- סקר שתיה

keliy

New member
צחוקים איתך...

מעניין שזו ההודעה הראשונה בפורום בי די אס אם...אבל אם כבר שאלת.. שותה נס קפה בבוקר... אוהבת... מגוונים קוקטלים וכאלה... ועל השאר לא ממש חשבתי... אף פעם לא שתיתי אךלכוהול במהלך או לפני או אחרי סשן..... מעניין.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה קלי

זה פורום על בדסאמ אבל לשמחתי לא רק. לא הכל סובב סביב סקס, בעצם כן, אבל נו שיהיה מה היית רוצה לראות כהודעה ראשונה בפורום ?

טוב,

בבוקר רק נס קפה למרות שאם זה היה תלוי באמא שלי אז הייתי שותה כל בוקר מרווה לימונית נענע לואיזה זעתר ורוזמרין פומלית - נראה לי שאמא שלי תשמח לאמץ אותך - סוף סוף מישהו ישתמש בגינה שלה... במשך היום מים ונס שוב... אלכוהול - מתה על קוקטיילים במיוחד הכחול ,ו-SEX ON THE BEACH וודקה עם תפוזים ויין מוסקט לבן במהלך הסשן בדר"כ יין לבן בשביל הפוזה... אחרי רק מים... כמו שמישהו כבר אמר להחזיר נוזלים

אייבורי

New member
אמא שלך בפורום פולניות מתקדמות ?

מה יהיה פה עם התה מרווה ריחנית בטעם תפוחי פרדס. מה קרה לתה וויסוצקי ישן וטוב. <אייב שנזכר בסבתא שותה תה עם חלב>

לא היית מאמין אבל...

דווקא היא מרוקאית באם אמא שלה.. היא פשוט טבעונית כזאת שלכל בעיה בגוף יש לה פיתרון יצירתי מחליטות וצמחים אייב אולי היא תוכל לעזור לך עם ה.. זה... נו...

נו אסור לצחוק על הבוקר?

שיחקתי אותה ממתיקת סוד לא הלך לי... נשאר לי רק להמתיק את התה ולצאת להפסקת פרסומות..!

ראשית

אל תדבר איתי על ממתקים
פצחתי בדיאטה היום.. שנית אל תדבר איתי על שוטים
כי גם סשן מוצלח לא היה לי זה שבוע... כנראה שגידי צדק מקודם, אכן המצב קשה...

אייבורי

New member
אכן לא בסדר

גם אצלי המצב איטי במיוחד אבל אני אופטימי מאד לגבי העתיד. ודיאטה הינה שינוי אורח חיים אז במקום ממתק הצליפי בישבנו. גם מרזה וגם ממלא את הלב.

למעלה