סכ"מש

spongbob

New member
../images/Emo110.gifסכ"מש ../images/Emo187.gif

הפינה הופקדה ביידי
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

Don Nirtin

New member
פשי איציקי- אתה מדייק יותר מאנה ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

בסימן- מה לעזאזאל היה השבוע. השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום - התעצבנתי בגלל: היום בבוקר. תאונת פיפי >>" - התאכזבתי בגלל: --- - בכיתי בגלל: ---- - הדבר שהכי הצחיק אותי: השטויות שראיתי בג'קאסס הסרט. גם בפעם המיליון זה מצחיק. - פדיחת השבוע: היום בבוקר. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: ישנתי המון. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: --- - הספר הכי טוב שקראתי: ---- - הסרט הכי טוב שראיתי: לא הכי טוב, אבל זה הסרט שראיתי השבוע- Madhouse משנת 2006. - הדבר הכי טעים שאכלתי: פוקצ'ת ארבעת הגבינות.
. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ---- - הדובדבן בקצפת היה: שנגמר השבוע. וזה שיש איידול מחר. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כולכם עשו לי את השבוע. אבל היחיד שממש עשה לי את השבוע זה הגבר בצד
. - רציתי להגיד תודה ל: עצמי. על הפדיחה שסיפקתי לעצמי >>" - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה לי מצב רוח להיכנס למייפל. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: --- - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): איסוף שיני זהב של זומבים ולחכות לאיציק שיעשה את קווסט הקפיצה. - באיזו רמה אני היום: 81. עדיין. - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:Zombies. בשילוב של FLYEYE שנמצאים שם משום מה. - מכרתי: ----- - קניתי: כמעט קניתי אבל בסוף לא - מצאתי: ------- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 90. YA RIGHT. - אסיים את הקווסטים: מה שיש. - אתחדש ב: זבל - שונות: זבל time to have pic.

לבנדר א

New member
סכמ"ש בסימן ../images/Emo108.gif ומחוץ-לבית

האירוניה, הסכמ"ש הקודם היה בסימן בית.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: רביעי, היה לי מצברוח מעולה. הרגשתי כאילו הכול יהיה בסדר.
- התעצבנתי בגלל: המשפחה. ומישהו שהטיף לי על דברים שאני צופה בהם.
- התאכזבתי בגלל: שהרגשתי לא שייכת ולא קשורה. ושצפייה בסמולוויל עם אנשים אחרים קצת הרסה לי את החוויה. נראה לי שיש דברים שהייתי מעדיפה... לשמור לעצמי, לחשוב עליהם לבד.
- בכיתי בגלל: i didnt.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: נראה שלי שלומר ביחד "טינג!" בכל פעם שקלארק מחייך את חיוך מיליון הדולר שלו היה אחד הצדדים הניעימים יותר של לראות סמולוויל בחברה. זה היה משעשע.
- פדיחת השבוע: להעריץ את לקס בקול רם לפני אנשים. כאילו. די. אני באמת היחידה שמתה לשלוח יד ולגעת לו בקרחת?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: העתיד יכול להיות נחמד. הוא יכול. באמת.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: יש לי כרגע טינה מסוימת למוזיקה.
- הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את "ספינת קסם" סוף סוף. אבל, רע ומר, עד שהנחתי עליו את ידי כבר נסעתי ובקושי הספקתי להתחיל. ואני כל כך רוצה.
- הסרט הכי טוב שראיתי: NOT.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: סלמון התנור. זה כנראה לי הזמן והמקום לפרט על אהבתי לסלמון, אבל... יאמי.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ביפ.
- הדובדבן בקצפת היה: לא יודעת. אבל רכבתי על סוס. ו. אממ. וואו. זה... ייחודי?
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברה, איציק, וגם ניר קפץ להופעת אורח מתישהו באמצע השבוע והוריד לי אבן מהלב.
- רציתי להגיד תודה ל: איציק!!! על הכול. וניר, שבזכותו הרגשתי טיפה חשובה. אה, וביצ'.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני. אמצא. סדרה! אני מרגישה אבודה ונואשת. פאק.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: אתמול בערב עם איציק ונועה.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): noobs4NX.
- באיזו רמה אני היום: 79. אני מרגישה תקועה ברמה הזאת, היא כל כך כמעטית.
- כמה רמות עליתי: 20, 19. נראה לי.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אחותך.
- מכרתי: שום דבר ראוי לציון.
- קניתי: שום דבר ראוי לציון.
- מצאתי: שד"רל?
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 20, 20, 20, 20. ואולי גם במשתש אחר כדי לקנות גאצ'ה לראשונה בחיי ולשלוח את הרווחים לדמות הראשית. או: כך אדפוק את נקסון.
- אסיים את הקווסטים: noobs4NX, כנראה. אשמח לחברה.
- אתחדש ב: maple points. הרבה. הפעם אין לי AP reset לקנות, כך ש... אמג.
- שונות: אחותך הצולעת.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני רוצה את הספינות החיות. וסדרה. אני רוצה פאקינג סדרה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה מאמי.

