קורי עכביש 8/8

../images/Emo26.gif

החלק ביממה שאני הכי פחות אוהב הוא מ- 12 עד אחת בצהריים. זה חלק מציק וקצת מיותר. והמשקה הכי טוב הוא קפה ללא ספק.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 9/8

הנה כבר פינה מספר 5.... מי שחושב שזה 5 פינות יותר מידי שירים את היד....

העכביש2

New member
../images/Emo23.gif חג האהבה ../images/Emo23.gif

אז קודם כל, חג אהבה שמח לכולם. דבר שני: בעקבות שיחה קטנה עם עירית הבוקר הגעתי למסקנה שחג האהבה לא עושה לי כלום. האם זה בגלל שאני לבד? וואלה לא יודע. אבל זה המצב. האם בכלל יש דבר כזה "חג האהבה"? לי נראה שזה עוד אחד מהמצאותיו המשונות של האדם.. כדי לאהוב לא צריך יום, ולא צריך זמן. אהבה באה מבפנים ולא צריך את כל הבולשיט הזה של יום או ימים שמוקדשים לעיניין.... ואולי אני מדבר ככה כי אין לי אף אחת, אבל כמו שאני רואה את זה -- דעתי לא תשתנה וזה מכיוון שזה דבר מהותי הרבה יותר.. לאהבה אין יום...

יום האהבה

גם אליי לא הכי מדבר וזה לא בגלל שאין לי אהבה כי גם שהיה לא הייתי עושה מהיום הזה מי יודע מה... אבל זה נחמד שיש יום בשנה שמוקדש לזה למרות שאהבה יכולה לבוא בכל זמן ובכל מקום

אז אצלי זה קצת הפוך

כל פעם יצא שייתי ביום הזה עם מישהו אבל היום הזה לא הכי דיבר אליי אני מתכוונת שלא הייתי צריכה סיבה למסיבה השנה אני לבד... זה לא ממש מפריע לי, אולי טיפה אבל לא כדי להכנס למחשבות על זה

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif השיר היומי ../images/Emo220.gif

והיום חברים, הבאתי אותה לכולם בשיר אופטימי, שיהיה מצב רוח טוב וטוב על הנשמה (נו, גם בגלל חג האהבה):
Jewel - good day אולי חלקכם מכירים את הזמרת הזאת שעושה מוזיקה מעולה, מומלצת מאוד. זה השיר החדש שלה ופה היא מעט יותר רעשנית אבל השיר יפיפה ועם מילים פשוטות שעושות את זה: "It's gonna be all right, no matter what they say It's gonna be a good day, just wait and see It's gonna be all right, cause I'm all right with me It's gonna be, it's gonna be, it's gotta be"

exterior

New member
זה באמת שיר יפה ../images/Emo13.gif וג'ול תמיד

נוגעת, חודרת לליבי

exterior

New member
והשיר היומי שלי (או אולי רק שיר

הבוקר
) הראשון ליום האהבה: "מספר לכולם על הילדה שלי פייה מאגדה לא נותן מבט באף אחת תדעי שאת היחידה מחפש דרכים איך להראות לך ולפתור את החידה עולם מטורף שמספק לנו יותר מגדי מידע ניקח את הזמן לאט לאט אני ואת לא נמהר אם אני עוזב זה רק לקצת, אני חוזר לא משנה לאן נלך לא משנה מה נעשה נוכל לעשות את כל מה שנרצה" (שבק ס'- רק תגידי לי
) http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/333.html

exterior

New member
השיר השני (ובכוונה אלו שירים בעברית

כי היום חוג האהבה ולא ולנטיינס דיי) "מילים נמסות ברוח מה שנסגר פתוח כמה שבירה אהבתך הפחד חושף שיניים נוגס חוצה לשניים כמה פצועה אהבתך אבל אני יציב כמו אבן ורגוע כמו החול אהבתי ברורה כשמש עד שמחשיך לך על הכל" (דניאל סלומון- אין כמו האהבה שלך
) http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/9871.html (דניאל "תעשה לי ילד" חחחח
)

exterior

New member
השלישי והאחרון (????)

כן, כן, שוב דניאל סלומון הרומנטי
"נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב את אפילו יפה עצובה וכואבת ואולי יש בך הכל נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת וגם יש לך מקום בשבילי את אפילו יפה וכל כך מיוחדת ואולי זה בעצם הכל". (דניאל סלומון- אהבה
) http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/8189.html

exterior

New member
שיר הלילה שלי ../images/Emo13.gif

ברוח יום האהבה (ד"א הירח כ"כ מדהים ביום הזה, פשוט לבהות ולהתענג, ממש רגעים של אושר עילאי והתחברות ליקום) Ryan Adams- Wonderwall (acustic
הקאבר של ראין אדמס (התותך) לשיר של אואזיס (מאלבומם השני- אם אני לא טועה what's the story morning glory) ועוד הקאבר בביצועו האקוסטי...חוויה עילאית לאוזניים. ואם נשלבו עם הסתכלות על הירח, בריזה קרה, חושך (למרות שאורו של הירח הלילה כה חזק ונוצץ) נקבל מתכון בטוח להרגשה טובה. "זה רק אור הירח"? ממש לא
לילה טופ וחלומות פז everybody שרון

העכביש2

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

דניאל סולומון הוא כ"כ חג האהבה
ואיך אפשר בלי השיר שלו שמוקדש ליום הזה: "אהבה" "אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה "

העכביש2

New member
../images/Emo176.gif שאלת היום ../images/Emo176.gif

אז בהשראת החג כי אין מנוס
: מהו הדבר האחד והיחיד, פשוט או לא, גדול או קטן, שהייתם רוצים לעשות עם הבן זוג ביום הזה -- חג האהבה (ונכון שלא צריך סיבה מיוחדת לעשות דברים שאוהבים אחד עם השני, אבל בשביל הסימבוליות) בואו נשמע אתכם..

העכביש2

New member
אז אני אתן את שלי

מועדף עלי בכל זמן ועת... פשוט.. ללכת לים על החוף בשעות הערב...לשבת ולדבר..לשבת ולשתוק..לשכב על החוף ביחד...להחזיק ידיים..להסתכל לאופק...
החיים יפים...

Natalila

New member
הייתי רוצה

לקחת את בן הזוג שלי ולחבק אותו חזק חזק. להסתכל לו בעיניים ולהגיד לו כמה אני אוהבת אותו
. לשכב לצידו וללטף אותו עד שנרדם.. לתת לו את כל כולי והרבה יותר..

למעלה