סכמ"ש בסימן ../images/Emo108.gif ומחוץ-לבית
האירוניה, הסכמ"ש הקודם היה בסימן בית.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: רביעי, היה לי מצברוח מעולה. הרגשתי כאילו הכול יהיה בסדר.
- התעצבנתי בגלל: המשפחה. ומישהו שהטיף לי על דברים שאני צופה בהם.
- התאכזבתי בגלל: שהרגשתי לא שייכת ולא קשורה. ושצפייה בסמולוויל עם אנשים אחרים קצת הרסה לי את החוויה. נראה לי שיש דברים שהייתי מעדיפה... לשמור לעצמי, לחשוב עליהם לבד.
- בכיתי בגלל: i didnt.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: נראה שלי שלומר ביחד "טינג!" בכל פעם שקלארק מחייך את חיוך מיליון הדולר שלו היה אחד הצדדים הניעימים יותר של לראות סמולוויל בחברה. זה היה משעשע.
- פדיחת השבוע: להעריץ את לקס בקול רם לפני אנשים. כאילו. די. אני באמת היחידה שמתה לשלוח יד ולגעת לו בקרחת?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: העתיד יכול להיות נחמד. הוא יכול. באמת.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: יש לי כרגע טינה מסוימת למוזיקה.
- הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את "ספינת קסם" סוף סוף. אבל, רע ומר, עד שהנחתי עליו את ידי כבר נסעתי ובקושי הספקתי להתחיל. ואני כל כך רוצה.
- הסרט הכי טוב שראיתי: NOT.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: סלמון התנור. זה כנראה לי הזמן והמקום לפרט על אהבתי לסלמון, אבל... יאמי.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ביפ.
- הדובדבן בקצפת היה: לא יודעת. אבל רכבתי על סוס. ו. אממ. וואו. זה... ייחודי?
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברה, איציק, וגם ניר קפץ להופעת אורח מתישהו באמצע השבוע והוריד לי אבן מהלב.
- רציתי להגיד תודה ל: איציק!!! על הכול. וניר, שבזכותו הרגשתי טיפה חשובה. אה, וביצ'.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני. אמצא. סדרה! אני מרגישה אבודה ונואשת. פאק.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: אתמול בערב עם איציק ונועה.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): noobs4NX.
- באיזו רמה אני היום: 79. אני מרגישה תקועה ברמה הזאת, היא כל כך כמעטית.
- כמה רמות עליתי: 20, 19. נראה לי.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אחותך.
- מכרתי: שום דבר ראוי לציון.
- קניתי: שום דבר ראוי לציון.
- מצאתי: שד"רל?
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 20, 20, 20, 20. ואולי גם במשתש אחר כדי לקנות גאצ'ה לראשונה בחיי ולשלוח את הרווחים לדמות הראשית. או: כך אדפוק את נקסון.
- אסיים את הקווסטים: noobs4NX, כנראה. אשמח לחברה.
- אתחדש ב: maple points. הרבה. הפעם אין לי AP reset לקנות, כך ש... אמג.
- שונות: אחותך הצולעת.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני רוצה את הספינות החיות. וסדרה. אני רוצה פאקינג סדרה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תודה מאמי.