Don Nirtin

New member
העיקר התפייסנו, לא?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

וגם העיקר שהופעתי לGUEST STAR מתישהו. נראה מתי אחזור FULL ACTION.

icy woman

New member
ספינת הקסם

טרילוגיה מקסימה יש לי אזהרה- הספר השני קצת מעיק, אבל אל תתייאשי, כי הספר השלישי מעולה

לבנדר א

New member
כבר קראתי הכול כמה פעמים

ולמה השני מעיק לדעתך? אותי תמיד מייגעת קצת ההתחלה, וגם שני אנשים שהמלצתי להם חשבו להפסיק אז, אבל בערך באמצע הראשון זה תופס קצב ומשם מאיץ. קראת רק את הספינות, שגם את שתי הטריליגיות הנלוות? אחת מתרחשת לפני הספינות ואחת אחרי, ומומלץ לקרוא לפי הסדר.

icy woman

New member
אותי ייגע קצת

היפור של הספינה המשגעת, אבל אולי זה אישי. בדיוק עכשיו קניתי את טרילוגיית הליצן, אבל ייקח לי זמן להתחיל לקרוא, כי שלחתי למאיה לקרוא. איזו טרילוגיה נוספת שייכת? ואם אהבת את זה, את "השתנות" קראת?

לבנדר א

New member
עיצרי עכשיו!

בשום אופן אל תקראי את טרילוגיית "האיש הזהוב" (האחרונה) לפני "הרואים למרחק" (הראשונה). הסיפור בספינות החיות מחבר ביניהם באופן רופף, הוא כזה... קשור-לא-קשור, מבינים אחרי שקוראים הכול, אבל הטרילוגיה הראשונה חיונית להבנת האחרונה; היא מתרחשת באותו המיקום עם אותן הדמויות. אז ככה, קודם כל טרילוגיית הרואים למרחק: שוליית הרוצח, רוצח מלכותי ושליחותו של רוצח. אז הספינות החיות ואז האיש הזהוב: שליחותו של ליצן, הליצן המוזהב וגורלו של ליצן. לא, לא קראתי את השתנות, על מה זה?

icy woman

New member
פנטזיה קצת אחרת

מעניין מאד האמת שזו טרילוגיה, אבל שני הספרים האחרים פחות טובים מהראשו. מדובר על איש כח ואיש קסם, האחד מלך והשני עבד והקשר שנוצר בינהם.העלילה מתפתחת באופן מפתיע ומרתק. -כדאי לך

deisy

New member
טוב שישי אפשר להגיד שזה סופ"ש...

