריות נמ נמ נמ מסטיק: מנגו-אפרסק כאילו איזה שאלה (חי חי מעניין מה לי תענה על זה:p) צבע: עכשיו כתום ושחור יום בשבוע: ראשון שישי ושבת היום הכי לא מועדף: חמישי ג'לי: תות תכשיט: צמידים מחוטים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אמא:\ הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אחותי היום בבוקר>.< לי עדת שמיעה:p שלח לך אימייל: לא זוכרת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כה הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?: כה היית על במה?: כה חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע?: מבחנים-בחנים כה..תעודה לא הורידו אותך כיתה?: גן זה גם נחשב? הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?: כה חח (לא חשבתי על ניתוח אבל בכל זאת) וסתם. מה השעה עכשיו? 00:17 תפוח או בננה?:תפוח כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב: אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?: להמשיך להשתעמם איזה ארוחה אחרונה אכלת?: חביתה בלחמניה תיכון או אוניברסיטה?: חטיבה:\ את משועממת?: כן..למה אחרת הייתי עושה את השאלון הזה? רעש אחרון ששמעת?: תטלויזיה שמאחורי ריח האחרון שהרחת?: לא זוכרת:O שעת סיום השאלון:00:18 (לא עשיתי אותו ברצף)

N E Z E K

New member
חחחח... השאירו אותך גן??

חחחחחח.... למה השאירו אותך?? מה לא ידעת להרכיב לגו או משהו כזה?? חחחחחח....

../images/Emo110.gif חחחח

כי אני הייתי קטנה כזאת וגם נולדתי מוקדם בשנה (6.9.87) אז זה גבולי כזה.. לכי תביני הורים:\

../images/Emo110.gif חחחח

כי אני הייתי קטנה כזאת וגם נולדתי מוקדם בשנה (6.9.87) אז זה גבולי כזה.. לכי תביני הורים:\

למעלה