קורי עכביש 8/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 8/8

פינה מספר 4... והיום יום שלישי פעמיים כי טוב! (אני זוכר יום שלישי אחד בצבא שהיה מה זה חרא ואמרתי לעצמי בלב: "ממש פעמיים כי טוב"...
) בוקררררררר טובבבבבבבב לכולם

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif אדי באטלר שר מארון 5

אז מארון 5 (maroon 5 ) היא להקה שאני אוהב, ולכן הסיפור הבא הקפיץ אותי אתמול: אז שימו לב לקטע ההזוי הבא: היום עבדתי (במלצרות) והיה אירוע נחמד כזה וקטן של 200 איש (צרפתיים
)... האנשים מגיעים, אנחנו מגישים אוכל בכניסה, שותים, מצחקקים כשלפתע נכנס... אדי באטלר... זוכרים אותו? את באטלר? לפני כמה חודשים הוא ייצג את ישראל באירוויזיון עם "זה הזמן"... אז הוא הגיע כדי להופיע בחתונה...עושה רושם של בחור חביב למדי (אמר לי שלום בלבביות)... החופה התקיימה, אנשים שמחו ואז התחיל באטלר לשיר ביחד עם הלהקה שלו...(הביא בהופעה של כמעט שעה!)... אחרי איזה 30 דקות של כל מיני שירים וגרסאות (הוא שר למשל את "in the club" של פיפטי סנט ואת "יה" של אשר בעוד...) הוא הביא אותה בהפוכיה שגרמה לי להשתנק מרוב שמחה: פתאום משום מקום, ללא אזהרה, התחיל הפלייבק (המקורי) של "this love", ובאטלר וחבורתו שרו את השיר הזה בצורה מעוררת כבוד! (חוץ מכמה מילים שנבלעו פה ושם אבל מי סופר)... הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי!
אדי באטלר אתה תותח

העכביש2

New member
../images/Emo18.gif אייס בננה

"אייס בננה זה דבר מגעיל...יש לו טעם של אקמולי"
(גלי מותר-לי משתפת בנפלאות הטעם הבנני....)

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif השיר היומי ../images/Emo220.gif

Phantom Planet - Lonely Day כן כן לצערי זה המצב. יום לבד וזה מכיוון שהייתי צריך להיות עכשיו בעזריאלי במפגש פורום אחר אבל עבודה מוזרת מונעת את זה ממני... לפעמים בחיים יש לנו מועקות לא מוסברות מכל מיני דברים מפגרים...
Robbie Williams - Rudebox זה השיר החדש של רובי וויליאמס ומרוב שהוא מוזר הוא יפה
סחטיין עליו

העכביש2

New member
../images/Emo176.gif שאלת היום ../images/Emo176.gif

2 שאלות ליתר דיוק: בהמשך ל"ערב" שדיברנו עליו לפני יומיים: איזה חלק במהלך היום אתם ממש ממש לא אוהבים? (שלא לומר לא סובלים?!) שאלה שניה, כדי לסגור את הנושא אחת ולתמיד: מה אתם הכי הכי אוהבים לשתות, או ליתר דיוק: מהו המשקה האולטימטיבי שלכם? (ראיתם? היום שאלות קלילות ולא חופרות במוח...
)

Barvazoom

New member
אני...

*אין חלק כזה ביום.. אולי הבוקר שקמים בו ואני רוצה להמשיך לישון.. **לימונענע

משיייי

New member
אני

איזה חלק במהלך היום אתם ממש ממש לא אוהבים?
לא סובלת את הבוקר בניוחד מה אתם הכי הכי אוהבים לשתות, או ליתר דיוק: מהו המשקה האולטימטיבי שלכם?
מים, דיאט קולה ואייס קפה

העכביש2

New member
אני..

החלק ביום שאני ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא סובל זה את הצהריים....מ-13 עד 15 ככה....זוועה
והמשקה שלי: אין איש שלא יודע, אין נערה שנבצר ממנה המידע: נס קפה האחד והיחיד!!!!!!!!!!!!!!

exterior

New member
טוב, נו, שיהיה,

*** אני ממש שונאת את השעות ההזויות שבין 14 ל 16, וזה מאז שאני זוכרת את עצמי.
איכסה-פיכסה, פויה של שעות
*** המשקה שלי הוא: האחד והיחיד, טעם החיים, דיאט קוקה קולה (עם קפאין ובלי לימון)

אני אני אני!!!!

לא אוהבת את השעות מ 16.00 עד 19.00 משעמםםםםםם אני הולכת לדודה
זה לא שאני אוהבת לשתות פשוט נכנס לי לצינור רק מים קוקה קולה ותפוזים של פריגת! מידי פעם אלכוהול וממש נדיר רק כשבא לי דברים אחרים!

אז ככה אעשה זאת בקצרה...

13 אחים יש לאמא שלי 6 בנות 7 בנים לאמא שלי יש 3 ילדים לדודה א יש 4 ילדים <זאת שאני שורצת אצלה הכי הרבה> לדודה ב יש ילד אחד <זאת שאני שומרת לה על הבייבי> לדודה ג יש 5 ילדים לדודה ד יש 4 ילדים ואחת מהם 3 לדודה ה יש 5 ילדים ולאחת מהם 2 לדוד א אין לדוד ב אין לדוד ג יש 2 ילדים לדוד ד יש 4 ילדים לדוד ה יש 3 ילדים לדוד ו יש 5 ילדים לדוד ז יש 2 ילדים ככה שכל פעם שאני אומרת דודה\דוד אני מתכוונת לאחד אחר שאגב גם לבן דוד ולבן בן דוד אני קוראת דוד וכולם אצלנו בשבת בבוקר!!! יש שאלות?

משיייי

New member
אפשר גם לבוא../images/Emo9.gif

פששששששששששש איזו משפחה אני לא יודעת אם אני מזיעה מהספורט או ממכם
איזה כייף

למעלה