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: לא היה כזה...
- התעצבנתי בגלל: שיחת טלפון מעצבנת
- התאכזבתי בגלל: אותה שיחת טלפון..
- בכיתי בגלל: עצבים
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הבת שלי שומעת שיחת טלפון, בסוף מגיעים למשיבון ואז היא אומרת לי :הגעתם לתחת הקולי "
- פדיחת השבוע: לא נראה לי שהיתה.. ואם כן לא זוכרת...
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא הרגשתי ככה.... - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: סקורפיונס ההופעה ששמעתי לפני שעה... - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: ארוחת הערב היום שבעלי בישל - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הילדים!
- רציתי להגיד תודה ל: בחור מקסים מהגילד שעזר לי היום עם ביג פוט - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה יותר טוב...
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: היום נראה לי - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): להרוג את ביג פוט (טוב אני רק הסתכלתי איך הרגו לי אותו
) - באיזו רמה אני היום: 114 (וואלה הצלחתי לעלות עוד רמה
) - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: ביג פוט
- מכרתי: נתתי למאיה - קניתי: שיקויים - מצאתי: כל מיני בולשיט
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה:115? הלואי... - אסיים את הקווסטים: פטריה כחולה?
- אתחדש ב:
- שונות: הפטריה הכחולה הזו פשוט מעצבנת! היא באמת קיימת?
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נכון ששבוע הבא יהיה יותר טוב?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
|סדגש

ReallyWrong

New member
פפפפט.

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: לא יודעת אם הכי כיפי, אבל בהחלט הכי נסבל.. חמישי - התעצבנתי בגלל: באתי במיוחד לחמד"ע, חולה, בשביל לא להפסיד חומר, ובסוף שלחו אותנו הביתה כי היינו רק 5. והיה ריב ענקי עם המורה ומישהי מהכיתה שלי ממש לא יודעת לסתום את הפה. - התאכזבתי בגלל: שהייתי אמורה לארח מישהי מאשדוד, ובסוף זה לא יצא לפועל ורק חברות שלי אירחו והרגשתי ממש תקועה בשלושת הימים האלה - בכיתי בגלל: לא יודעת, תקופה קשה? - הדבר שהכי הצחיק אותי: שני ידידים שלי שבאמת מעלים לי חיוך על הפנים בכל רגע
- פדיחת השבוע: - - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אמרו לי משהו ש..זה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ממ, לא מתנגן, כל פעם מה שאני שומעת.. ואני שומעת עכשיו שירים של OK GO - הספר הכי טוב שקראתי: 'בעיה קטנה' של מארק האדון.. סיימתי אותו שלשום בלילה והוא נגמר קצת.. מוזר. פתוח. אבל נהניתי ממנו. - הסרט הכי טוב שראיתי: - - הדבר הכי טעים שאכלתי: ריגורט? - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: Don't leave me hanging on like a yo-yo - הדובדבן בקצפת היה: ממ. אני אשמור את זה לעצמי. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: שני הידידים מלמעלה ;) - רציתי להגיד תודה ל: חברה שגררה אותי לסושי וריכולים כשהייתי הכי מבואסת בעולם. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה בסדר. או טוב, אם ממש יתמזל מזלי. ואני אסע לרעות?
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: חמישי - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא נוגעת בקווסטים נכון לעכשיו - באיזו רמה אני היום: 53, not for long. מוהאהאהאהא? - כמה רמות עליתי: 3, אני חושבת. זה בטח יהיה 4 עד שייגמר השבוע באמת - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא באמת הרגתי.. קלריקית בlmpq, יו נואו. - מכרתי: המון שיקויים לnpc? - קניתי: כלום. מתכננת על גאץ' בהמשך השבוע. - מצאתי: -
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אני מתכננת על 55-56 בסופש הזה, אז.. אני אתפרע ואגיד 60? למרות שבטח יהיה 58. אולי פחות. - אסיים את הקווסטים: - - אתחדש ב: גאץ'. וכסף. ושרביט איכותי. וbless. - שונות: האנשים בBL שלי שקטים ברמות עצובות. נורא עצובות. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סופשנעים.

למעלה