- סקר שתיה

b e n k i d

New member
מה זה סאשן?

מה אתם שותים בבוקר ?.......מים! איזה משקה אלכוהולי אוהבים ?........וודקה עם רדבול וויסקי סינגל מאלט או בלנדד ?......וויסקי

Master Eagle

New member
סאשן זה ראשי תחבות של

סקס אהבה שתיה נריסה/נימשון/נערה יפת עיניים/נטלי מראשון ואןלי שכחתי מישהי אז שתסלח לי

נימשון

New member
../images/Emo2.gif סקס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה אני מבינה בזה ../images/Emo3.gif

תוך כדי אני שותה אותו ואחרי מים...תמיד מים

Master Eagle

New member
אז ככה לגבי השתיה שלי

בבוקר מים או כוס מיץ תפוזים/אשכוליות אלכוהולי - ג'ין טוניק, בירה בלנדר שתיה במינון בסשן - לסאבית שלי מותר לבקש ואני בהתאם לסיטואציה מאשר או לא. אני בד"כ שותה מים מפעם לפעם אחרי סשן- בד"כ שתיה קלה להחזיר נוזלים לגוף.....

אם שוטים, נהנים

אני אוהבת קפה נמס (ג'ייקובס) לא חזק במיוחד, כפית וחצי סוכר, אבל בדרך כלל מסתפקת בחליטת צמחים, בדרך כלל נענע, לימונית או לואיזה, לפעמים גרניום ריחני. זה טעיםף, זה לא רק לקישוט. כשאני במצברוח רומנטי, בארוחה טובה ולפעמים לפני ואחרי סשן (לא תוך כדי) - יין אדום משובח. לא שותה דברים אחרים.

מפ33יצה

New member
שאלותתתתתתתתתתתתת

משקההההה... מים אלכוהולי- מה שגורם לסחרחורת בלי ויסקי נותנת לעבד לפעמים לשתות

cruise

New member
שתיה זה טוב

בבוקר נס קפה. במהלך היום נס או שחור תלוי מה יש, לפעמים הפוך וכולי. אלכוהול - מעדיף נקי ולא ערבובים, ויסקי, וורמוט, וודקה. העיקר שיהיה איכותי. וויסקי - הכי טוב בורבון, הכי טוב ג'ק דניאלס, ואם כבר סקוטי אז היילנד מאלט. במהלך סשן - לא שותים בכלל, אם שותים לא מסשנים. אחרי הסשן - מי שם לב מה שותים אחרי בכלל.......

cruise

New member
מי זו השוקו הזו

שאת שותה ממנה כל בוקר... אולי תכירי לי אותה.

אולי נפתח מועדון

ונלמד את כל אלו שעדיין לא ראו את האור כמה זה נפלא לשתות שוקו. אגב, קר או חם? כי יש הבדל!

אייבורי

New member
אישית הכל קר

קפה קר שוקו קר אישה קפואה (יוווווווווווו אני בפורום הלא נכון, אץ לפורום פתולוגיה)

אייבורי

New member
חייב ללכת לשם עם סוודר

איזה מזל שיש לי אותך. אחרת איך הייתי מסתדר פה!. <אייב שחושפ את קצה הקרחון>

אין כמו מי החיים...

בבוקר מיץ תפוזים משקה אלכהלי גלן פידיך סינגל מאלט ובעדיפות מההילאנדס (אני יליד גלאזגו למי שלא ידע) ולגבי היומיום... מרפי'ס רד..

ביסססלי

New member
עראק זחלאווי...

בכל שעות היום.. אבוני חשבתי שהסכמנו שאתה חנון... רק מים.

אייבורי

New member
ביסססלי בורכה הבאה

אני חנון, אבל עדיין מארח. פינת הקפה בצד ימין, תדלגי עליה ותגיעי ישר לבית המרזח. העראק שלנו מגעיל בטרוף דומה לאוזו. עוגיות ג'ינג'יר פומי תגיש לך בבקשה לא לנסות לנשוך אותה, היא יודעת להחזיר.

למעלה